Kaçış : 1

100 9 3
                                    

Merhabalar , yine ben . Arkadaşımın çok çok çok ısrarı üzerine yazıyorum , o kendini bilir *brofist* İyi okumalar ^-^

Gözlerimi açtım . Neredeydim bilmiyordum . Ellerim ve bacaklarım bağlanmıştı . Ellerimi altımdan geçirip önüme aldım , bacaklarımı çözdüm . Ama bunu yaparken ellerim soyulmuştu . Kahretsin. Etrafa baktım . Ellerimdeki ipi ne ile ke- Aha. Yanımda kanlı bir el testeresi vardı . Sorun şuydu ki onu nasıl tutacaktım ? Bir şekilde ellerimide hallettim . Testereyi elimde sıkıca tutarak kapıyı hafif araladım. Hemen önümde biri vardı . Boynundan sertçe çektim ve onu odaya fırlatıp kapıyı kapattım . Daha sonra bolcana yumruk ve tekme yememe rağmen herifi bağladım . Elimdeki testereyi okşarken şeytanice sırıttım .

-Neredeyim ?

- Cehennemin dibinde !

-Bana düzgün cevap ver.

-Söyledim, cehennemin di-

Testereyle adamın koluna yarık açtım.

-Sert davranmak istemem.

-Sen daha ufacık bir kızsın bana ne yapabilirsin ki ?

-Ne yapamam ki ?

Dedim ve testereyi herifin bacağına yanlamasına sapladım. Bastırarak sağa sola çekmeye başladım. Adam ise yırtınıyordu .

SÖYLE , YOKSA BACAĞINA ELVEDA DERSİN !

-B-bilmiyorum ! Bizede söylemediler ! Bizi buraya getirirken hep gözlerimizi bir şekilde kapatırlar ya da bayıltırlar !

Kafamı yavaşça yana eğdim ve kaşlarımı çattım : Techizat , kimyasal . Nerede bulabilirim ?

- Yan odada. Anahtarı bende.

-Tek misin ?

-Bu katta tekim. 

-Diğer katları veya oradaki nöbetçileri biliyormusun ?

-Hayır.

-Anahtar nerede ?

-Parmak iziyle çalışır.

-Ah , acı çekeceksin demek .

Adam korkuyla bana baktı.  Testereyi yine bacağına sapladım. Şansıma çok keskindi ve biraz daha baskıyla kemiğinide aşıp bacağını koparttım. Yüzüme kanlar sıçrıyordu . Harika bir histi . Kanın sıcak oluşu , adamın bağırışları ve o bakırımsı koku . Daha sonra elini kestim. hemde atar damardan . Adam bağırıyor ve ağlıyordu . Dudak büzdüm.

-İyi geceler.

Adamın kafasına testereyi sapladım. Kafasının yarısını kestikten sonra beynini çıkardım. Vıcık vıcıktı . Yere attım . Daha sonra istemsizce kalbini . Hala azıcık atıyordu . Kanla kaplıydı . Etrafındaki kanı yaladım . O kalbi yanımda taşıyacaktım. Totem amaçlı. Parmaklarımı kıtırdattım ve odadan çıktım. Adamın elini yandaki kapıya bastırdım ve kapı açıldı . İçeriden bir kemer aldım. Eşya koymak için yerleri vardı . Asit tüpleri , gaz bombası ve el bombası koydum. Bir çantaya ise benzin ve mermi koydum. Elimede motorlu testereyle Uzi aldım. Birde yüzüme gaz maskesi taktım. Hazırdım. Gerinerek odadan çıktım. Daha sonra adamı parçaladığım odaya dödüm. Kırmızı bir buton vardı . Muhtemelen acil durumlar içindi. Butona bastım. Alarm çalmaya başladı. Bu iş güzel olacak gibiydi.

Tatlı Sır (Akuma no Hana serisinin 1.kitabı)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin