Minik Bir Rötar

1.2K 32 17
                                    

Yayıneviyle konuşmamdan sonra size duyuru yapmak boynumun borcu. Maalesef, kitabımız Şubat ayında değil de Mart ayında çıkacak. (Evet, ben de üzüldüm ama en güzelinin olması için böyle olması gerekiyordu.) Olaylarda bazı kopuklar var denildiğinden ve birkaç ekleme yapmam gerektiğinden Beyaza Tutsak uçağı birazcık rötar yaptı. :) Ancak kitabın çıkış tarihi çok gecikmeyecek. Yayınevi ve ben en güzeli olması için çabalıyoruz. Bir yandan Binlerce His yazarken, bir yandan Beyaza Tutsak'a eklemeler yapıyorum -ki bir öğrenci olarak derslerden vakit bulmak zor oluyor.- Yine de içime sinen ve sizin beğeneceğinizi umduğum bir kitap gelecek elinize.
İkinci olarak; bana yöneltilen bir soruya daha yanıt vermek isterim: İmza günleri. Yayınevi kitap çıkmadan böyle bir olaya girişmemekten yana ama bu demek değil ki ben sizlerle görüşmeyeceğim. :) Bazılarınız biliyor olabilir; İstanbul'da oturuyorum. İmkanım olduğunca İstanbul'dakilerle görüşmek, tanışmak ve sohbet etmek istiyorum. Zaten başından beri böyle bir planım vardı. İstanbul'daki bazı okullarda imza günü veya seminer tarzı soru-cevap etkinliği olma ihtimali yüksek. Zaten olursa burada duyuracağım. Şehir dışı imza günlerine gelirsek... Mümkün olduğunca büyük şehirlere gelmeye çalışacağım. Ama öğrenciyken hele hele daha reşit olmayıp anne-babaya bağlıyken böyle bir şeye kalkışmak biraz zor. (Ki daha yayınevi de karar vermiş değil. O yüzden söz veremiyorum.)
Bazılarınız kitap CNR'a yetişir mi diye sormuştu. Büyük ihtimal yetişemeyecek. (Özür dilerim :( ) D&R başta olmak üzere bütün kitapçılardan temin edebileceksiniz. (Tabi, hepinizin fotoğraflarını bekliyorum. :) )
Üçüncü bir konu; kapaktı. Kapak daha belli olmadı, Beyazlarım. Ama belli olur olmaz sizinle paylaşacağım. Hepimizin beğeneceği bir kapak olması için çabalıyorum.
Sanırım, diyeceklerim bu kadar.
Çok konuştum ya. :D
Hepinizi öpüyorum, ballarım! Kucak dolusu sevgiler!

BEYAZA TUTSAK(Kitap Oldu.)Where stories live. Discover now