4. Strict parents make sneaky kids.

338 32 4
                                    

Ples:

Vešla jsem do sálu a rozhlédla jsem se po všech lidech. Každý z nich mi věnoval pohled. Hudba hrála a lidé vypadali, jakože se baví. „Ahoj." Někdo mě chytl ze zadu. „Felixi!" Vyprskla jsem bez toho, abych se otočila. „Není tu alkohol." Udělal to za mě a otočil si mě k sobě. „Nekaž mi večer, prosím," zašeptala jsem. Opět jsem na sobě ucítila pohledy lidí. „Všichni na nás čumí." Felix si toho všiml taky. „Já ti to povídala. Teď nás všichni budou mít za pár." Protočila jsem očima. Nevím proč, ale Felix chytl další z jeho záchvatů smíchů. „Směješ se jako koza," podotkla jsem duchaplně. „Hahahahah!" Naštvaně mě chytl a přitáhl k sobě. „Víš, co Boo?" řekl mi tou úžasnou přezdívkou. „Až to tady zabalíme, můžeme zasouložit třeba v šatně," mlel, přičemž mě stíhal ještě pohupovat do rytmu nudné písničky. „Nebo u školníka v bytě, že jo?" Nasadila jsem sarkastický tón. „Bezva nápad." Tentokrát mě stihl dotáhnout až ke stolu s občerstvením. „Mám hlad," vysvětlil a nacpal si chlebíček do pusy. „Ta hudba je odporná," poznamenal. „Tak to tu trochu rozjedeme!" ozvalo se. Koukla jsem ke stolu, kde ještě před chvíli seděl 50letý DJ. Teď tam stál Jase a zapojoval tam flešku. Povytáhla jsem obočí a zadívala se na ředitele, který popadal dech. Začala hrát písnička, která začala větou I love it. „To je můj kluk!" vykřikl Felix. Všichni se po něm hned otočili. „I crush my car to the bridge, but I don't care!" ozvalo se. Řediteli Morrisonovi zrudla tvář vzteklostí. U věty: „But I'm 90's, bitch!" se rozešel k Jaseovi.

Terrence:

Seděl jsem na schodech a sledoval Jase, jak si to dává. Namířil si to k nám Morrison. Jase ještě stihl nahodit další písničku, když ta první dohrála. Povedlo se mu nahodit Ignition, která byla snad nejznámější párty písnička vůbec. Vyskočil jsem na nohy a chytl Jennifer Paddinstonovou a začal s ní tancovat do rytmu nejlepší písničku vůbec. Mí vyděšení spolužáci nás propalovali pohledy, když jsme se vrtěli na parketu s nejhezčími holkami ze školy. Cítil jsem se skvěle.

Jase písničku zajímavě zrychlil. Pletl jsem se. Tohle je nejlepší party song vůbec.

Zadíval jsem se a Felixe s Bonnie. Už jí to řekl? Projelo mi hlavou.

Felix:

„Bonnie?" vykřikl jsem do toho hluku. „Co?" zajímala se. „Musíme spolu mluvit," vysvětlil jsem stručně. Trhl jsem s ní a stáhl jí pod stůl s jídlem. „Felixi, co to do hajzlu děláš?!" hysterčila. „Musíme spolu mluvit," zopakoval jsem. „Proč pod stolem?" Povytáhla obočí. „Nechci, aby to někdo slyšel," řekl jsem a už jsem si já sám začal připadat jako kus krypla. „Dělej Felixi, tuhle písničku miluju!" vyjekla, když začala hrát Stole the Show. Bez mého svolení vyskočila z pod stolu zpátky na parket. „Bonnie?" Zaslechl jsem hlas ty její kamarádky. Bereniky?

Poměrně nasraně jsem vylezl z pod stolu. „Bonnie!" vykřikl jsem a stáhl jí zase zpátky. Začala sebou z neznámého důvodu cukat. „Jsi kretén?!" Prskla po mě. „Bonnie je to dležity!" Ani jsem nevěděl, co říkám.

„Dležity? To je co?" Smála se mi. „Bonnie!" Zaklepal jsem s ní zřejmě na obranu. Trefila mě rukou kamsi do ramene. „Jsi blbá?!" vykřikl jsem už v značném naštvání a chytl jí za ruku. „Zlomíš mi ruku, ty kreténe!" zaječela. „Felixi!" vykřikla, když jsem na to nezareagoval. „Teď s tebou budu mluvit, takže pozorně poslouchej, ty jedna...Ehm..." Zamyslel jsem se, jak jí vhodně oslovit. „Ano?" Pobaveně povytáhla obočí. „Huso!" vyjekl jsem a hned, co jsem to řekl, jsem toho litoval. Bonnieina dlaň přistála na mé tváři. Píseň v tu chvíli dohrála a ozvalo se takové to typické tlesknutí. Najednou bylo všude ticho, byli slyšet jen kroky směrem k nám. Zavřel jsem oči a doufal, že to není on.

Někdo nadzvedl ubrus a podíval se pod stůl. Spatřil jsem ředitele Morrisona. „Co tady děláte?" pronesl tím svým hlubokým hlasem. „Vůbec nic." Bonnie pokrčila rameny a rozzuřeně vylezla ven. „Felixi, vylez odtud!"zavelel. Poslušně vylezl ven. Ucítil jsem na sobě pohled celého sálu. Ředitel byl autorita snad pro každého.

„Tváříte se jako shnilý citron," pronesl Gali směrem k Morrisonovi. Dobře, pro něj autorita nebyl.

„Gilberte!" vykřikl a chytl Galiho za ruku. „Nechmatejte na něj!" ohnal se už i Kelly. To, co ty dva kreténi udělali potom, poznamenalo náš budoucí školní život na neurčito.

Kendall ho bouchl přes ruku, zatímco Gali pevně stiskl ruku, kterou ho ještě před chvíli držel. Morrison nevěřícně tikal očima z jednoho ke druhému. Kelly se tvářil stejně vyrovnaně jako vždycky. Vůbec ho tato situace nevykolejila. Gali měl v očích neuvěřitelnou zlost. Vypadal jako, kdyby mu zabil mámu a ne chytl za ruku. Všude bylo úplné ticho. Každý v místnosti koukal na Galiho. Zazíral jsem na ostatní. Broose si skousl spodní ret a takhle i zůstal. Terrence jen koukal, stejně jako značně překvapený Boddie. Haydan měl neurčitý výraz, ale byl z něho cítit strach z toho, co bude následovat. Jase se usmíval, tomu se to očividně zalíbilo. Bonnie jen nevěřícně koukala na oba dva. Opět mi pohled sjel k těm dvou. Kdyby ho chytl kdokoliv jiný, kdokoliv s míň nenávistným pohledem, bránil by se. Stál tam bohužel Gali a Kelly, kteří ve své násilnosti neměli zábrany. Z fleku by ho zabili.

Galimu se klepala ruka, kterou drtil ruku ředitele. Kelly se ani nepohnul.

Pak, ale ředitel udělal asi tu největší chybu, kterou mohl udělat. Napřáhl ruku a dřív než stihla zasáhnout Galiho, skočil po něm Haydan. „Haydane!" vykřikl po něm Terrence a ještě se ho pokusil zadržet. Broose si ihned zakryl obličej rukama. Jase se posunul o kus dál, aby nemusel zasáhnout.

Kelly nakrčil čelo a přivřel oči, čímž vždy ukazoval, že má zbystřeno na budoucí kořist. Jedním hbitým pohybem dostal ředitele na zem. Nenávistně se na něj koukal.

_____________
Máte ti další díl. Snad se líbí😇

Any vote or comment?🌸

Too young to careWhere stories live. Discover now