26. Bölüm • Çok Büyük Bir Hata

3.8K 150 49
                                    

Herkese merhaba :) bir haftalık aradan sonra yeni bölüm ile karşınızdayım. Umarım beğenirsiniz. İlk sahnedeki flashbackler için tepki almaktan korkuyorum. Mağlum Özgecan olayları falan herkes bir cephe almış durumda. Bende çok üzülüyorum o olaya. Umarım bir daha aynısı yaşanmaz. Tek duam o.

İlk sahnedeki flashback uzun zamandır aklımdaydı. Bir şekilde aralara sıkıştırmak istedim. Ama sanırım bu bölümde güzel durmadı. Onun dışında son sahne sizi umarım şaşırtır. Zaten bundan sonra hem şaşıracak hemde ağlayacaksınız :) çok güzel bölümler geliyoooor :)

Bu bölümü zehrauztak 'a ithaf ediyorum. Umarım beğenirsin tatlım.

İthaf isteklerini bekliyorum. Sizleri seviyorum, keyifli okumalar :)

26. Bölüm

"Kerem yapma!"

"Kerem lütfen yapma!"

|FlashBack|

Kerem Zeynep'i yatağa yatırmış ve üstüne oturmuştu. Elleri boğazında onu boğuyordu. Evde kimse yoktu. Oda tamamen içki kokuyordu. Bu en acı günüydü Zeynep'in. Kerem ise hiç bu kadar sarhoş olmamıştı.

"Allah'ın cezası, nefret ediyorum senden gerizekalı!" diye bağırdı Kerem. Tek elini Zeynep'in boğazından çekip yanağına sert bir tokat attı. Zeynep'in yanağından gözyaşları hızlı bir şekilde süzülüyordu.

"Ke-kerem bırak beni. Yalva-rırım!" dedi Zeynep. Sesi kısık çıkmıştı. Doğru düzgün nefes alamıyordu.

Kerem Zeynep'in yanağına bir tokat daha attı. "Siktir git hayatımdan, geber git! Yeter artık! Sen kimsin bana müdahale ediyorsun?! Benim eve çağırdığım kadını sen nasıl geri yolluyorsun?! Ne hakla?! Kimsin lan sen?!" dedi bağırarak. Tüm gücü ile boğmaya devam ediyordu Zeynep'i.

Bir türlü hıncını alamıyordu Kerem. Zeynep'e türlü türlü şeyler yapıyordu. Aşağılayıcı sözlerin yanında şiddette uyguluyordu. Zaten kendisi ağırdı. Zeynep Kerem üstünde oturduğu için hareket edemiyordu. Belinden aşağısını hissetmiyordu.

"Allah'ın belası... Bekle burada!" diye bağırdı Kerem ve Zeynep'in üstünden kalkıp giysi odasına gitti. Sarhoştu. Ne yaptığını bilmiyordu. Kendinde değildi. Eline geçenleri alıp Zeynep'in yanına geri döndü.

"Madem o kadını yolladın, onun görevini sen yapacaksın! Beni rahatlatacaksın!" diye bağırdı Kerem Zeynep'e yaklaşırken. Zeynep Kerem'in dedikleriyle daha da korktu. Konuşamıyordu. Kerem tokat atınca dudağı patlamıştı ve kanıyordu. Canı yanıyordu.

Kerem elindeki kemeri Zeynep'in çıplak karnının üstüne vurdu. Zeynep acı bir çığlık attı. Kerem ise bundan zevk almıştı. Bir kahkaha atıp Zeynep'e kemerle vurmaya devam etti.

"Kerem yalvarırım yapma!"

|FlashBack Son|

"Yapma!" dedi Zeynep başını yan tarafa çevirirken. O günden sonra ilk defa uyumuştu bu yatakta. Uzun zaman sonra aklına gelmişti en acı günü. Rüyasına girmişti. Şimdi acı bir şekilde "Yapma!" diye yalvarıyordu. Kafasını sağ sola çeviriyordu.

|FlashBack|

Kerem Zeynep'in bedenine türlü işkenceler uyguladıktan ve kendini Zeynep sayesinde iğrenç bir yöntemle rahatlattıktan sonra banyoya gitti. Duş aldı. Zeynep ise bu sırada Kerem'in yatağında üstündeki ince örtüyü yarı çıplak bedenine sıkıca sarıp ağlayarak uykuya daldı.

|FlashBack Son|

"Buyrun Kerem Bey hazır." deyip elindeki tepsiyi uzattı Nurgül. Kerem cevap vermeden tepsiyi aldı ve mutfaktan çıktı. Odasına doğru hızla ilerledi. Merdivenlerden inerken kulağına bir takım sesler geldi. İstemsiz bir şekilde durdu ve dinlemeye başladı.

Soğuk AyazHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin