Danish verison

1.7K 12 0
                                    

Natasha tørrede blodet fra hendes læber og fortsatte sin vej til lejlighedskomplekset. Hun var på flugt og plus hendes knogler gjorde ondt fra kampene. Hendes øjne søgte første sal før roligt gøre hende vej til deltid lejlighed jer to delt. Hendes hænder greb nøglen og ulåst døren, inden en ny låse døren igen. Hendes røde hår rodet og kruset fra dagen. Hendes øjne endelig landede på dig iført hendes skjorte og spise is.

"Jeg kan ikke tro, det er i plottet" du stønnede i frustration over tv og skubbede en anden skefuld is i munden.

Du har i øjeblikket var ser Xena: Krigeren prinsesse, et show, der afspejlede dit liv. Det var den triste del. Skjorten du var iført var en vis røde hoveder og selv lugtede ligesom hende også. Som bragte en rødme på dine kinder på grund af det faktum, at andre end du havde boxershorts på. En smertende havde vægtning ned dit hjerte seneste. Det havde været mindst fem måneder, siden du sidst har set din smukke kæreste. Og det havde gjort dig ked af, men bekymringen og frygten for hendes aflyttet dig mere end noget andet.

Du var begyndt at tro, at SHIELD eller en anden havde erobret hende. Det havde forårsaget dig at få mareridt og begynder at ikke sove overhovedet. Også du spiste mindre end du bør, og med at du havde tabt 10 pounds i de fem måneder. Anytime, at du turde træde ud i verden, vil de følelser af at blive overvåget krybe på dig. Eller at det var for overfyldt biografer. Ingen af ​​de venner, du havde gjort viste op til lejligheden længere.

Så efter Natasha havde afsluttet sin mission hendes kursus var at komme til dig. Uanset hvem kom i vejen. Hun havde savnet den måde, du vrikkede næsen efter et nys eller når du lige gjorde det tilfældigt. Eller den måde, at smile af jeres ville gøre hendes dag hele bedre. Selv at høre disse griner af jeres gjort hende smile til sig selv.

Natasha gjorde hende vej tilbage til det rum, du var i. Hun sørgede for, at hendes bevægelser var stille for ikke at advare dig. Hun var lige bag dig og stod op. Hendes ansigt hurtigt placeret sig selv på din med en antydning af mildhed. Hun nærede fornemmelsen af ​​dine bløde læber mod hendes. Hendes hånd spøgelsesagtige løft fra sin plads og på hagen. Hun holdt kysse dig, indtil hun følte du slappe vel vidende, at det var hende.

Du blev forskrækket i starten, men så din krop syntes at reagere først. Så du åbnede dine øjne til at afsløre en rodet snigmorder med din foretrukne ansigt. Det gjorde du smiler til kys og derefter høre en svag klukle fra den anden. Hænderne, der var på dine sider fundet Natashas hofter og greb hårdt. Du formåede at vende hende over på bordet. Du smirked på hende chokeret udtryk.

"Av .., jeg glemte jeg lærte dig, at" Natasha gned sit hoved og forsøgte at komme op, inden du afleverer du hendes hånd.

"Ja, men jeg troede, det ville gøre dig glad" Du klukkede og hjalp hende ind i din favn.

"Jeg troede, overraskende, du ville gøre dig glad" Natasha leveres med en genert smil.

"Jeg elsker det, og din eftertænksomhed" du overværede som hun skrævede dig, og du hvilede panden mod hendes.

"Jeg elsker dig" Natasha ømt hviskede.

"Jeg elsker også dig" du hviskede med så meget kærlighed.

Natasha nuzzled hendes hals i skurk af din hals. Hun elskede dig med alt, hun havde selv med, hvad alle andre havde taget fra hende. Alle hendes vægge kom ned med dig, og at der ikke længere bange hende længere. Hun vidste, at du havde praktiseret de flytter hun lærte dig i årene med dating. Natasha indåndet duften af ​​din parfume og smilede. Det var duften af ​​vanilje og cookies.

Du spillede med de lange stykker af hendes hår og smilede. Ingen verdens ord kunne forklare, hvor meget glæde du følte lige nu. At have den kvinde, du elskede lige nu. Du knyttet dig selv til hende i det øjeblik at lade udenfor fade. Hun var din verden, og du ville gøre noget for hende. Du ville give hende verden. Du overfaldt hendes hoved med kys følelse Natasha grine mod din hals. Derefter kørte fingrene op og ned hendes kurvede stel.

Natasha var så heldig at have dig. Fordi du overset hendes fortid. Du elskede hende trods alle hendes personas. Du elskede hende på trods af hendes job. Du skal bare virkelig elskede Natasha for hende. Hun ville tænke, hvordan hun fik så heldig. Men så ville du smiler, og det gjorde hendes tanker til at forsvinde. Natasha lukkede øjnene og bare lade sig drukne i, hvad du gav.

Natalia Romanova var forelsket. Og ingen ville tage det fra hende.

.................................................. .....................

i hope you enjoy :)

Russian Touches ☞Natasha Romanoff. |wattys2015|Where stories live. Discover now