Седма глава || Най-хубавото лято ||

845 71 5
                                    

Две седмици по-късно

Целунах за последно Мат, прегърнах всички останали, а Джак Дж. седеше и чакаше прегръдка за сбогом, но не получи дори и поглед.Не си отивах от града, те тръгваха.Щях да остана при баба и дядо за остатъка от лятото, тоест 2 месеца.Прегърнах Мат отново, не исках да го пускам.Няколко сълзи се спуснаха по лицето ми.Той ги избърза с опакото на ръката си и сля устните ни отново.

- Ще ми липсваш! - казах и отново го прегърнах

- Ще ми липсваш повече, бейб! - стомаха ми се сви, чувствах се толкова добре в прегръдките му.

- Не искам да те пускам! - казах

- И аз! - каза той и ме повдигна.

- Трябва да тръгваме Мат! - подкани го Гилински.Обърнах се и му показах среден пръст.Целунах Мат за последно, прегърнах го и го пуснах.Той ми прати въздушна целувка, отвърнах му.Те се качиха в джипа и потеглиха.Запътих се към черната лимузина, Ричърд (шофьорът, който баба ми беше наела) ми отвори вратата и аз влязох.Заплаках отново, имах чувството, че момчетата и Махо ги няма от години.За няколко седмици те станаха най-близките ми хора, както и мое семейство.А заради една шибана постъпка няма да ги виждам.Въпрос на време беше Мат да скъса с мен и аз отново да се съсипя.Изведнъж лимузината спря, толкова ли бързо бяхме стигнали.Някой отвори вратата, този някой бе брат ми.

- Бързо слизай и се качвай в колата! - каза той

- Какво?Но аз нямам багаж! - рекох

- Ще идваш ли или не? - попита.Бързо слязох от лимузината, носейки портмонето си.Качих се в колата и веднага седнах до Матю, прегръщайки го.Джак се качи.Прегърнах го толкова силно.

- Благодаря ти! - все още го прегръщах. - Но все още нямам багаж!

- Ще отидем до някой мол и ще си напазаруваш! - каза.Имам най-страхотният брат на света.През цялото пътуваме се смеехме толкова силно, че когато попаднахме във задръстване, няколко човека ни казаха да млъкнем.Направихме си много идиотски снимки.Казано с няколко думи.ТОВА ЩЕ Е НАЙ-ХУБАВОТО ЛЯТО В ЖИВОТА МИ.

Главата закъсня с няколко дни, за което се извинявам.Е надявам се да ви хареса тази пълна боза!Изкажете мнение като коментар и дайте една звездичка! <3

THEYWhere stories live. Discover now