PARAMPARÇA

214 18 6
                                    

(FLASBACK ÖMÜR )

…….

Seni düşünmek güzel şey

Ümitli şey

Dünyanın en güzel sesinden en güzel şarkıyı dinlemek gibi bir şey

Fakat artık ümit yetmiyor bana

Ben artık şarkı dinlemek değil

Şarkı söylemek istiyorum

…….

 

Bu dizelerle ELA ya aşkımı ilan etmiştim.Her mezar ziyaretimde bu dizeleri tekrar tekrar dile getiriyorum. Evet aşkım bu gün ölümünün 1. Yılı doldu ‘’ beni bırakıp gitmeye nasıl kıyabildin ben ne kadar üşüyorum göremiyor musun ? Ben deki tek izin seni unutmama asla izin vermiyor ‘’

Mezarlıktan çıkıp kendimi ELA ile tanıştığımız bara attım. Bar taburesine oturup her zamanki içkimden bir kadeh viski söyledim . Etrafıma bakmadan içkimi yudumlamaya başladım.Bir an yanımda bir sıcaklık hissettim kafamı çevirdiğimde yüzün de  küçük bir kız çocuğu masumluğuna sahip bir afet dibime kadar sokulmuştu. Yüzünün aksine hareketleri çok arsızdı gözleriyle beni soyduğuna yemin edebilirim.Aç gözlerle kirpiklerini dahi kımıldatmadan beni izlemeye devam etti bir eliyle de bacağıma dokundu . Elini iterek içkime devam ettim 3. Kadehten sonra tekrar kafamı çevirmemle yüzüne daha dikkatli baktım , onda ELA nın gözleri vardı.

 

‘’ Ela beni ziyarete mi geldin lütfen bu bir hayal olmasın lütfen ‘’ aklımda bu düşüncelerle kıza yaklaştım ;

 

-‘’ Bir şey denememe izin ver ‘’ dedim

Kız arsızca sırıtarak;

-‘’ Gerçeğim dokunabilirsin ‘’ dedi

Başını ellerimin arasına hapsettim gözerimi gözlerinden ayırmadan yavaşça yüzüne yöneldim. Yavaş yavaş nefesimi dudaklarına üfledim ve öpmeye başladım.Dakikalar geçtikçe öpücüğü derinleştirdim,gözlerimin ne zaman kapandığını bilmiyorum yeni fark ettim.

Kız ani bir hareketle elleriyle göğsüme baskı yaparak beni itti ne olduğunu anlayamadan ellerini yüzüne ve saçlarına gezdirdi , parmak uçlarına kırmızımsı bir sıvı bulaşmıştı. Koşarak bardan çıktı.

Yaram kanıyordu yine Ela onun haricindeki tüm bedenler için yasak koymuştu bana ne zaman elimi sürsem beni cezalandırıyordu.

Hayatımı mahveden o kazadan sonra Ela ya kavuşmak için intihar ettiğim zamanın hediyesiydi bu yara……

(FLASBACK END )

 

(Gece )

(Bir hafta sonra )

Bu gün Gökhan nın doğum günü eşi Esra sürpriz yapıp Gökhan nın tüm arkadaşlarını Taksim de sürekli gittikleri barda toplamak istediğini söyledi. Ömür de ‘’seve seve geliriz’’ diye benim adıma da onay verdi.Hayatım da hiç bara gitmedim ,alkollü ortamlar da hiç bulunmadım oldum olası böyle yerlerden nefret ederim fakat Ömür ün eşi olarak yalnız bırakamam.Ömür ün de benim bu düşüncelerimden haberi olduğunu hiç zannetmiyorum , bana fikrimi sormadı zaten

Ömür Boyu GeceWhere stories live. Discover now