chapter 5

1.6K 49 0
                                    

Hello lezers! Thanks voor de votes, hierbij het nieuwe stukje.

Hopelijk vinden jullie het leuk.

Random 1D Dancing (zonder shirts wiii) aan de zijkant omdat het kan.

4 votes of 3 reacties voor een nieuw chapter! 

prepare for drama in.. 3 .. 2.. 1.. NOW.

__________________________

AMBER'S POV. (as always.)

Uiteindelijk waren julia en ik helemaal klaar voor een avond met de jongens. We hadden besloten dat we ze mee zouden nemen naar de stad, gewoon een terrasje pakken, of misschien naar de film. Julia had gelukkig dezelfde kledingmaat als ik, waardoor we allebei nu in mijn kleding rondliepen. Zij had een strakke, donkere spijkerbroek met een zwart hemdje en daarover heen een rode blazer, terwijl ik op mijn vans liep, met een panty, een korte zwarte rok die hoog sloot, en mijn groene blouse erin gestopt, met een lichtere groene blazer erover. Ik had te veel kleding..

Zodra we aankwamen bij het hotel begon Julia te springen en te gillen. ‘doe normaal, het zijn gewoon normale jongens!’ siste ik naar haar terwijl ik op de bel drukte. Zodra de deur open ging voelde ik hoe een lichaam langs me rende, en toen ik omdraaide zag ik dat Louis Julia had getackeld. Mooi, eindelijk was ik het slachtoffer eens niet. ‘HELP’ gilde julia, maar ik giechelde en stapte de deur binnen, om begroet te worden door een knuffel  van Niall. ‘hi babe.’ Zijn stem was zacht, zijn uitdrukking verontschuldigend. Mooi, hij had dus spijt.

ik glimlachte naar hem en knuffelde hem terug, om vervolgens naar de andere jongens te zwaaien. Ik zag hoe Harry een beetje rood werd, en toen opstond en de kamer uit liep. Wat was er nou weer met hem? ‘i’m hungryyyyy.’ Zeurde niall, en Liam en ik begonnen te lachen. ‘you’re always hungry niall..’ zei liam, terwijl ik lachend knikte. ‘Let’s order some pizza!’ riep Louis, die naar binnen kwam gelopen met een grijnzende Julia op zijn rug. Het was duidelijk dat die 2 het wel konden vinden met elkaar. Wat ik niet zo gek vond, want ze spoorden allebei niet..

uiteindelijk zaten we met zn allen rond de tv rustig onze pizza’s te eten. Alhoewel, rustig.. Louis en Julia hadden een gevecht gehouden, waardoor er overal in het appartement rode saus terecht gekomen was.. en IK ging het niet opruimen! Niall en ik zaten naast elkaar, hij had zijn arm rond mijn schouder geslagen terwijl zijn ogen op de tv gericht waren, éen of andere domme voetbal wedstrijd. Ik merkte hoe Harry steeds naar ons keek, en dan weer snelde andere kant op keek. Ik moest toch eens met die jongen gaan praten..

al snel hadden we alles opgeruimd (na nog een gevecht, alleen dit keer met theedoeken) en liepen we met zn allen de stad in. Aangezien het maar een klein stadje was en er waarschijnlijk niet veel mensen waren die de jongens zouden herkennen hadden ze geen moeite gedaan om zich te vermommen.

we hadden besloten om naar een club te gaan, gewoon gezellig wat drinken, dansen, en dan weer naar huis. Echter, 20 minuten nadat we binnen waren, waren Julia en Louis al verdwenen, allebei met drank op was het misschien geen goed idee om ze alleen te laten, en daarom dat ik nu met harry door de overvolle club liep, opzoek naar de 2 onruststokers.

ik dacht dat ik Julia zag, haar blonde haar wipte tussen enkele mensen in, ik pakte snel harry’s hand en wilde hem mee trekken. Hij trok zich echter los en bleef een beetje awkward staan, zijn wangen rood. ‘Harry.. what’s wrong?’ glimlachte ik vriendelijk naar hem. Hij schudde zijn hoofd en keek naar de vloer. ‘I can’t tell you.. niall would kill me..’ ik grinnikte. Hij moest overdrijven, dat kon niet anders. Waarom zou Niall ooit boos op hem worden, ze waren de beste vrienden..

plotseling duwde harry me tegen de muur aan, en ik voelde mijn lichaam hard contact maken met de stenen muur. Nog voor ik er wat van kon zeggen voelde ik zijn lippen op de mijne. Ze waren zacht, en hij deed overduidelijk zijn best om het fijn te maken voor mij. Ik wist even niet wat te doen, maar duwde hem dan van me af, ruw ademend bleef ik tegen de muur staan, terwijl mijn ogen heen en weer flitsten en ik Niall ontdekte. Hij had het gezien.. zijn blauwe ogen leken wel vuur te schieten, en dat hij drank op had zou ook niet meewerken.. hij stormde op ons af, en gaf harry  een enorme duw waardoor hij tegen de muur aanvloog. Ik deed snel een stap op zij en wilde niall bij zijn arm grijpen, maar hij schudde me van zich af en vloog weer op harry af, zijn handen gebald tot vuisten. ‘what the hell harry!’ hij sloeg hem vol op zijn neus. Harry gleed op de grond, zijn ogen groot van angst terwijl hij met beide handen zijn neus vast hield, waar een straaltje bloed uit gleed.

‘i thought we were friends, you asshole!’ Niall spuugde de woorden er zo ongeveer uit. Plotseling stonden er 2 bewakers om ons heen, en die trokken niall van harry weg en liepen met hem naar buiten. Ik bleef bij harry, niet wetend wat te doen. Al snel was de ambulance er, en harry moest met ze mee naar het ziekenhuis, omdat ze dachten dat zijn neus gebroken was. Ik huilde terwijl ik het snel tegen liam vertelde, die er voor zou zorgen dat de rest veilig thuis zou komen. Ik ging in de ambulance mee met harry om te kunnen vertalen als dat nodig mocht zijn.

in het ziekenhuis bleek gelukkig dat zijn neus niet gebroken was, en hij mocht meteen weer naar huis terug.ik besloot met hem mee te gaan naar het hotel. De sfeer zou daar wel niet heel goed zijn.. ik smste Julia dat ze naar huis moest gaan en dat ik haar morgen alles wel uit zou leggen.

Liam kwam ons ophalen, en harry en ik zaten op de achterbank. Aangezien ik niet wist wat ik tegen harry moest zeggen keek ik uit het raam, terwijl ik voelde hoe er een traan over mijn wang gleed. Waarom moest dit gebeuren? Ik had eindelijk aan mezelf toegegeven dat ik Niall leuk vond, en Niall leek eindelijk zijn best te doen om mij te laten voelen alsof ik meer dan een one-night-stand was, en dan moet harry het allemaal verpesten.. ik zuchtte even, en voelde toen een hand op mijn arm.

‘I’m sorry Amber.. i can’t help the way i feel about you…’ ik draaide me om en knikte naar harry. Hij kon er ook niets aan doen dat hij me leuk vond..

het was stil in het appartement. Louis en Zayn waren naar bed, en zodra we binnen kwamen, keek Niall kwaad naar mij en Harry en stormde toen ook naar zijn slaapkamer. Met een knal sloot hij de deur. Ik strompelde naar de bank en liet mezelf erop neerploffen, de tranen over mijn wangen stromend. Zou hij nou echt denken dat ik met harry ging? Ik voelde een arm rond mijn schouders en probeerde hem af te schudden. ‘shh, come on love, cry it out..’ het was Liam. Opgelucht liet ik mezelf tegen hem aanvallen en huilde ik de ogen uit mn hoofd. Liam deed niks anders dan over mijn rug wrijven en kalmerende woordjes in mijn oor fluisteren.

Hij was echt Daddy direction. Na een halfuurtje was ik wat gekalmeerd, en veegde ik onder mijn ogen waarna ik rechtop ging zitten. ‘sorry about your shirt..’ giechelde ik, terwijl ik op Liam’s shirt wees, dat nu helemaal onder de vlekken zat van mijn tranen en uitgelopen mascara. Hij haalde zijn schouders op. ‘you should go talk to niall.. explain to him what happened.. it wasn’t your fault..’ ik knikte langzaam en stond toen op. ik gaf Liam een knuffel ‘thanks liam.. you really are daddy direction’ giechelde ik terwijl ik me lostrok uit de omhelzing. Hij grinnikte en duwde me toen zachtjes in de richting van de slaapkamers. ‘go, get your boy back.’ Ik grinnikte zacht en klopte toen op Nialls deur. 

reckless love. (Niall Horan fanfiction) (Nederlands)Where stories live. Discover now