looking for houses

1.6K 69 10
                                    

HARRY P.O.V

Louis en ik liggen samen op de lounge bank in mijn tuin, Louis ligt met zijn hoofd op mijn borst en ik haal min hand door zijn haar, ''Lou?'' vroeg ik ''Ja babe'' zei hij ''Ik moet op mezelf gaan wonen'' zei ik en meteen ging Louis recht zitten. ''Waarom, we zouden dat toch samen doen?'' vroeg hij ''Ja dat heb ik ook tegen mijn management gezegd maar omdat ik nu 19 ben willen ze dat ik een eigen huis heb in Londen'' zei ik en hij zuchtte, ''Dan moet je een huis gaan kopen Harry'' zei hij en hij stond op. ''Waar ga je heen?'' vroeg ik ''Ik ga even mijn huiswerk maken'' zei hij en hij liep naar mijn kamer en ik zuchtte. ''Wat is er lieverd?'' vroeg mijn moeder ''Ik moet op mezelf gaan wonen van het management'' zei ik ''En dan zeker zonder Louis'' zei ze ''Nee, Lou en ik mogen samen gaan wonen maar we zouden dat doen als hij klaar was met zijn studie'' zei ik.

''Ga gewoon samen een huis kopen, en dan gaan jullie er pas wonen na zijn eindexamen'' zei mijn moeder en ik knikte en ik stond op. ''Hey Lou'' zei ik toen ik in mijn kamer stond ''Hey'' zei hij en ik liep naar hem toe en ik zo ging op zijn schoot zitten zodat ik hem aan kon kijken. ''Ben je boos?'' vroeg ik ''Nee, maar ik wil met jou een huis kopen'' zei hij, ''Maar dat gaan we ook doen, het eerste huis dat ik koop koop ik met jou, ik wil met jou samen wonen en dat gaan we ook doen. we kunnen nu gaan kijken voor een huis en er pas gaan wonen als we het bekend hebben gemaakt'' zei ik en hij lachte kort ''Harry ik heb het geld niet voor een huis, nog niet in ieder geval, ik werk iedere week, sinds we het hadden afgesproken 2 jaar geleden, maar ik heb nog niet genoeg voor de helft'' zei hij.

''Maar ik wel, en alles dat ik verdien verdien jij en alles dat jij verdient verdien ik, we kopen het samen okay, het komt wel goed'' zei ik en hij gaf me een kus. ''Nooit gedacht dat we op zo'n jonge leeftijd al een huis zouden kopen'' zei hij en ik lachte. ''Lou Lou, moet je echt huiswerk maken of was het een excuus om weg te lopen?'' vroeg ik ''Beiden'' zei hij zacht en hij begon zenuwachtig aan mijn shirt te friemelen. ''Je bent zo schattig als je je schaamt, maar dat hoeft niet want er is niets aan de hand, we hebben het uitgepraat en we gaan samen een huis kopen dat beloof ik'' zei ik en hij gaf me een kusje en hij knuffelde me.

''Hazzie, gaan we iets leuks doen?'' vroeg Louis na een tijdje ''Zoals?'' vroeg ik ''Geen idee'' zei hij ''Ga naar een huis zoeken'' zei mijn moeder die mijn kamer in kwam. ''Waarom?'' vroeg ik ''Dan hoeven jullie niet hier de hele tijd te hangen en niets doen'' zei ze en Louis keek me aan met een blik dat mijn moeder een punt heeft. ''Als Louis dat wil dan gaan we dat doen maar dan moet ik daar eerst t management voor bellen'' zei ik ''Is goed'' zei Louis en ik gaf hem een kusje en ging van zijn schoot af en ik liep naar de gang, ik drukte het nummer van Simon in en er werd meteen opgenomen.

LOUIS P.O.V

Harry en ik zijn nu met een makelaar bij een heel mooi en groot huis. Het management van Harry had twee huizen uitgezocht voor ons zodat we kunnen kijken waar we willen wonen. Harry en ik liepen hand in hand naar binnen en het was meteen heel mooi en groot, als je binnen komt kwam je in een hele grote hal, er waren ramen naast de deur en er waren drie deuren, een voor de wc, een kelder en de deur naar de rest van het huis, we liepen door de deur om de rest van het huis te bekijken en wat je meteen ziet als je de deur opendoet is een trap naar boven. als je naar links kijkt zie je een muur zonder deur waar je toch door heen kan lopen. Als je naar rechts keek zag je de woonkamer.

Je moest eerst een trapje van 3 treden aflopen om bij de woonkamer zelf te komen. De woonkamer is erg groot, er staat een piano op het soort podium bovenaan de trap, dus waar je opstaat voor je het trappetje af loopt. Een mooie openhaard en veel ruimte voor een grote bank. Achter de bank was nog een kleine ruimte over waar je bijvoorbeeld een speelhoek iets voor kinderen kan maken ofzo, maar in die ruimte zat ook weer een deur, we liepen door die deur en we kwamen uit bij een super grote garage. We liepen weer terug naar de woonkamer en nu pas valt het me op dat er super grote ramen zijn en een schuifdeur. Als je door de schuifdeur loopt kom je bij de tuin. Het is super groot, een groot zwembad, een jacuzzi een heel mooi terras, een tuinhuisje, veel planten en 1 boom. Er stond een hoge schutting omheen.

My Boyfriend is a Popstar larry stylinson (Dutch)Where stories live. Discover now