Bölüm 3

3.7K 157 142
                                    

" Sen dördüncü sınıfta Pansy'nin eteğinin altına bakmaya çalışan ergenken ben Victor Krumpla çıkıyordum." Kafamı kaldırdım yüzü şaşkınlıkla çatılmış surata baktım. Direk gözlerinin içine " E yazın beni ziyarete geldiğinde de kütüphanede ders çalışmıyordum ya Malfoy " dedim ve şaşkın dudaklarına ufak bir öpücük kondurup kollarımı ondan ayırdım. Ağzından "Ne "der gibi bi şey duydum. Duymazdan geldim sırtımı dondum ve bu gazla yürüdüm yerdeki kitabi aldim. Kitap önemliydi. Bütün bu şeyler bu lanet olasıca kitap yüzünden başıma gelmişti. Peki yarın? Yarın ne olacaktı??

^^^^ ^^^^ ^^^^

Offfff haala aklımda Granger'ın beni öpmesi vardı. Trajik olanı sabah uyandığımda aklıma gelmesi değil. Rüyamda Granger'la öpüşmekten çok daha başka şeyler yaptıgımızı gördüüm ıyyyyy diyerek kendime bi tane yumruk attım. AAAA ooo ortak salonda olduğumuzu ve Pans'ın bana Hufflepuff'lı çocukla bakışmalarını anlattığını unutmuştum.

" Ne yapıyorsun Draco. Beni dinlemekten bu kadar mı sıkıldın " dedi dudağını büzerek.

" Ah tabi ki hayır Pans'ı seni dinlemekten ne zaman sıkıldım ben " Doğru sıkılmazdım ama şuan kafam çok karışıktı.

" Şimdi."

"Nerden çıkardın bunu"

"Kendini yumrukladın Malfoy" Dıııt işte bu kötü olmuştu. Etrafıma bakarak "Blaise nerde ki " dedim.

" Bak bak konuyu da değiştirirmiş. " deyip sırıttı. " Blaise dersliğe gitmiş olabilir" dedi uzatmayarak

" Hay canım benim" diyerek. Pansy'e kolumu attım ve sihir tarihi sınıfını doğru çekmeye başladım.

Sihir tarihi dersimiz Gryffindorlaydı. Ne yapacaktım şimdi ben. Nasıl davranacaktık. Orası muamma.

Ama

Ama beni öptüğünde inlemişti. Öpüşü gerçekti. Bu gerçekten insanın sevdiği birisiyle öpüştüğünde olabilecek bi şeydir. Aklıma gelen düşünceyle AMAN TANRIM DİDİM. Bizim bulanık Granger benden hoşlanıyor olmasın sakın. Hayır, Weasley den hoşlanıyor. Kulesine giderken de Victor Krump dedi. Tanrım sadece kütüphaneden oturan basit bi kız olarak kalamaz mıydın? Ya benden de hoşlanıyorsa bence bunun için potansiyel var. Aslında Granger'in benden hoşlanması iyi olurdu. Onu kendime aşık edip Hogwarts'ta rezil ederdim. Offf ne güzel olurdu be' Bulanığın umutsuz aşkı.

"Niye sırıtıyorsun Draco?" ve Pansy'nın kafamda patlayan eli.

Kafamın acıyan yerini sıvazlayarak güldüm " Planlar pansy planlar" dedim

" Ne planı ?"

" Zamanı gelince görürsün" Eh Granger bi benden hoşlanıyor çık. Elimden çekçeğin var senin.

Sınıfa girdiğimde Pansy bir kız arkadaşının yanına oturdu. Benim gözlerse Granger'i aradı ama kız! Kız hiç beklemediğim bi yerden çıktı. Potter ile oturduğu sıradan arka sıraya dönmüştü ve elini başının altına alarak Blaise!

Benim Blaise bi şeyler anlatıyordu. Blaise'ın yanı ise benim oturmam için boştu.

Eh Granger bulanıksın mulanıksın ama zeki cadısın. Tabi benle arayı iyi tutmak için en yakın arkadaşımla muhabbet kuruyorsun. Sen bulanıksın be istediğin kadar uğraş Slytherin den sana iş çıkmaz. Blaise'in yanına oturdum ama kimse beni takmamıştı Neden? Granger hala Blaise bi şeyler anlatmaya devam ediyordu ve Blaise yanına oturduğumda bana bakma zahmetine bile katlanmamıştı.

Dikkat çekmek için öksürdüğümde bana bakmak akıllarına gelmişti. Granger sesin geldiği tarafa baktı. Beni gördü. Sanki tiksinç Bir şey varmış gibi suratını buruşturdu.

Sevgi Yok ( Dramione )Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin