Bir Alıntı Daha

1.1K 45 14
                                    

Merhaba!
Uzun zamandır buralarda olmadığımın farkındayım ve bunun için gerçekten özür dilerim. İki haftalık bir sınav haftasında olduğumdan uzun süre ne Wattpad'e ne de Facebook, Twitter gibi diğer sosyal ağ hesaplarıma girebildim. Neyse ki sınavları geride bırakıp buraya döndüm. Yokluğumda kitabımızın son kontrolleri yapıldı ve yavaş yavaş baskıya girmek için hazırlandı. Farkındayım, kapağı merak ediyorsunuz. Ancak kapak belki de yayınevi de benim için de en ciddi karar olduğundan bu kadar titiz olduk. Kapağı en yakın zamanda sizlere göstereceğime emin olabilirsiniz! Sadece; henüz tamamlanmadı. Her neyse, heyecandan yerimde duramadığımı fazla sevinçli yazımdan anlamışsınızdır. Sizlere Wattpad'de olmayan bir kısımdan alıntı getirdim. Ben ıhlamurumu yudumlayıp peçeteleri bitirmekle meşgulken sizlere bu güzel alıntıyı armağan ediyorum. Öpüldünüz! :*

~~~

Her ey birka saniye iinde oldu. Gizemli yabancım, bana sinsice glmseyerek tehlike anlarının zihnimde yankılanmasına sebep oldu. Arabadan ıkmak iin hamle yapmıtım. Ancak ok geti; kollarımdan sıkıca kavrayıp bedenimi havaya kaldırmı ve zorlanmadan beni omzuna bir al gibi atmıtı. Fal taı gibi aılan gzlerim ve bir karı aık azımla iinde bulunduum durumu anlatacak sz bulamıyordum. Ba aaı olduumdan dolayı gece karası salarım yzme doru sallanıyordu. Yrdüğünden kalasının sallanmasını grebiliyordum. Tamam, Hazan. Dikizlemenin sırası deil!
"Bırak beni!" dedim yumruklarımı sırtına geirirken. Yumruklarımın ona okama gibi geldiinden emindim. Dediklerime kulak asmamıtı. Sinirden stndeki ceketin eteklerini ekitirdim ve fkeyle, "Beni hemen aaı indir!" diye baırdım.
Gld. "Memnuniyetle!"
Bez bebekmiim gibi vcudumu kolayca tutup bir anda aaı bıraktı. Kalam son hız asfalt ile bulutuunda acıyla inledim. Canım acımıtı!
Dilimin ucuna gelen btn kfrleri yutup sinirle homurdandım.
"ndirecein zaman sylesene! Ne diye bir anda bırakıyorsun!"
Ben ate pskrrken o glmsemekle meguld. Dudaklarını bastırmasından kahkahasını zor tuttuunu anlayabiliyordum.
"Syleseydim yzndeki ifadeyi gremezdim."

BEYAZA TUTSAK(Kitap Oldu.)Where stories live. Discover now