Bölüm 13

1.4K 63 15
                                    

Yaklaşık bir sene sonra yeni bölüm. Biraz küfür gibi gelebilir. Özür dilerim :((

13

Hermione başında ani bir sancıyla uyandı. Ne kadar da rahatsız bir yerde yatmıştı. Her tarafı ağırıyordu. hafifte üşümüştü. nerler oluyordu böyle? Nerdeydi? Yatakta olmadığı kesindi. Gözlerini açtı kendini arabasının tavanına bakarken buldu. Dün gece ne olmuştu.

Dün Gece- Noel Partisi

Hermione barmenden aldığı meyve suyuyla Noel Partisine başlamıştı. Alex isyankar bir sesle " Noel de de mi meyve suyu? Bu gün bilgiç Hermione yerine şu çılgın Hermione yi görmek istiyoruz" deyip. Meyve suyunu bira ile değiştirdi.

Hermione gözerini devirerek biradan bir yudum aldı. Draco'yla kavgası yüzünden haala canı sıkkındı bi de yetmetmiş gibi ailesinin Draco ya neden baskı yaptıgını düşünmeden edemiyordu. Tek emin olduğu şey kötü ve kendisinin zararına olduğuydu fakat Dumbledore'un gözetimi altında en kötü ne olabilirdi ki.

Ve yanına sarı bir kafa oturdu. Hemen bir bira söyledi. Barın arkasındaki içki raflarına bakarken "Carpe çok ısrar etti. Beni Alex'e dövdürtmekle tehtid etti."

Hermione'nın yüzünde saklamayı çalıştığı bir gülümseme oluştu.

Draco birasından ilk yudumunu alırken Hermione'ın sorusu üzerine ağzındakileri dışarı fışkırttı. " Bize zara verecek şu planınız ne Draco?"

Barmen hızlı bir şekilde dökülen birayı temizledi. Draco yüzünü Hermione'ye çevirdi "Şunu söylebilirim. İlk önce zarar görcek kişilerden birisin" birasını havaya kaldırarak "Bulanıklara" dedi.

Hermione de birasını havaya kaldırdı ve tokuşturdular. Çınlama sesi yankılanırken " seni evde köpek gibi beslediğimi unutmasan sevinirim." Dedi tatlı tatlı

"Unutmam."

" Ve şunuda unutma Draco cevapları sen söylemesen bile bulurum. Her zaman buldum." Tekrar konuşmadılar Draco arkasını dönüp gitti ve Hermione yi birasıyla yalnız bıraktı.

Hermione yorulmuştu artık herşeyi takip etmekten. Herşeyi kontrol altında tutmaktan. Küçüklüğünden beri hep aklı başındaydı ve bundan sıkılmıştı. Kendine çok mu yüklenmişti? Bir yudum daha. Beyni iflas etmek üzereydi. Bir yudum daha. Noel tatilinden sonra okulun nasıl olacağını düşündükçe kalbı sıkışıyordu. Bir yudum daha... bir yudum daha... Gelecek götünde patlaycaktı. Hissediyordu...

Günümüz

Araba mı? Bu tatilde başına daha ne gibi gariplikler gelecekti. Ön koltukta birisinin gürültülü nefesi duyuldu.

"Draco"

"Hermione"

"Arabada ne işimiz var?"

"Üstündeki kıyafetler nerde?"

"Ne kıyafeti?" Hermione utançla gerçeği kavradı. Neden üşüdüğü belliydi. Çünkü yarı çıplak sayılırdı. İçinden sağlam bir küfretti.

Dün Gece

Noel partisi tüm hızıyla devam etmekteydi. Çoğu kişinin kafası Alkolden bulanmıştı. Dans ve müzik iç içe geçmişti. Draco ise ilk defa Sarhoş Hemione'yi görmüştü. Eğer gerçekten arkadaş olsalardı, arkadaşlarıyla toplandıklarında onla dalga geçecek bir sürü malzeme eline geçmişti fakat böyle bir şey hiçbir zaman olmayacaktı." Asıl, Hermione'yi sen Partide görecektin." Diyeceği kimse yoktu. Bu yüzden Hermione'nın bu hallerini kendine sakladı. Asıl planı Hermione'ye bu gece hiç karışmamaktı fakat tabiî ki öyle olmadı. Hermione sarhoş kafasıyla bir Mugge la Hogwarts'tan bahsetmeye başlayınca Draco olaya el koydu.

Sevgi Yok ( Dramione )Where stories live. Discover now