Четвърта Глава || Удари между краката и много смях ||

1K 80 2
                                    

С Мат сме заедно от почти три дни.Не сме прибързвали с целувката, нито правихме секс.Мисля, секса ще се отложи доста.В момента съм в неговата стая и той спи, наслаждавам се на лицето му, той е толкова миловиден и сладък.Ажаж!Звуча като фенка, хахааха!Погледнах стенният часовник, показваше 10:39AM.Вече закуската е свършила и момчетата се качват нагоре.БОЖИЧКО МАТ, ДЖАК ДЖ И ДЖАК Г. СА В ЕДНА СТАЯ!

- Мат! - никакво внимание - Матю Лий Еспиноса! - изпищях в ухото му

- Буден съм! - отвори очи и веднага стана

- Брат ми ще дойдат до три минути! - казах

- Ела!Премести се зад мен и аз ще те завия и гушна и като излезе ти бързо ще отидеш до твоята стая.Пише СМС на Махогани да те покрие за малко! - каза барзо той

- Уоу как го измисли! - той вдигна рамене и аз го прескочих и легнах до него.Настаних се, той ме зави и прегърна.Обвих ръцете си около кръста му, отпускайки глава на гърдите му.Обичах тези сладникави, за някой банално - лигави моменти.Чух момчетата.Влязоха в стаята.

- Мат стана ли! - гаджето ми се направи на заспало.

- Спи! - каза Джак Дж. - Отивам да видя сестра ми! - той обърна гръб и аз се показах от под одеалното, мятайки ръце.Опитвах се да накарам Джак Г. да му каже нещо и да го спре.

- Няма я! - каза Джак Г.

- Къде е? - попита брат ми

- Отиде да си купи, ъм, знаеш, ъм превръзки! - каза.Боже какъв е глупак.

- Но тя вчера си купи! - каза Джак Дж. и отвори вратата

- Каза, че тече като чешма! - в момента исках да стана и да го ударя в топките.

- Иъл! - каза брат ми и затвори вратата.Боже милостиви благодаря ти!Мат се измя и аз го ритнах в топките.

- Ау, ау няма да ти направя деца, ау ау! - каза

- Мат добре ли си! - започна да се смее Джак Г. - Ах тази Бри! - след това хвана устата си.Виждах всичко през малка дупчита. - Дори в сънищата ти те малтретира! - засмя се.Тъпак, тъпак, тъпак.

- Какво ще правиш на сестра ми? - попита Джак Дж.

- Деца! - изтърва се Мат.ВСИЧКИ СА ТАКИВА ИДИОТИ

- Не можете да криете нищо идиоти! - станах и се запътих към вратата, но първо им ударих по един крак между краката, дори на брат си.Извинете, но трябва да имам време да избягам.

- Стой тук, малката! - изкрещя Джак Дж. преди да го ударя, след това се свлече на земята.Стигнах в стаята.

- Заключи! - изкрещтях на Кам, който влезе с Хейс и Наш!

- Защо? - попитаха те.

- Просто заключи!Ще ви разкажа. - казах.Те заключиха и седнахме на леглото.Започнах да разказвам.

- Като слязохте на закуска аз отидох при Мат, но брат ми ще ме убие, ако ме види да се гушкам с него, както всички знаете! - бях прекъсната от Кам

- Натискали сте се? - попита

- Не, просто легнах до него и заспахме, но брат ми естествено щеше да си помисли нещо друго.Продължавам.Скрих се зад Мат и брат ми и Джак Г. влязоха.Брат ми тръгна да излиза, но Джак Глупака Г. му каза, че съм отишла да си вземам превръзки, защото цикълът ми тече като чешма! - те избухнаха в смях - Мат се засмя и аз го ударих в топките и той каза, че вече сигурно не може да ми прави деца, след което Джак Дж. попита какво ще ми прави Мат беше доста ядосан, но ако Матю не развали всичко кой друг ще го направи.Той каза, че ще ми прави деца.След това аз се отвих и станах и им казах, че нищо не могат да скрият, и че са идиоти.Ударих им по още един крак мужду краката, дори и на Джонсън, защото щеше да ми крещи и сигурно да ме накаже и зареди това и за него имаше удар в топките.След това дойдох тук и да знаете никакво отключване на вратата. - казах.Другите се търкаляха от смях и аз започнах да се смея.Беше доста смешно, но ако бяха на мое място от както всичко започна, нямаше да има толкова смях, болки в корема, сълзи и реване от смях.

THEYWhere stories live. Discover now