2.Friendship is a millon little things.

600 32 9
                                    

BONNIE:

Vyšla jsem ze třídy. Podívala jsem se na podlahu, která měla polovinu kachliček pryč. Ach Bože, Gali.

Jako na zavolanou mi zazvonil telefon. „U telefonu Ebony Mayfieldová," řekla jsem bleskově. „Dobrý den, potřebujeme vás na policejní stanici. Pokud tedy znáte Wilsona, Wigginse..."

„Jo, znám." Nechtěla jsem poslouchat všechny ty příjmení zase od začátku. „Budeme vás tady potřebovat. Máte teď čas?"

„Do hodiny tam budu," protočila jsem očima. Tohle mi vážně ještě chybělo. „Dobře. Nashledanou."

„Sbohem."

BROOSE:

Zazíval jsem. „Takže pánové, pokojně se usaďte, ať máme pohodlí na výslech," promluvila na nás nějaká ženská. „To je, jak z toho porna, že jo?" zareagoval Felix. „Jenomže ta pornoherečka měla, tak o 10 kilo míň," odvětil Gali. On si to prostě odpustit nemohl.

„Pánové, berte to prosím vážně," promluvil i Donald. „Jdeme na to," vykřikl Terrence a rozpřáhl ruce. Poklepal mi prsty na rameno a přitáhl si mě i Jase k sobě. Dělal to pořád. Položil jsem hlavu na jeho rameno. Chtělo se mi spát...

„Seš ok?" zašeptal Terrence. „Je mi jen špatně od žaludku." Celou situaci jsem se pokoušel zlehčit. „Dobře," přikývl a odtáhl se. „Shallando, přijde pro ně dcera jejich zákonného zástupce." Vešla tam nějaká další policistka. „Shallanda...Mmm, můžeme vám říkat Shally?" Felix se svůdně usmál. „Ne."

„Ona přijde Bonnie?" zajímal se Haydan. „Představila se jako Ebony Mayfeelová." Pokrčila rameny ta policistka. „Jmenuje se MayFIELDová," řekli jsme téměř najednou. „To jste všichni sirotci, nebo proč máte všichni zákonného zástupce?" zajímala se Shally. Vlastně Shallanda.

„Tak...Podívejte se Shally..." začal Felix, „My nejsme z USA. Jsme z krásné zalesněné Kanady, takže byste nás mohli omluvit, protože v Kanadě je naprosto normální si vypůjčit koně."

„Policejního?" povytáhla obočí. „Třeba i policejního," pokrčil rameny Felix. V tu chvíli tam vstoupila nějaká patnáctka. „Jéé, ahoj Ginny," vykřikl značně nadšený Boddie a začal kolem sebe pomateně mávat rukama. „Jmenuje Jenny," uchechtl se Terrence. „Je Ginger," zasmál se pro změnu Haydan. „Jmenuju se Georgia," zabrblala. „Každopádně v posteli byla dobrá, ať se jmenuje jakkoliv," zakončil to, kdo jiný než Felix. „To je moje dcera, vy prasata!" vykřikla Shallanda a svou obrovskou rukou začala pohlavkovat hlava ne hlava. Felix, který je na útoky rozzuřených matek zvyklí vyskočil od stolu a plácl sebou o zeď, načež chytl hysterický záchvat z toho, že je někdo mlátí.

„Dám vás k soudu!" vyjekl Boddie mezi pohlavky. „Vždyť já jsem se jí ani nedotkl!" zaječel hystericky Gali.

„Je tu..." Vešla tam policistka. Hned, co to spatřila, sklaplo jí. „Co má znamenat?" A v tu chvíli jsem spatřil našeho anděla.

BONNIE:

Naprosto naštvaná, plná vzteku, který jsem si chtěla vybít na těch pitomcích, jsem vyšla ze školy. Odmítavě jsem vrtěla hlavou na každého, kdo chtěl třeba jen kývnout na pozdrav. Na pozdravy mých podlízavých spolužaček, které chtěly jediné, a to cítit prsty jednoho z nich v rozkroku, jsem nezareagovala ani zavrtěním hlavou.

Jak já jsem těch 8 převoněných negelovaných značně hloupých kreténů chtěla zabít.

Rázně jsem kráčela ulicemi, než jsem došla před policejní stanici. Vešla jsem dovnitř a přešla k nějaké recepční. „Mám tady domluvenou schůzku s jistým Donaldem Jeffem," křivě jsem se usmála. Prohrábla jsem si vlasy a dala si je na stranu, aby byl vidět výstřih. Asi jsem jí chtěla ukázat, o kolik jsem lepší, než ona. Ta žena byla podivná zrzka. Celulitidu měla i na uších. Američani.

Too young to careWhere stories live. Discover now