Bölüm 5

3.1K 104 53
                                    

Uzun bi aradan sonra bölümü atıyorum umarım beklediginize deger :))

NOT: ARDIÇ TOHUMU SADECE ARDIÇ KUŞLARININ SİNDİRİM SİSTEMİNDEN GEÇİP DIŞARI ÇIKARTILDIKTAN SONRA TOPRAKTA YETİŞMEYE BAŞLAR

Malfoy

Bulanık Granger hiç istemesem bile dikkatti mı çekmeye başlamıştı. Hatta benim değil Hogwarts erkeklerinin de dikkatini çektiğini fark etmiştim. Bu nasıl oluyordu. O sadece Kütüphanede ders çalışan bir inekten başka bir şey değildi. Her neyse Kütüphane demişken Eski yazılar ödevini yapmak için Kütüphaneye gitmem lazımdı. Yemekten sonra Kütüphanenin neredeyse en boş olduğu zamandır. Bu yüzden istediğiniz her kitabı rahatlıkla bulabilirsiniz. Doğruca kütüphanenin yolunu tuttum. Ödev için kitap ararken Granger'ın her zaman oturduğu masada oturduğunu gördüm. Tabii ya Granger buraya kazık çakmıştı. Rivayetlere göre uslu bir çocuk olursanız Granger'ın her zaman oturduğu sandalyede popo izinin çıktığını görebilirmişsiniz. Nerdeyse altı senedir aynı masa ve sandalyeyi kullandığı düşünülürse aslında bu olay mantıklıydı.

Kitabımı alıp Granger'ın krallığını ilan ettiği masanın çaprazına oturdum. Kitabımı gürültüyle masaya çarptım ama Granger o kadar ders çalışmaya dalmıştı ki duymadı bile. Tekrar vurdum. Bu sefer irkildi ve " Kütüphanedeyiz biraz sessiz ol" diye fısıldır darken beni gördü "Ah Malfoy ve medeniyet ha?" Kafasını sanki karşısında çözülmesi imkânsız bir problem varmış gibi salladı ve dersine dondu.

Dudaklarımı büzerek kısık sesle cevap verdim" Medeniyetimi bir Bulanıga sorgulatacak değilim."

"Aaaaooo " dedi halaa kitapların arasından " Sorguladı bile"

" Söylesene" dedim sırıtarak " Victor Krum'ı nasıl elde ettin?" Granger çatık kaşlarıyla kitaptan sonunda kafasını kaldırdı. " Yani Krumla çıkabildin ama Kızıl kanı bozukla çıkamıyorsun. Çok komik değil mi sence de? . Yoksa Krup'a karşı Amortendia mi kullandın ha?"

" Ayyy aman be sende mi Malfoy. Bende seni farklı sanırdım. iyiki bi Krum'la çıktım senelerdir bunu sorup duruyoruz. Bi bitmediniz gittiniz. Dedi sinirli sesiyle

"Ayy çirkefe bak seeeen "

"Hey siz ikiniz ayrılın bakayım. Burda kavga ederseniz ceza alırsınız" diye uyardı Madam Price kızgın sesiyle.

Granger la hemen kitaplarımıza donup ders çalışmaya başladık. Granger sa sadece sadece benim duyabileceğim kısık bir sesle

" Çirkefmiş bla bila bla" dedi

Heee devam devam etmek istiyorsun Granger" Hadiiii ama bence Amortentia içirdin. Yoksa düşünüyorum düşünüyorum başka bi şey bulamıyorum"

" Ay sen düşüne biliyor musun? Aman tanrım"

" Ha ha Granger"

" Ayrıca Amortentia yapabilecek kadar iyi olduğumu düşünüyorsan Malfoy. İçtiklerine dikkat et kopek gibi etrafımda dolaşmak istemezsin." dedi dişlerini gıcırtarak.

Bu kızla konuşmayı kabul etmesem bile içten içe seviyordum ya. bana her zaman söyleyebilecek bi cevabi vardı ama benim asil merak ettiğim " Haaa demek ki beni kendine aşık etmek istiyorsun o aksam ki öpüşünden belliydi zaten." Bu arada kütüphane kalabalıklaşmaya başlamıştı ve bizim sinirli fısıldamalarımız ister istemez dikkat çekiyordu.

" Belli ki sende o gün çitayı baya bi yükseltmişim baksana unutamamışsın" diyerek sinirli bir bicimde kitaplarını topladı giderken de." Ayrıca bir safkanla konuşurken görülemem. Sonuçta bulanıklar arasında bir itibarim var . Okulun en prestijli Bulanıgı olmak kolay değil." Dedi dalga gecen bir gülümseme yollayarak

Sevgi Yok ( Dramione )Where stories live. Discover now