Kapitola 5. - Nečekaná návštěva

4.6K 320 30
                                    

Byla to nějaká kravina. Hned přede mnou bylo podium, na kterém se představovali různí zástupci koužků a nakonec tam byl i ředitel. Prostě kravina. Hned potom jak to skončilo jsem se chtěla vytratit, ale nějak se to nepovedlo.

"Kam si myslíš, že jdeš?" zastavil mě úchylák.

"To tě nemusí zajímat," zavrčela jsem na něj. Ušklíbl se.

"Musí. Máš tady zůstat," řekl a spolu s ostatními odcházel, dokonce nechal odejít i zbytek třídy. Povytáhla jsem obočí. O co tu de sakra?!

A tak jsem tak jako tvrdý Y čekala. Uběhla hodina. Nic. Kdo měl vlastně přijít? Proč jsem tu měla zůstat jenom já? Z hodiny se stali tři hodiny a tak to pokračovalo až do večera.

"A dost! Jdu domů!" zvedla jsem se šla pryč. Vzala jsem si věci ze třídy a skříňky pak jsem šla celá utrápená domů.

Hned jak jsem otevřela dveře ucítila jsem závan výborného jídla. Nadechla jsem se a zase vydechla.

"Oooo. Jak příjemná vůně," řekla jsem a tím sem dala taťkovi vědět že jsem přítomna.

"Že jo? Vařím Ramen," šibalsky se na mě usmál, když jsem vešla do kuchyně. Teď jsem se zarazila. Táta vaří Ramen? To znamená jen jediné. Čekáme návštěvu.

"Kdo přijde?" zeptala jsem se. 

"Jeden můj spolupracovník a jeho syn. Je o dva roky starší než si Ty," řekl a dál tam kuchtil.

"Aha," řekla jsem. Takže to bude nuda. Odešla jsem se nahoru převléknout. Shodila jsem ze sebe paruku a odhalila zářivě blonďatou hřívu. Potom jsem si sundala falešné brýle. Na sebe jsem si natáhla černé kraťasy a bílý triko. Přes něj jsem si vzala modrou mikinu, která mi byla trochu větší. Všechno jsem to završila duhovými podkolenkami. Podívala jsem se na sebe do zrcadla. Odporná jako vždy. Odsoudila jsem se a spokojeně si dala do pusy jednu jahodovou pocky. Zapla jsem si bednu a vhodila tam cédo. Nějakej horor či co. Sedla jsem si na polštář ke stolu a lokty se opřela o stůl. Znuděně jsem se koukala jak tam nějakej idiot vraždí další dva idioty, kteří mu vlezli do baráku. Po chvíli jsem nudou usla. 

Mezitím:

"Vítejte, prosím. Chovejte se tu jako doma," řekl tátův kámoš z práce. Nasadil jsem falešný úsměv a přikývl. Táta mu stiskl ruku a jakmile za námi zavřel odebrali jsme se zřejmě do obýváku, kde byl připravený Ramen. Všichni jsme ho do sebe nasoukali a táta se začal bavit o práci s tím druhým chlápkem. Potom se na mě otočil.

"Hiroto-kun. Jestli chceš můžeš se jít podívat nahoru za mou dcerou. Právě nastoupila na novou školu a je z toho nějaká nesvá. Bude určitě ráda, když jí půjdeš rozveselit," řekl ten chlápek a já přikývl. Aspoň někdo normální tu bude. Vyšel jsem schody nahoru a rozhlédl jsem se. Nemusel jsem dlouho hledat. Na dveřích měla napsáno Ayumi-chan.  

"Tss. To musí být náhoda," řekl jsem a otevřel dveře. Byla tady tma. Potom jsem si všimnul spící postavy u stolku.

Vracíme se zpět:


Vzbudila jsem se, ale neotevřela jsem oči. Někdo se mnou třásl. Najednou přestal a já se obrátila a rozespale otevřela oči.

"Co?" šeptla jsem, ale místo odpovědi mě dotyčný políbil. Ani jsem se nemohla bránit, jak jsem byla rozespalá. Svalil mě na zem. 

"H-ej. Nech toho," dál jsem šeptala, když jsem poznala že je to ten úchylák. Navíc jsem se opravdu nezmohla. Byla jsem ještě v polospánku a nejspíš jsem doufala že se mi to zdá. Držel mě pevně za ruce a obkročmo mě uvěznil nohama. (to je divný, ale co xD budeme dělat že je to normální xD) Sakra! Jsem v pytli. Když už snad pomilionté zápasil s mím jazykem, vzdala jsem to a vzdala se. Začala jsem mu pomalu polibky oplácet. Už jsem byla plně vzhůru. Najednou mi to došlo.  Co tady dělá! Začala jsem mu mlátit do zad a do hrudi. On se odtáhl a podíval se na mě. 

"Ty úchyle! Co tady děláš?" křikla jsem na něj s rudýma tvářema. 

"To je přece jedno. Pokračuj v tom ci si dělala předtím," šeptl omámeně a opět se přitiskl na moje ústa. Bušila jsem do něj, ale marně. Opět jsem se poddala a po chvíli mu rozepla košili. Začala jsem ho líbat na krku a on mě výhružně kousnul do ucha, aby nevydal jediný sten. Potom začal on pečovat o mě. Sundal mi mikinu a rukou mi zajel pod triko. Stále pečoval o moje ústa i přesto že jsem ho několikrát kousla. Chvíli mě hladil po zádech a pak rukou zajel až k podprsence, kterou po chvíli rozepnul.

............................................................................................................................................

Já jsem mrcha,co? xD (To se mi líbí :P) Tak co jak se Vám moji milý Perverzáci líbila tahleta pikantnější kapitolka? :D A co říkáte na Hirota? ;)

PS: Na obrázku je Ayumi (plus minus tak vypadá xD) + písnička ;) 

 

Já a Kluk? Where stories live. Discover now