the way we are!

3K 193 26
                                    

´Μύρωνα ευχαριστώ που μου κόλλησες αυτό το τραγούδι <3

-Μωρό μου;; Με ακούς; 

΄Ακουγα την φωνή του Μύρωνα αλλα δεν μπορούσα να ανοίξω τα μάτια μου. Έσφιξα το χέρι του που το είχε μπλέξει με τα δικά μου και προσπαθούσα να τον δώ. Όταν τα μάτια μου συνήθησαν το σκοτάδυ στο δωμάτιο κοίταξα δίπλα μου. Ο Μύρωνας με κοίταγε και αναστέναξε ανακουφισμένος. 

-Με τρόμαξες τόσο πολύ. Είπε και με πήρε στην αγκαλιά του. Κοίταξα γύρω μου. Όλο το δωμάτιο γύριζε και εγώ ζαλιζόμουν. Ο Μύρωνας με σήκωσε και με πήγε στο μπάνιο ενώ εγώ κρατιόμουν πάνω του. Με έβαλε να κάτσω στο καπάκι της τουαλέτας και μου έβγαζε τα ρούχα. 

-Θα σε κάνω μπάνιο και μετά για ύπνο κατευθείαν. Οκ; Είπε και με φίλησε. Μου έβγαλε όλα τα ρούχα όση ώρα γέμιζε την μπανιέρα. Έβγαλε τα ρούχα του και με πήρε αγκαλιά. Μπήκαμε στην μπανιέρα και κάθησα μπροστά του και κοίταγα τον τοίχο. Είχε κλείσει το φως για να μην βλέπω τόσο πολύ γύρω μου και ζαλίζομαι. Με αγκάλιασε και έβρεχε τα μαλλιά μου. Ήμουν κουρασμένη χωρίς να ξέρω γιατί. Έβαλε σαμπουάν και το άπλωσε στα μαλλιά μου τα οποία δυσκολεύτηκε να λούσει επειδή ήταν αρκετά μακριά. 

-Είσαι καλύτερα; Είπε και με φίλησε στον ώμο όσο με έλουζε. 

-Ζαλίζομαι. Είπα και κατάλαβα πως η φωνή μου ήταν αδύναμη. Έβγαλε το σαμπουαν απο τα μαλλιά μου και πήρε το σφουγγάρι μου και το αφρόλουτρο. Με γύρισε και καθόμασταν ο ένας απέναντι απο τον άλλο αλλα κολλητά. Χαμογέλασε και έβαλε αφρόλουτρο στο σφουγγάρι. Άρχισε να τρίβει το σώμα μου απαλά και το κοίταγε συνέχεια. Εγώ κοίταγα αυτον και μετά χαμογέλασα. Χωρίς να τον απασχολεί τίποτα χαμήλωσε και φίλησε την κοιλιά μου σε διάφορα σημεία. Χάιδευα τα χέρια του που είχαν τυληχθεί γύρω απο την κοιλιά μου και αυτός σήκωσε το πρόσωπο του και χαμογέλασε λίγο αμήχανα. 

-Συγνώμη ήθελα να έχω μια στιγμή με την μπέμπα μας. 

Γέλασα και τον τράβηξα να σηκωθεί. Με αγκάλιασε και άρχισε να ρίχνει νερό πάνω μου. Μόλις είχε τελειώσει και αυτός απο το μπάνιο βγήκε και έβαλε μια πετσέτα γύρω απο την μέση του. Μετά πήρε μια άλλη και ήρθε κοντά μου. Με σκούπησε και τύληξε την πετσέτα γύρω μου. Με πήρε αγκαλιά και με πήγε στο δωμάτιο. Ξαπλώσαμε και έμεινα να τον κοιτάω. 

-Θες να σε βοηθήσω να βάλεις ρούχα; 

-Δεν θέλω να βάλω τίποτα. Είπα και γύρισα στο πλάι. Είχε πολύ ζέστη το σπίτι γενικά και έτσι έμεινα με την πετσέτα. Χαμογέλασε και έσβησε το φωτάκι στο κομοδίνο. Με πήρε αγκαλιά και εγώ έσφιξα τα χέρια μου γυρω του. 

The MiracleWhere stories live. Discover now