Kapitola 15. - Už nikdy!

3.5K 312 38
                                    

-Ayumi-
"A klemat bude kdo?" Rozesmála jsem se, ale vzápětí jsem stuhla.

Hiroto mě pevně objal a já s ním klesla k zemi. Položil si hlavu na mé rameno. Dost mě překvapilo, když jsem uslyšela jeho tlumené vzlyky. Pohladila jsem ho po hlavě a pak ho taky pevně objala. To už jsem to taky nevydržela a rozplakala se taky.

"Jsem zpět," řekla jsem a dál ho hladila. On se ode mě odtáhl a podíval se mi do očí. Cítila jsem jako by mi viděl do srdce.

"Omlouvám se... už nikdy bez Tebe nehodlám být!" Promluvil rázně a otřel si slzy. Já jsem se jenom červenala a koukala na něj.

"Ayumi..." špitl mé jméno a naklonil se ke mně. Nějak jsem se nebránila. Naopak spíš jsem spolupracovala. Svou rukou mi nadzvedl bradu. Zavřela jsem oči a čekala. V tom Hiroto vykvíkl a já z prudka otevřela oči.

Mnul si hlavu, kde se mu rísovala pořádná boule. A pak se otočil na mého taťku, který v ruce držel srolované noviny.

"Gee... proč jste to udělal A-daddy?!" Rozčiloval se Hiroto. Táta si jen pískal jako by o ničem nevěděl. Já se začala smát. Oni se na mě podívali a usmáli se na mě.

....

"Bože tati! Já už nemůžu..." hladila jsem si bříško po tom návalu jídla co sem dostala do žaludku. 

"Neodmlouvej a jez!" řekl táta. Já udělala psí očíčka. On odvrátil zrak. Vyhrála jsem. 

"To nevadí ty už nemusíš jíst Ayu-chan. Hiroto to za tebe rád sní," usmál se ďábelsky. Já se koukla na tu hromádku neštěstí, která do sebe nenacpala ani co z poloviny já. 

"Tomu už dej taky pokoj! Koukni se jak vypadá," řekla jsem a nemohla zadržet smích, protože Hiroto se hned začal prohlížet a ohmatávat, aby se ujistil, že pořád vypadá dobře. 

"Neboj se... počád vypadáš stejně blbě jako vždy," mrkla jsem na něj a už zdrhala na horu a Hirotem v patách. 

....

Už jsem byla skoro bezpečí své koupelny, když mě Hiroto strhl na postel. Překvapeně jsem na něj zírala. On se na mě jen šibalsky usmál. 

"Ty si mi ale potvůrka," řekl a přiblížil se ke mně. Nějak jsem se nebránila. Lehce se otřel svými rty o ty moje. Já jsem mu dala ruce za krk a vjížděla mu do vlasů. Nevinná pusa se proměnila v hluboký a vášnivý polibek. Oba nás ovládla touha a chtěli jsme více. 

"Ayumi..." vyslovil mé jméno a skousl mi ušní lalůček.

"Chci...Tě," řekl po chvíli a zajel mi rukou pod tročko. Já jsem celá zčervenala. 

"Nevím...nevím jestli jsem připravená. Bojím se," řekla jsem mu mezi polibky. On se odtáhl do mých úst a pokračoval s polibky na krku. 

"Neboj se... budu něžný..." řekl. Jo jasný! To říká každej a stejně to potom bolí jak kráva! Zasmála jsem se.

"Copak?" obrátil ke mně zrak a usmál se.

"No... víš já jen že tohle říkají v každým blbým filmu," smála jsem se dál.

"Ale je to pravda!" bránil se se smíchem Hiroto. Ten smích mi trochu pomohl.

"Víš, že se krásně směješ Hiroto?" řekla jsem. On zčervenal a zabořil svůj obličej do mého tílka. Já mu jí zase zvedla.

"Ale notáák. Nebuď Uke," vyplázla jsem na něj jazyk. On se jen perverzácky zašklebil. Sakra! Ten hajzlík. To byla bouda!

Za chvíli už se moje tílko válelo na zemi a kraťasy jak by smet. Strašně jsem se styděla. Popadla jsem nejbližší polštář a zabořila do něj obličej.

"Kdo je Uke teď,hmm?" pohladil mě po bříšku a já se začala smát. Byla jsem extrémně lochtivá.

"Ne Hiroto, to lechtá!" smála jsem se.

.........................

Tak po dlouhé době jsem se odhodlala napsat další díl x) Doufejme že se líbil. A aby jste mě neobviňovali proč jsem chyběla tak dlouho... Vím další kapitolu jsem slíbila v úterý jenže ten den jsem řekněme omdlela a až do čtvrtka jsem byla v nemocnici. Tak se Vám moc omlouvám, že to nevyšlo dříve :/

PS: v médiích máte písničku You raise me up. Jedná se o OP k anime Juliet x Romeo. Doporučuji tohle anime shlédnout, ale ostatně víme jak Romeo a Julie končí. Takže jsem u toho strašně moc brečela a řvala xD Akorát to anime je trochu fantasy. Třeba Romeo tam líta na Jednorožci xD 

Vaše SweetLevi :3 

Já a Kluk? Where stories live. Discover now