Just shut up!

1.5K 67 15
                                    

LOUIS P.O.V

Vandaag komt Harry naar huis en ik kan niet wachten tot ik hem weer zie. Mijn gips is er af en hij heeft het nog niet gezien, hij weet het natuurlijk wel doordat skype gesprek maar hij heeft me niet meer zien lopen zonder krukken. Eldon, James en Carlos zijn echt sukkels, ze vragen steeds dingen die over One Direction gaan en ik ben er best wel klaar mee. Ik wil hun gezichten wel eens zien als Harry in onze klas staat. ''Jo gast, hoe gaat het?'' vroeg Luke die met Annelie en Danielle bij me kwam staan. ''Super, met jullie?'' vroeg ik ''Tja we moeten naar school, saaie lessen maar ik en mijn lieve vriendinnetje komen er wel doorheen'' zei Luke dramatisch en Annelie gaf hem een kus op zijn wang. ''Annelie, Danana we hebben gewonnen'' riep Natasha blij uit toen ze bij ons kwam staan, Danana is een bijnaam die Femke voor Danielle heeft verzonnen en nu noemt iedereen Danielle Danana.

''Serieus? Dat is super wanneer komen ze?'' vroeg Danielle ''Vandaag'' zei Natasha blij ''OMG OMG, Dan mogen we gewoon alles vragen wat we willen aan Harry, OMG we kunnen met Harry praten'' riep Annelie blij en Luke keek me met medelijden aan. ''Okay fangirl van me, we gaan naar de les'' zei Luke en we liepen met z'n vieren naar het lokaal. ''Meiden ze komen straks, ik zag ze naar binnen lopen'' riep Rachel door de klas. ''Gaan we weer die faggots moeten eens stoppen deze school lastig te vallen'' zei Carlos en hij keek naar mij. ''Ik wil iedereen verzoeken naar het podium te gaan en daar rustig te gaan zitten'' zei iemand door de luidsprekers. We stonden allemaal op en liepen naar het podium.

''Louis zou jij even mee willen lopen?'' vroeg mijn drama docent en ik knikte ''Mogen wij ook mee?'' vroegen Zayn, Luke en Michael en mijn docent keek mij aan en ik knikte. We liepen naar het kantoor van de directrice en ik snapte niet waarom. ''Wat heb ik gedaan?'' vroeg ik toen ik naar binnen ging. ''Mij gemist'' zei Harry en ik schrok me dood maar ik rende naar hem toe en knuffelde hem. ''Voorzichtig straks kan je voet weer in het gips'' zei hij waardoor ik lachte. Ik gaf hem een kus en hij tilde me op omdat ik mijn benen om hem heen klemde. ''Hi Lou'' zei Niall ''Hey Ni'' zei ik en ik liet Harry los en gaf hem en Liam een brohug. ''Ohja, uh jongens dit is mijn vriendje Harry en zijn beste vrienden Niall en Liam, Harry, Liam en Niall dit zijn Michael, Luke en Zayn'' zei ik ''Hey'' zeiden ze tegen elkaar. ''Ik heb je zo gemist'' zei ik tegen Harry en ik knuffelde hem weer ''Ik jou ook, maar ik ben nu weer thuis voor de rest van de maand'' zei hij en ik zoende hem.

''Jongens jullie moeten naar het podium allemaal'' zei de directrice en wij knikte. Ik gaf hem nog een kus en daarna liepen wij naar het podium en gingen ergens zitten. ''Lekker getongd met Harry hoorde ik James achter me vragen maar ik negeerde het. Nadat One Direction op het podium was geweest om te vertellen waar ze waren en de meiden van mijn klas bij zich hadden geroepen om te vertellen dat ze gewonnen hadden voor een filmpje voor YouTube, hadden we pauze.

''Louis, zou jij ons willen opnemen?'' vroeg Noëlle toen ze met Femke, Annelie, Natasha, Rachel, Lisa, Harry, Niall en Liam bij ons kwamen staan. ''En waarom zou hij dat doen?'' vroeg Eldon die er ineens bij ging staan. ''En waar bemoei jij je mee?'' vroeg ik bod ''Een vriend helpen'' zei hij ''Flikker toch op Eldon, wij zijn al heel lang geen vrienden meer en je weet precies waarom. Ga lekker iemand anders lastig vallen'' zei ik boos en Harry keek me verbaasd aan. ''Kijk niet zo naar die homo, dat zal je vriendje leuk vinden oh wacht die staat...'' zei James en Zayn sloeg hem. ''Hou je kop James en flikker een eind op. ''Ik ga helemaal nergens heen, en sla me verdomme niet'' zei James boos en nog voor dat James kon uithalen hield ik ze tegen.

HARRY P.O.V

''Weetje laat maar, zeg het maar tegen de hele wereld, doe maar alsof je cool bent. Luister ik had gehoopt dat we ooit nog vrienden konden zijn, maar dat kan ik beter ook maar vergeten. Vertel het ze maar, verpest mijn school leven maar, als jullie daar gelukkig van worden moet je dat zeker doen. Ik ben echt helemaal klaar met jullie, en het kan me niet schelen wat jullie van me vinden, ik heb vrienden die er wel voor me zijn. En waarom hebben we altijd ruzie om One Direction ik bedoel, jullie zijn toch geen fan, waarom praten jullie er dan over? Hou gewoon voor eens en voor altijd je bek dicht, laat die meiden fan zijn, een laat mij vooral met rust. Sorry meiden maar ik heb er nu geen zin meer in, ik ga'' zei Louis en hij liep de school in.

''Ik ga wel even bij hem kijken'' zei ik en Zayn liep mee. ''Oh en voordat ik het vergeet, Jullie moeten uit kijken met wat je zegt, het kan mensen heel erg kwetsen. En zoals ik Louis net zag denk ik niet dat hij jullie ooit nog in zijn buurt wil hebben, ga je druk maken om meisjes want ik denk niet dat jullie er een hebben'' zei ik en ik liep met Zayn naar binnen. ''Dat was heel aardig van je'' zei hij ''Nu ik hier ben kan ik het voor hem opnemen, ik wou dat ik dat vaker kon doen, maar ik ben veel weg dus dan gaat dat niet. Wacht even'' zei ik en ik stopte Zayn met lopen.

''Louis is alles voor me, en dit is allemaal mijn schuld, ik zou willen dat ik gewoon met hem kon zijn zonder al het gedoe'' zei ik ''Het is niet jou schuld, Louis houd van je want dat zegt hij elke dag. Hij wil bij jou zijn en bij niemand anders. Hij wil gewoon dat Eldon, James en Carlos een keer stoppen met dat gezeik en ik heb Louis nog nooit zo boos gezien dus waarschijnlijk is dat bij hun ook wel door gedrongen zeker nadat jij voor hem opkwam'' zei Zayn en ik bedankte hem en we liepen weer naar Louis.

We liepen naar de wc's en daar hoorde ik iemand huilen, aan de manier waarop er gehuild werd wist ik dat het Louis was. ''Louis, schatje kom eens'' zei ik en er kwam een huilende Louis uit het wc hokje. ''Kom hier'' zei ik en ik knuffelde hem. ''Wat nou als ze het zeggen Hazz'' zei hij. ''Dat doen ze niet, ik denk dat Liam, Niall, Luke en Michael daar wel voor zorgen'' zei Zayn en ik knikte. ''Wil je naar huis?'' vroeg ik en hij knikte. ''Maar als jij hier moet blijven blijf ik ook, ik heb geen zin om alleen thuis te zitten nu'' zei Louis. ''Dan moet je hier nog twee uurtjes blijven lieverd'' zei ik ''Mag ik dan straks je trui aan?'' vroeg hij en ik grinnikte ''Tuurlijk'' zei ik en hij gaf me een kusje.

''Okay girls laten we beginnen met de vragen'' zei ik toen we weer terug waren bij de rest, iedereen stond er nog en ze keken allemaal naar Louis. ''Hey Lou, we hebben niets gezegd okay, we hebben dat beloofd dus we zullen dat ook niet doen'' zei Carlos ''Dankje, maar ik heb nu wat betere dingen te doen dan hier met jullie praten'' zei hij en hij keek naar Zayn, Michael en Luke. ''We zien jullie later wel'' zei Luke en Louis keek naar mij en ik zag de verdriet in zijn ogen, en daarna liep hij weg. ''Dus wat is jullie eerste vraag?'' vroeg ik ''Wie is je vriendje Harry?'' vroeg Lisa meteen ''Uh jullie kennen hem beter dan je denkt'' zei ik en verder hield ik mijn mond en de meiden begonnen na te denken.

''Hebben jullie nog een vraag?'' vroeg Niall ''Ja nog een aan Harry, hoe kan je een staartje in doen zonder bobbels te krijgen?'' vroeg Danielle. ''Ik gebruik goede shampoo denk ik'' zei ik en ze lachte. ''Okay Niall, ik wil heel graag leren gitaar spelen, zou je het me willen leren?'' vroeg Natasha ''Tuurlijk, ik haal straks mijn gitaar wel dan kunnen we meteen beginnen'' zei Niall ''Liam, vind je het vriendje van Harry aardig?'' vroeg Noëlle ''Ja hij is erg aardig'' zei Liam en ik grinnikte. ''Niall, waarom ben je zo cute?'' vroeg Femke ''Geen idee, waarom vind jij dat ik cute ben?'' vroeg hij en ik lachte ''Nou heb je je zelf wel eens bekeken? Je haar is awesome, je hebt een super grappige lach en je ogen zijn zo mooi'' riep Annelie en ik lachte.

Nadat we klaar waren met de vragen ging Niall met Natasha gitaar spelen en gingen Liam en ik naar Louis, Zayn, Luke en Michael. ''Hi, gaat het een beetje Lou?'' vroeg Liam ''Oh hi, ja t gaat wel, ben je klaar?'' vroeg hij en ik knikte. ''Mooi dan kunnen we naar huis'' zei Louis zuchtend. ''Maar wil je naar mijn huis of naar jou huis?'' vroeg ik ''Jou huis, ik heb geen zin in mijn zusjes die je van me afpakken'' zei hij en ik lachte, ''Oh en ik blijf slapen of je het leuk vind of niet'' zei hij en ik lachte ''Dat vind ik niet erg maar dan moeten we wel naar jou huis voor je spullen'' zei ik en hij zuchtte. ''Liggen er geen kleren van mij bij jou?'' vroeg hij ''Misschien, ik weet het niet'' zei ik ''Daar kom je maar op een manier achter en dat is dat jullie nu naar Harry's huis gaan en gaan zoeken, oh en doe Anne de groetjes'' zei Liam ''Okay doe ik, ga je mee Lou?'' vroeg ik en hij knikte.

Toen we eindelijk bij mij thuis waren hebben we met mijn moeder gepraat en toen we naar boven gingen ging Louis meteen in mijn koffer kijken voor mijn trui en hij deed hem aan en ging in mijn bed liggen. ''Je bent zo schattig'' zei ik en hij lachte en ik gaf hem een kusje. ''Lou, je weet toch dat ik je nooit alleen zou laten?'' vroeg ik toen ik naast hem ging liggen. ''Ja dat weet ik'' zei hij ''En dat ik van je hou'' zei ik ''Dat wist ik ook maar dat mag je nog wel vaker zeggen'' zei hij ''Okay, ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je, ik hou van je'' zei ik en ik gaf hem een kus. ''Ik hou van je'' zei ik ''Ik hou ook van jou'' zei hij en hij ging dicht tegen me aan liggen.

Hiii hier is weer een hoofdstukjee ik hoop dat jullie het leuk vonden!!! Ik wil ook even zeggen dat die meiden uit de groeps app echt hele lieve en grappige meiden zijn en ik ben blij dat ik contact met jullie heb!! voor mij zijn jullie al echt vriendinnen ookal hebben we elkaar nog niet echt ontmoet, ik hou van jullie #larry Only time will tell!!

xxDesiree

My Boyfriend is a Popstar larry stylinson (Dutch)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora