I'm taken

1.5K 64 14
                                    


LOUIS P.O.V

Ik werd wakker van iemand die met zijn hoofd op mijn borst ging liggen. Ik deed mijn ogen open en ik zag Harry dicht tegen me aan liggen. Ik woelde met mijn hand door zijn haar en langzaam werd hij wakker. ''Hi babe'' zei ik zacht ''Hi schatje'' zei hij met zijn lekkere ochtendstem, ik gaf hem een kusje en ik knuffelde hem. ''Lou, ik zat er vandaag aan te denken om te zeggen dat ik een relatie heb, niet dat het met jou is maar gewoon dat ik gay en dat ik een vriendje heb'' zei hij ''Maar gaan ze dan niet heel erg letten op met wie je ergens loopt?'' vroeg ik ''Er zijn altijd beveiligers mee, die houden de paps wel weg en dan draag je gewoon een vermomming'' zei hij ''Okay als jij dat graag wilt dan doe je dat'' zei ik en hij zoende me.

Harry stond in de keuken ons ontbijt te maken, terwijl ik wat huiswerk aan het maken was. ''Lukt het babe?'' vroeg Harry ''Ja, ik ben bijna klaar'' zei ik en ik schreef snel weer verder. Ineens werd er op de deur geklopt en Harry deed open. ''Wat eten we?'' vroeg Niall, ''Jij niets wij eten ei'' zei Harry en Niall keek boos naar de grond. ''Wat ben je aan het doen gast?'' vroeg Liam aan mij. ''Ik maak mijn huiswerk'' zei ik zuchtend. ''Dat is het enige dat ik niet mis'' zei Niall en ik lachte. ''Ja dat snap ik'' zei ik en ik schreef weer verder. Harry gaf me mijn ei en hij ging naast me zitten.

Toen ik klaar was met mijn huiswerk en had gegeten gingen Harry en ik ons omkleden. Mijn mobiel ging af en ik nam op. ''Met Louis'' zei ik ''Hi Lou waar ben je?'' hoorde ik Zayn vragen en ik gebaarde meteen dat Harry stil moest zijn. ''Ik ben ziek'' zei ik ''Moet ik vanmiddag even langs komen?'' vroeg hij ''Nee nee hoeft niet, straks maak ik jou ook nog ziek en ik ben erg moe'' zei ik ''Nou okay beterschap'' zei hij en ik hing op. ''Ik haat het om tegen hem te liegen'' zei ik ''Van mij mag je het tegen hem zeggen, ik bedoel hij is je beste vriend je houd dit nu al bijna 4 jaar voor hem achter'' zei Harry.

''Weet ik maar ik durf het hem niet te zeggen, wat nou als hij boos word omdat ik het 4 jaar voor hem heb verzwegen'' zei ik. Harry kwam naar me toe en gaf me een knuffel. ''Vertel het hem wanneer jij denkt dat het een goed moment is, laat hem je beloven dat je mag uit praten zodat hij niet weg kan lopen en als hij dan weet waarom dan kan hij boos worden of je juist begrijpen. Maar ik denk dat als hij een echte vriend zou zijn dat hij je het wel vergeeft'' zei Harry en ik gaf hem een kus.

HARRY P.O.V

Ik heb net met Paul, Simon en de jongens gepraat over de come out. Ze vonden het een goed idee al vind ik het jammer dat ik niet mag zeggen dat mijn vriendje Louis heet. We zijn nu onderweg naar het interview waar ik ga vertellen dat ik gay ben. Louis zit naast me en hij praat met Niall en heeft mijn hand vast. Hij draait met zijn duim rondjes over mijn hand wat ik een heel fijn gevoel vind. ''Maar Lou als je van school bent, ga je dan met ons op tour?'' vroeg Niall en ik gaf hem een dode blik. ''Uhhh'' zei Louis, ''Ik heb het daar nog niet met hem overgehad Ni'' zei ik ''Sorry'' zei Niall ''Geeft niet'' zei ik en Louis keek me verbaasd aan. ''Ik leg het je vanavond wel uit'' zei ik en ik drukte een kus op zijn wang.


''Wie van jullie heeft er een vriendin?'' vroeg zo'n man, alleen Liam stak zijn hand op. ''Dus de rest is singel?'' vroeg de man ''Ik heb een vriendje'' zei ik en de ogen van de man werden groter. ''En hoe heet je vriendje dan?'' vroeg hij ''Uhm hij studeert nu en we willen niet dat hij overal gevolgd word en zijn studie niet op een normale manier kan afmaken, dus daarom vertel ik alleen dat ik een vriendje heb'' zei ik ''En hoelang heb je al een vriendje?'' vroeg hij

''Uh ik heb eigenlijk voor langer dan dat One Direction bestaat een relatie met hem in totaal bijna 4 jaar, over twee maanden zijn we 4 jaar samen, maar omdat we niet wilden dat iedereen zou weten wie hij was hebben we dat gewoon niet verteld'' zei ik ''Is je vriendje ook hier?'' ''Uh ja, gister is hij over gevlogen'' zei ik ''En hoe lang blijft hij?'' ''Dat kan ik niet vertellen'' zei ik en de man knikte begrijpend. ''Dus de enige die singel is is Niall'' vroeg hij ''Yeah, maar dat maakt me niet uit, ik heb mijn gitaar, eten, de jongens en de Fans'' zei hij en de man knikte. de man sloot het interview af en we liepen weer terug naar Louis en de rest en ik gaf Louis meteen een kus.

''Dat heb je goed gedaan Harry, maar nu gaan we weg voordat de paps Louis door krijgen'' zei Simon en we knikte. Louis kreeg een schaal pet en bril op zodat niemand kon zien wie hij echt is. We gingen in het busje zitten en we reden naar het hotel terug. Louis en ik gingen naar mijn ouders en zus terwijl Liam en Niall naar hun kamer gingen. Ik klopte op de deur en mijn stief vader deed meteen open. ''Kom erin'' zei hij en we liepen naar binnen. Louis kon meteen alles af doen en toen hij klaar was gaf ik hem een kus.

We gingen bij Gemma en mijn moeder op de bank zitten en mijn moeder keek naar het interview die ik net gegeven had. ''Komt dat er serieus nu al op te staan?'' vroeg Louis en ik knikte, ze berwerken iets en dan zenden ze het uit'' zei ik en hij knikte. Na het stukje van de come out keek mijn moeder me trots aan. ''Dat heb je goed gedaan jongen, alleen moet Louis nu heel goed oppassen voor de paps'' zei ze ''Ja we know'' zei ik en ik gaf Louis een kus en ik ging dichter tegen hem aan zitten.

Hiii dit is echt raar Wattpad is veranderd dus ik moet er even aan wennen!! ik moest vandaag twee verslagen van Nederlands maken. Ik ben maandag in Amsterdam geweest en ik heb het scheepsvaart museum bezocht, daar moest ik een verslag over schrijven van 600 woorden. Daarna moest ik nog een verslag schrijven over gebouwen waar ik geweest moest zijn, maar dat ben ik met mijn groepje vergeten te doen dus we hebben het tweede verslag bij elkaar gelogen. We moesten een verslag van drie gebouwen maken en voor ieder gebouw 200 woorden dus ik moest er nog eens 600 bij die andere 600 schrijven. En ik moest ook nog een samenvatting maken van alle bronnen van 2 taken voor mens en maatschappij. Ik heb dus meer dan 1200 woorden geschreven en dat allemaal in een dag!! Ik heb het gelukkig af maar ik voel mijn vingers amper omdat ik alles moest schrijven omdat we niet naar de mediatheek konden. Maar dat wou ik even kwijt haha! Ik hoop dat jullie het hoofdstuk leuk vonden please comment

xxDesiree

My Boyfriend is a Popstar larry stylinson (Dutch)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu