• Capitolul 8 •

1.3K 91 6
                                    

• Capitolul 8 •

Deea's POV

Dimineata a venit devreme, desi abia o asteptam. Asa am avut un cosmar destul de urat... Harry vroia sa se sinucida. Nu am putut sa ma trezesc pana dimineata, si tot visul ala m-a torturat. Liam nu e de gasit in apartament, iar cand ajung in bucatarie vad un bilet in care imi explica ca s-a dus sa vada daca totul e in regula cu ecografia mea, de care eu si uitasem, normal, si imi spune si ca nu a putut sa imi spuna in fata ca azi noapte, in timp ce eu dormeam, in bratele lui, Harry a venit cu gandul de impacare, si a crezut ca suntem impreuna si a plecat furios, dar tot vrea sa facem testul de paternitate.

Stai, ce?

Stiam de la inceput sa nu e bine sa ma mut la Liam! Nu il invinovatesc, deoarece eu am zis sa se uite la film cu mine si tot... Si din vina mea, acum, nu ma pot impaca cu Harry, Liam s-a certat cu el, iar Harry e Dumnezeu stie unde! Numai si numai din vina mea! M-am dus ca imi fac un dus, m-am imbracat, si am plecat in graba la Harry. Nu ma intereseaza! E vina mea si trebuie sa vad daca e bine.

Am ajuns in mai putin de 40 de minute, si am dat buzna in casa. Peste tot, la parter, erau sticle goale aruncate care incotro, iar bucataria era un dezastru, dar, nu asta m-a intereseaza pe mine acum. Am alergat cat de repede am putut pe scari, spre dormitorul nos-lui, spre dormitorul lui, dar, bineinteles, la finalul scarilor m-am impiedicat, si am venit pe burta. Bine ca sarcina nu e una avansata. Totusi, nu asta m-a intereseaza cel mai mult acum. Ce vreau acum e ca el sa fie bine.

Am intrat ca un taifun in camera, pentru a vedea ca dormea, doar ca... Ceva nu era bine. M-am apropiat si... Am putut sa-i vad bratul stang acoperit de sange si de taieturi... Ce ma ingrozeste este faptul ca eu sunt cauza tuturor acestor semne pe bratul lui frumos...

- Harry... L-am zgaltait usor. Te rog, trezeste-te...

- Deea? Spune temator in timp ce-si deschide ochii.

- Eu... Spun si il mangai usor pe cap.

- De ce ai venit? Sa-mi faci si mai mult rau? De ce, Andreea? Nu-ti mai pasa de mine? De asta esti cu... Liam? Spune cu ochii in pamant, soptit, amandoi stand pe marginea patului.

- Nu, Harry, ai inteles gresit. Nu sunt cu Liam, el este ca un frate pentru mine, nu as putea sa fiu cu el. Harry, ma doare ca ai facut asta pentru mine, spun luandu-i bratul, pentru a vedea acele semne, ma doare sa stiu ca din vina mea ai facut asta, si, eu, inca te mai iubesc, mai mult decat vei stii vreodata....

- Eu....

Nu l-am mai lasat sa spuna altceva, lipindu-mi buzele de ale sale. Imi doream asa de mult sarutul asta... L-am asteptat atat si... Nu stiu... Simt ca... Simt ca o sa reusim. Simt ca vom putea fii din nou impreuna, ca o familie.

• Pregnant •  Harry Styles •Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum