YENİ KAPAK

1.4K 44 41
                                    

Başlığın sizi afallattığının farkındayım ancak sizi temin ederim ki bu güzel bir haber. Başlıktan da anlayacağınız gibi kapağımız değişti ve inanın bu kapak Beyaza Tutsak'ı daha iyi yansıtan ve sizin de istediğiniz gibi karanlık bir kapak oldu. Bazılarınız belki hatırlar; bir ara bu tarz bir kapak vardı Beyaza Tutsak'ta. O kapakta oynamalar yapıldı ve son halini -multimediada var-aldı. Açıkçası benim çok sevdiğim bir kapak oldu. Diğeri de güzeldi ama bunu ayrı bir sevdim. :) Siz nasıl buldunuz? Fikirlerinizi belirtirseniz çok mutlu olurum! <3
Ve bir diğer konu; İzmir Kitap Fuarı. Gelen bütün Beyazlarıma çok ama çok teşekkür ederim! Harikaydınız, gerçekten! Ama sanki Beyazların gücü biraz hafife alındı, ne dersiniz? Yayıneviyle görüştüm; Kocaeli'nde olma ihtimalim yüksek. Tarih kesin değil maalesef. Ama diyorum ki; Beyazların gücünü Kocaeli'nde daha fazla mı göstersek ne? :) Çok muhteşem olur bence. :)
Bir de İzmir'de alıp kapak değişince üzülenler olacaktır. Size diyeceğim şu: Sakın üzülmeyin! Çünkü elinizdeki ilk baskı gibi bir şey. :) Ve bir de alanlar kitabın fotosunu bana ulaştırabilir mi? Gerçekten çok sevinirim! :')
Kapak dolasıyla Beyaza Tutsak uçağımız azıcık rötar yaptı ancak yayınevinin söylediğine göre bu cuma dağıtım yapılıp sizlere ulaştırılacak. D&R'a ise bir hafta kadar sonra ulaşacak. D&R'a kitapların ulaşımı geç oluyor ve size en doğru ulaşım yapılmak için konuşuluyor. Bu yüzden bir hafta gibi bir süre sonra D&R mağazalarına ulaşabiliyor ancak çok gecikme olacağını düşünmüyorum. :)
Her neyse şimdilik sevgiyle kalın, Beyazlarım! <3

BEYAZA TUTSAK(Kitap Oldu.)Where stories live. Discover now