Capitolul 3

43 2 0
                                    

Din mașină se auziră niște gemete iar după aceea toți coborâră ca să vadă cât de rău s-a deteriorat mașina la impact.Mașina era complet distrusă și deoarece începuse să iasă fum de sub capotă ei se grăbiră să iși ia lucrurile fiindcă se temeau că aceasta va exploda.

S-au întors la șosea să vada dacă acel om mai era prin preajmă, dar acesta nu era de găsit.         

-Cine era acel om, ar trebui sa plătească despăgubire, mașina e complet distrusă spuse Alin pe un ton enervat.

-Lasă mașina , dar noi, puteam să murim toți acolo spuse Arnold. Oricum să mergem cabana este în varful muntelui ăcesta, dacă pornim acum vom ajunge înainte să se întunece.

După o bucată de vreme Lavinia și Monica au început să se plângă că ele nu mai pot continua și că le dor picioarele.

-Cine v-a pus să veniți în tocuri cănd știați că mergem undeva la munte și nu la discotecă.Le reproșă Laura care era în spatele lor, iar în clipa următoare se trezii că toată lumea se uită la ea ca și  cum ar fi făcut ceva incredibil cum ar fi, să meargă în mâini , dar tot ceea ce făcuse ea era să vorbească,ceea ce în situația de față era mult mai grav.

            -Măcar noi știm ce e moda nu ca alte personae de aici care au venit îmbrăcate ca la înmormântare îi reproșară Lavinia și Monica.După care urma un moment de tăcere care fu înterupt de Buzghi.

            -Stai putin, acea creatură a nopții a vorbit?

            -Foarte amuzant Buzghi ce să zic, normal că poate vorbi, și în plus nu e o creatură a nopții ci prietena noastră spuse Cezara.

            -Da un prieten care nu vorbește niciodată și se izolează întotdeauna de restul grupului și nu se implică în activitățile noastre.... amintiți-mi de ce am luat-o cu noi?        

            -Alin încetează , am luat-o cu noi fiindcă așa am vrut ...... începu Arnold să vorbească dar fu întrerupt .

            -Și fiindcă mai aveam nevoie de o persoană da,da știu spuse Alin pe un ton iritat.

            -Nu, pe ea am luat-o fiindcă așa am decis împreună, întrebarea e de ce te-am luat pe tine cu noi, adică de când am pornit ai fost ca un ghimpe-n coaste.

Asta îl facu pe Alin să tacă tot drumul până la cabană.

            Cabana era chiar aproape de vârful muntelui înconjurată de pădure iar în apropiere era un lac. Cabana era din lemn masiv, înaltă și foarte veche langă cabană era un mic depozit cu unelte.       

            Deși cabana părea mare pe dinafară înăuntru erau doar patru camere și în fiecare cameră câte o baie, o bucătarie și o cameră de zi.Ei s-au stabilit în camere câte doi sau trei. Cezara a luat aceeași cameră cu Arnlod, Gabi dormea în aceeași cameră cu Cristina, Alin și George l-au convins pe Buzghi să doarmă în aceeași cameră cu ei după ce Cezara s-a certat cu el deoarece el vroia să doarmă în cameră cu fetele.Iar Laura a fost obligată să împartă camera cu Monica și Lavinia deoarece canapeaua din camera de zi era prea mica ca să se poată dormi pe ea.

Spre seară Cezara și Arnold urcară în camera lor unde Arnold merge în baie,în acest timp Cezara se pune pe pat și își desface bluza ca să își scoată în evidența decolteul .După ce Arnold se întoarce Cezara îl pride și începe să îl sărute cu pasiune.Arnold își dă jos bluza și începe să ia jos bluza Cezarei începând să-i sărute gâtul și Cezara începe să zgârie spatele destul de musculos al lui Arnold.Arnold înainte să  desfacă pantalonii Cezarei îi pune o înterbare.    

The sharp knife, the short life, and their destinyWhere stories live. Discover now