5.

2.4K 123 24
                                    

Så fort jag öppnar dörren till lägenheten så hör jag Felix steg inifrån sovrummet. När hans långa figur dyker upp i min ögonvrå så kan jag inte hindra ett litet leende att sprida sig över mina läppar.

"Polisen har varit här igen"

Säger han och mitt leende dör genast ut. Efter att ha sparkat av mig skorna och hängt upp jackan på kroken så tittar jag upp och möter hans vackra ögon.

"Vad ville dem den här gången då?"

Säger jag med en suck och han stämmer in på min djupa suck innan han svarar.

"Det vanliga. De frågade om skottlossningen, om vi kände några som var med. Om vi kunde identifiera någon"

Säger han och jag lyssnar med ett halvt öra samtidigt som jag går över till soffan och slår mig ner. Det tar inte många sekunder innan Felix slår sig ner bredvid mig och placerar sin arm runt mina axlar. Jag låter mitt tunga huvud falla ner mot hans axel och släpper ur mig ännu en suck.

"Kan dem inte bara ta fast honom?"

Säger jag och syftar på Hampus. Felix fingrar ritar små mönster över mitt lår för att lugna ner mig och sitter tyst en stund innan hans röst bryter tystnaden.

"Han är inte skyldig än. Inte tills det finns bevis"

Konstaterar han tyst och jag stelnar till en aning i hans famn.

"Han sköt Ogge. Vem skulle det annars kunna vara? Sist jag såg honom vid liv så var Ogge med Hampus. Han är skyldig"

Säger jag en aning irriterat och Felix fingrar stannar upp över mitt lår. Tystnaden lägger sig över rummet innan Felix harklar sig.

"Han kommer att åka fast. Oroa dig inte"

Säger han tillslut och för trött för att protestera nickar jag bara och gosar ner mitt ansikte mot hans bröstkorg. Hans armar omfamnar mig genast och hans läppar placerar nätta kyssar längs min nacke och hals.

Hans nätta kyssar skapar rysningar ända ut i fingertopparna på mig och jag kan inte stoppa ett dovt stön att smita ut genom mina läppar. Felix grepp om mig hårdnar direkt och jag känner hans leende läppar mot min hals.

"Ska jag hjälpa dig att slappna av lite?"

Frågar han med en låg skrovlig röst som får mig att rysa och istället för att svara så låter jag mina händer röra sig upp och ner för hans rygg.

Felix ger mig en lätt knuff så att jag landar på rygg på soffan med honom grenslandes över mig. Ett flin pryder hans läppar och han biter sig svagt i läppen vilket får en upphetsad flämtning att lämna mina läppar.

Hans händer smeker sig sakta innanför min tröja och jag höjer sakta upp överkroppen så att han kan dra tröjan över huvudet på mig.

Mjuka, retsamma kyssar placeras över min bröstkorg och ner över magen. Desto lägre kyssarna kommer desto högre blir mina stön och jag svankar lätt när hans läppar lämnar en blöt kyss precis ovanför min byxlinning.

Han kryper långsamt upp så att hans läppar pressas mot mina samtidigt som hans händer knäpper upp mina byxor. Våra läppar arbetar tillsammans i synk innan han bryter kyssen för att långsamt dra ner mina tighta jeans längs mina ben. När byxorna är av och ligger slängda på golvet så är hans läppar snabbt på plats mot mina igen.

Hans hand placeras plötsligt över mitt skrev vilket resulterar i att ännu ett högt stön lämnar mina läppar. Hans läppar attackerar min hals samtidigt som hans hand sakta masserar mig utanför det tunna tyget av mina kalsonger.

"F-Felix"

Hans namn lämnar mina läppar och jag vrider och vänder på mig under hans retsamma beröring.

Innan jag hinner reagera så har han krupit ner över min kropp och drar långsamt ner mina kalsonger. När dem är av så tar det inte många sekunder innan hans mun omsluter mig och jag förvandlas till en stönande galning.

"Herregud Felix"

Får jag ur mig när han ökar takten och jag känner hur hela min kropp börjar skaka.

"Fuck"

Är det sista jag får ur mig innan jag känner hur det går för mig.

Afire || FoscarWhere stories live. Discover now