Capitolul 4

25 1 0
                                    

-Simbolul Ritualului Sangelui reprezintă sacrificiile umane ,spuse Laura după ce aruncă o privire mai atentlă la acel desen.

-Nu ne pasă ce reprezintă desenul ci ne interesează de ce l-ai făcut ,spuse Alin pe un ton enervat.

Laura nici nu încercă să îi răspundă și se duse în camera ei supărată.Cristina îi reproșă lui Alin faptul că nu ar fi trebuit să o învinovățească pe Laura de vandalizarea casei, după care se duse după Laura în camera ei dar usa era închisă așa că o lăsă în pace.

Între timp Arnold îl interogă pe George și deși acesta spusese adevărul el nu îl crezu.                                                                                                                                                        

Seara grupul pleacă în camera de zi și începură să se joace adevăr sau provocare . Lavinia o provocă pe Cristina să își pună degetul mare în gură și apoi în urechea lui Gabi, dar Cristina nu acceptă provocarea ceea ce o făcu pe Lavinia să facă crize. Alin îi pune o întrebare lui Arnold.

-Hei băiete i-ai pus-o lui Cezi.

Arnold vru să îi răspundă dar înainte să reacționeze Cezara îi dădu două  palme lui Alin și îi zise.

-Nu e treba ta infractorule,da hai să te întreb eu ceva ,de ce te comporți așa cu Arnold cumva nu de aia că nu am vrut să fiu cu tine. Ahh și înca ceva mai bine gândește-te la faptul că tu nu o să fuți pe altcineva înafară de George.

Această întrebare i-a mirat pe toți dar mai ales pe Alin care nici nu a știut ce să zică.După câteva minute de tăcere Buzghi o provocă pe Lavinia.

-Am aici o provocare perfectă pentru tine Lavinia :trebuie să o săruți pe Monica de gură vreau un sărut franțuzesc, drăguța mea.

Lavinia s-a mirat dar nu mai mult decat Monica sau ceilalți.Cezara era deja pregatită să îi zică vreo două vorbe lui Buzghi dar fu întreruptă de Lavinia.

-Lasă-l Cezara văd că bufonul ăsta netot vrea să-și trăiască perversitățile așa că eu am să accept această provocare dacă și Moni este de accord.

Monica a făcut semn că este de acord cu Lavinia și înainte sa se îndrepte spre Lavinia se mai uită odată la Buzghi care era deja tăvălit pe jos de râs. Buzele Laviniei s-au apropiat de ale Monicăi și au început să se sărute.Dupa vreo 30 de secunde lupta de sărutări pasionale s-a încheiat și Lavinia aproape că a început să vomite și Monica a cerut un pahar cu suc ca să nu îi mai fie rău.

După asta Buzghi nu s-a mai putut abține și a început să râdă în hohote.În schimb Laura era dezgustată de acest fapt și s-a gândit în sinea ei ”Doamne asta nu e normal adică știam eu că are ceva probleme dar nici chiar așa”.S-a văzut și pe fața lui Gabi și pe cea al lui George că nici lor nu li sa părut amuzantă această fază.După câteva minute Buzghi a încetat să mai râdă și Cezara i-a spus câteva cuvinte moralizatoare.

-De  astăzi înainte eu nu te cunosc, știam că îți plac farsele si glumele dar de data asta ai exagerat.

După aceste ultime cuvinte alei Cezarei toti s-au dus spre camerele lor.

În drum spre camera ei Laviniei i se făcu rău și Buzghi vrând să își repare greșeala a însoțit-o la baie alături de Monica.

Cand au ajuns in camera lor Alin și George au mai vorbit câteva secunde despre gluma lui Buzghi după care au decis să se culce deoarece era trecut de miezul nopții.

The sharp knife, the short life, and their destinyWhere stories live. Discover now