Norwegian version

10K 40 5
                                    

Natasha tørket blodet fra munnen og fortsatte sin vei til leiligheten bygningen. Hun var på rømmen og pluss hennes bein verket fra kampene. Øynene hennes søkte første etasje før stille gjør henne veien til deltid leiligheten dere to delte. Hendene hennes grep nøkkelen og låste opp døren før re-låse døra igjen. Hennes røde hår rotete og frizzy fra dagen. Øynene hennes endelig landet på deg iført sin skjorte og spise iskrem.

"Jeg kan ikke tro at dette er i plottet" Du stønnet i frustrasjon på tv og dyttet en annen skje med iskrem i munnen.

Du har for øyeblikket ser på Xena: The Warrior Princess, et show som reflekterte livet ditt. Det var den triste delen. Skjorten du hadde på seg var en viss røde hoder og luktet selv liker henne også. Som brakte en blush på kinnene på grunn av det faktum at annet enn at du hadde boxershorts på. En verkende hadde vært å vekte ned ditt hjerte i det siste. Det hadde vært minst fem måneder siden forrige gang du har sett din vakre kjæreste. Og det hadde gjort deg opprørt, men bekymring og frykt for hennes avlyttet deg mer enn noe annet.

Du hadde begynt å tenke på at SHIELD eller noen andre hadde tatt henne. Som hadde fått deg til å få mareritt og begynner å ikke sove i det hele tatt. Også du spiste mindre enn du burde og med at du hadde mistet 10 pounds i de fem månedene. Når som helst at du våget å gå ut i verden, ville følelsen av å være overvåket krype på deg. Eller at det var altfor overfylt i kinosaler. Ingen av de vennene du hadde gjort viste opp til leiligheten lenger.

Så, etter at Natasha hadde fullført sin misjon hennes kurset var å komme til deg. Uansett hvem som kom i veien. Hun hadde gått glipp av den måten du vris på nesen etter et nys eller når du bare gjorde det tilfeldig. Eller måten som smiler av deg ville gjøre henne dagen alt bedre. Selv å høre de ler av deg gjorde henne smile til seg selv.

Natasha gjorde henne veien tilbake til rommet du var i. Hun sørget for at hennes bevegelser var rolig for ikke å varsle deg. Hun var rett bak deg og reiste seg. Ansiktet hennes plassert raskt selv på din med et snev av mildhet. Hun elsket følelsen av dine myke lepper mot hennes. Hånden hennes spøkelsesaktig løfte fra sin plass og på haken. Hun kysset deg før hun følte du slappe av og vite at det var henne.

Du ble skremt i begynnelsen, men da kroppen din syntes å svare først. Da du åpnet øynene dine til å avsløre en rotete leiemorder med din favoritt ansikt. Det gjorde du smiler inn i kysset og deretter høre en liten latter fra de andre. Hendene som var på sidene funnet Natasha hofter og grep hardt. Du klarte å snu henne over på bordet. Du flirte på henne sjokkert uttrykk.

"Ow .., jeg glemte jeg lært deg at" Natasha gned hodet hennes og prøvde å få opp før du leverer du hånden hennes.

"Ja, vel jeg trodde det ville gjøre deg lykkelig" Du humret og hjalp henne inn i din favn.

"Jeg tenkte overraskende du vil gjøre deg lykkelig" Natasha leveres med et sjenert smil.

"Jeg elsker det og din omtanke" Du så på mens hun straddled deg og du hvilte pannen mot hennes.

"Jeg elsker deg" Natasha ømt hvisket.

"Jeg elsker deg også" Du hvisket med så mye kjærlighet.

Natasha nuzzled nakken i skurken av nakken din. Hun elsket deg med alt hun hadde selv med hva alle andre hadde tatt fra henne. Alle dets murer kom ned med deg og som ikke lenger redd henne lenger. Hun visste at du hadde øvd trekkene hun lærte du i år med dating. Natasha inhalert lukten av parfyme og smilte. Det var duft av vanilje og cookies.

Du spilte med de lange biter av håret hennes og smilte. Ingen ord i verden kan forklare hvor mye glede du følte akkurat nå. Å ha kvinnen du elsket akkurat nå. Du festet deg selv til henne i øyeblikket la den utenfor fade. Hun var din verden og du ville gjøre noe for henne. Du ville gi henne verden. Du angrepet hodet hennes med kyss følelsen Natasha ler mot halsen. Deretter kjørte fingrene opp og ned hennes veldreide ramme.

Natasha var så heldig å ha deg. Fordi du oversett hennes fortid. Du elsket henne til tross for alle hennes personas. Du elsket henne til tross for hennes jobb. Du bare virkelig elsket Natasha for henne. Hun skulle tro hvordan hun fikk så heldig. Men så ville du smile og som gjorde hennes tanker forsvinne. Natasha lukket øynene og bare la seg drukne i hva du ga.

Natalia Romanova var forelsket. Og ingen ville ta det fra henne.

.................................................. .....................

I did use google so i am sorry if the words are not so correct

Russian Touches ☞Natasha Romanoff. |wattys2015|Where stories live. Discover now