chapter 28

1.1K 38 3
                                    

eindelijk is deel 28 er.

ik heb het de afgelopen week heel druk gehad, sorry!

Fijne pasen iedereen!

-------------------------------------------------------

Mijn hart vult zich met pijn terwijl ik hand in hand met Julia de lift uitstap, op weg naar Niall’s kamer in het ‘ziekenhuis-hotel.’

Het was onze 2e dag in londen, en ik was eindelijk weer op bezoek bij mijn vriendje. De jongens gingen niet mee deze keer.

de kamer opende zich geruisloos toen we de klink naar beneden drukten. Hij was licht gekleurd, en het waterige, engelse, zonnetje stroomde naar binnen door de grote ramen.

heel de kamer stond vol met bloemen, tekeningen en brieven. Het management had alles wat was binnengekomen voor Niall naar de jongens gestuurd, die het op hun beurt weer in zijn kamer hadden geplaatst.

de kamer was veel te vrolijk voor iemand die in coma lag.

er ging een schok door mijn lichaam toen ik hem zag liggen. Bijna een maand in coma had hem geen goed gedaan.

zijn wangen waren ingevallen, zijn lippen droog, en onder het spierwitte laken zag hij er uit als een geest.

Zijn blonde haar was bijna helemaal uitgegroeid, de donkerdere bruine kleur nu overheersend. Zijn haar verven terwijl hij in coma lag was niet te doen, maar het bleef groeien.

Langzaam ging ik naast hem zitten, Julia’s hand gleed uit de mijne terwijl ze bij de deur bleef staan, haar ogen gevuld met tranen terwijl haar hand over haar mond geslagen lag. Zij had Niall nog niet gezien na het ongeluk.

De stoel naast zijn bed kraakte, een hard geluid in de kamer die verder, op het gepiep van de machines na, doodstil was.

even voelde ik me een inbreker op de stilte, en het voelde vreemd om naast Niall te zitten na hem zo lang niet gezien te hebben, en nog altijd zonder hem echt te zien aangezien hij nog altijd in coma lag.

mijn hand gleed naar de zijne, die nutteloos op het laken lag, en even gleden mijn ogen naar zijn gezicht, terwijl ik diep slikte. Ik liet mijn hand over de zijne zakken en wreef zachtjes met mijn duim over zijn grote hand.

zijn hand voelde koel aan tegen mijn huid, en ik knipperde even met mijn ogen om de tranen te doen verdwijnen. ‘Hey Niall.’ Zei ik zacht, terwijl ik even naar Julia keek, die naar me knikte om me aan te moedigen.

‘Ik mis je..’  zuchtte ik. Ik boog naar voren en drukte voorzichtig een kus op zijn voorhoofd, om vervolgens achteruit te schuiven met de stoel en weer op te staan.

ik kon dit niet. Dit was niet mijn vriendje. Dit was iemand die op hem leek en die lag te slapen.

Ik schudde mijn hoofd, en keek nog éenmaal naar de jongen die daar bewegingsloos lag, om vervolgens Julia haar hand te grijpen en de kamer uit te stormen, weer terug naar beneden.

--

‘let’s watch a movie!’ Louis greep Julia bij haar hand en trok haar naast hem op de bank. Ze glimlachte verliefd naar hem en kroop tegen hem aan.

‘Toystory?’ zei Liam hoopvol, terwijl hij een pruillip opzette. Iedereen zuchtte verveeld.

‘no liam.. not a children’s movie.. let’s watch something scary!’ riep Harry uit, terwijl hij zijn brede glimlach opzette, waarbij de kuiltjes in zijn wangen duidelijk te zien waren.

‘what about Paranormal Activity?’ vroeg Julia, terwijl ze een donkere grijns op haar lippen had.

‘Nee.’ Beet ik haar toe, terwijl ik naar de grond staarde. De laatste keer dat ik die film had gekeken, met Niall en de rest van de jongens, had ik niet normaal kunnen slapen voor een week.

reckless love. (Niall Horan fanfiction) (Nederlands)Where stories live. Discover now