the best birthday ever

987 42 23
                                    

LOUIS P

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

LOUIS P.O.V

Ik werd langzaam wakker en ik keek naast me, mijn schatje is vandaag jarig. Hij is nu 19, hij heeft nog geen idee wat we gaan doen maar ik wel. Ik neem hem straks mee naar een restaurant om te ontbijten, daarna gaan we weer naar huis waar dan al onze familie is, dus zijn ouders stiefvader en zus, en mijn moeder en stiefvader met mijn zusjes. Mijn vader kon niet komen vandaag maar hij heeft wel een cadeautje voor hem wat ik Harry geef als we met onze familie zijn, en mijn vader heeft beloofd om Harry te bellen om hem te feliciteren. We gaan dan met z'n alle uit eten en daarna gaan we naar huis.

Maar ik moet hem eerst wakker maken. ''Happy birthday to you, Happy birthday to you, Happy bithday dear Harry, Happy birthday to you'' zong ik zachtjes en hij werd langzaam wakker en lachte naar me. ''Dankje baby'' zei hij en ik knuffelde hem. ''Happy birthday'' zei ik en ik gaf hem een kusje.

''I wanna cuddle you all day'' zei hij toen hij me dichter tegen zich aan drukte. ''Kan niet'' zei ik en ik gaf hem een kusje in zijn nek en ik stond op. ''Waarom niet?'' vroeg hij ''Omdat we leuke dingen gaan doen vandaag'' zei ik ''Zoals?'' vroeg hij ''Daar kom je allemaal nog wel achter maar we gaan nu eerst ontbijten'' zei ik en ik ging recht op zitten. Harry keek me raar aan en ik lachte. ''Rustig maar ik ga geen ontbijt maken, we gaan ergens ontbijten dus doe je kleren aan dan kunnen we gaan'' zei ik en ik gaf hem weer een kusje.

''You look handsome'' zei ik toen Harry zich had omgekleed en ik onze kamer in kwam. ''You look beautiful'' zei hij en hij liep naar me toe en hij knuffelde me en hij gaf me een kusje. Ineens ging zijn mobiel en ik liet hem los en ik pakte zijn mobiel uit zijn kont zak en ik zag dat het mijn vader was. ''Here you go'' zei ik en ik gaf zijn mobiel terug en Harry nam op.

''Met Harry'' zei hij en het was even stil. ''Hi Mark, dankje'' zei Harry blij na een tijdje en het was weer even stil. ''Maakt niet uit misschien kunnen we een andere keer met jou, Lou en de meiden iets gaan doen ofzo'' zei hij weer na een tijdje en weer was het stil en ik bleef naar Harry kijken. ''Heel erg bedankt, bye'' zei hij en Harry hing op. ''Je vader is echt super lief'' zei hij en hij deed zijn mobiel weer in zijn kont zak en ik greep zijn hand vast en samen liepen we naar beneden.

HARRY P.O.V

Louis en ik zijn in mijn favoriete restaurant om te ontbijten. Ik heb pancakes met aardbeien en Louis heeft het zelfde. Louis heeft mijn hand vast en we kijken elkaar aan. ''Okay baby, een verjaardag is niet compleet zonder cadeautjes dus Happy birthday cutie'' zei hij en hij gaf me een cadeautje. Ik maakte het open en er kwam een lach op mijn gezicht ''OMG dankje schatje, I love it'' zei ik en ik leunde naar voor om hem een kusje te geven. Toen ik terug trok keek ik naar de tickets keek van Disney land. ''I love you so much'' zei ik en hij lachte naar me.

Na het ontbijt gingen we weer naar huis, ''Weet je wat raar is?'' vroeg ik na een tijdje ''Vertel cutie'' zei hij en ik lachte. ''Mijn moeder heeft me nog niet gebeld en meestal belt ze me al om 6 uur om me te feliciteren'' zei ik ''Rustig maar Hazz ze zullen wel een goede reden hebben'' zei Louis en ik zag dat hij grijnsde. ''Waarom kijk je zo?'' vroeg ik en hij keek meteen weer normaal, ''Doe dat niet'' zei ik ''Wat doe ik?'' vroeg hij ''Doen alsof je van niets weet, je grijnsde net en nu kijk je weer gewoon normaal'' zei ik en Louis zei niets meer. ''Lou, je bent gemeen'' zei ik. ''Ik hou ook van jou Harry'' zei hij en ik zuchtte. ''Vertel het me gewoon'' zei ik en Louis parkeerde de auto en we stapte uit. ''Geduld baby'' zei hij en ik zuchtte.

My Boyfriend is a Popstar larry stylinson (Dutch)Where stories live. Discover now