• Capitolul 5 •

1.5K 101 5
                                    

• Capitolul 5 • PARTEA A II-A 

Deea's POV 

Ok, stie cineva sentimentu' ala cand te simti bine in bratele cuiva, desi te-a facut sa te simti ca dracu? Nu? Serios? Ok... Doamne, de ce am acceptat? Totusi... E bine aici, adica... In bratele lui... Hmm.... Mi-a lipsit senzatia asta...

- Harry? intreb rupand imbratisarea pentru al vedea ca zambeste
- Da?
- Uite, am o intrebare care ma chinuie. Te rog, daca vrei, imi promiti ca-mi raspunzi sincer?
- Ce facem daca-ti stiu deja intrebarea? mi-o intoarce el. Intrebare ta este: "De ce cred ca acest copil nu este al meu?", corect?
- Corect... raspund surprinsa.
- Si raspunsul meu este: Luke. Luke ma face sa cred asta
De cand ai plecat, m-am tot intrebat de ce m-ai fi inselat, pana cand, acum cateva zile  am primit un mesaj de la Luke: "Speri ca te bucuri pentru mine si Deea, Styles. Luke xx". Interesant mesaj, nu? spune acesta.

Luke.... Luke Hemmings. Fostul meu cel mai bun prieten-iubit. Cam asa. Era aproape de a fi iubitul meu, doar ca, intr-o seara, cand ieseam de la ore, a incercat sa ma violeze. Atunci l-am cunoscut pe Harry. El a fost cel care m-a salvat din mainile lui Luke. Eu stiu ca a fost Luke. Arunci numai eu si cu el mai eram in scoala, el asteptandu-ma. In schimb, Harry nu stie ca a fost Luke. S-a rugat mult de mine sa depun o plangere la politie, dar am spus mereu 'nu'.

- Harry, iti pot jura pe copilul meu, copiii mei, ca nu mai am nici o treaba cu Luke! Trebuie sa ma crezi, Harry! Daca aveam vreo treaba cu el,nu mai eram acum aici, ok? Luke e un psihopat, sti bine ca nu am mai vorbit sah avut vre-un contact cu el din ziua aia! STII BINE ASTA!!! exclam, lacrimi curgandu-mi pe obrazii infierbantati.
- Shh... Nu plange, ingerasule... ma prinde Harry intr-o imbratisare, frecandu-mi spatele. Uite, iti promit ca nu voi mai bea, ca-mi voi reveni, ca voi reveni in trupa, numai, te rog, nu mai plange... Da, ingerasule? Imi spune el.
- Ma vei crede? il intreb ca un copil mic, scotandu-mi capul din pieptul lui.
- O voi face, doar ca nu pot acum... Este ceva ce nu ma lasa s-o fac, si nu neaparat ca mintu, doar ca, nu am eu increderea de a crede. La un moment dat, o sa vezi, Deea. O sa vezi ca vom avea o familie. O familie fericita, imi promite el. Ma bucur sa aud asta din gura lui... Chiar ma bucur!

-------

Scuzati greselile gramaticale, capitol scris de pe telefon :3

• Pregnant •  Harry Styles •Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum