hoofdstuk 50!!! in Nederland

99 3 0
                                    

Jeeeejjj hoofdstuk 50 van I move tot Amerika!!♥

P.o.v Matt

Ik sta in de deur opening van het vliegtuig. Ik wacht wel tot het trapje uitgeklapt is. Iedereen rent op Tamara af. Ik voel al meteen een koude wintvlaag. Geweldig kug kug. Als het trapje eindelijk is uitgeklapt loop ik eraf. Anne komt naar me toe gerent en knuffelt me. 'Welkom in Nederland!' roept Anne blij. 'Haha, ik ben ook blij dat ik hier ben het is alleen wel een beetje koud' zeg ik en ril. De piloot rijmt me mijn jas aan. 'Veel plezier hier, jullie koffers worden naar de taxie gebracht' zegt hij. Ik bedank hem en trek snel mijn jas aan. Ik loop met Anne naar de rest toe. 'Kom laten we naar huis gaan' zegt Tamara's moeder. Met de hele meute lopen we door het vliegveld naar de auto van de familie Smid. Tamara heeft zoveel koffers dat er een hele taxie voor nodig is. Mariska, Tamara en ik zitten ongemakkelijk op de achterbank van de blauwe Volvo. 'En ben je blij om terug te zijn?' vraagt Annet zo heet de moeder van Tamara. 'Jaaa ik heb iedereen zo gemist, ook mensen waarvan in het niet verwacht had' zegt Tamara.

Naar een tijdje rijden zijn we bij een groot orange gebouw aangekomen. 'Waarom stoppen we hier?' vraagt Tamara. 'Verrassing' zegt Mariska. We stappen uit de auto. Ik heb een naar gevoel. Ik ken hier niks misschien was het toch niet zo handig mee te gaan.

P.o.v Tamara

'Waarom zijn we op school?' vraag ik verbaast en kijk naar Matt. Hij ziet er niet echt blij uit. Ik stoot hem aan. 'Kom op lachen mag ook' zeg ik en hij geeft me een kleine glimlach. 'Kom naar binnen' zegt Anne en trekt me mee. Als we de kantine van de school in lopen hoor ik een boel gejuich. Ik zie Giel op de trap staan. Hij is niet veel verandert kwa uiterlijk alleen zijn haar is nu geen justinbieber kapsel meer. 'Welkom terug!' roept hij. 'Katherina heeft dit georganiseerd' zegt hij en spreekt haar naam heel raar uit. 'Ze is hot' fluister hij en laat een foto zien die ze bestuurt heeft. (Foto staat aan het begin van het hoofdstuk) eronder staat (in het Engels): veel plezier in het koude holland en de groetjes uit het warme Grow x Kath. 'Kom' zegt hij en trekt me mee het podium op. 'Heel veel mensen vragen zich af waarom je terug bent kun je dat uitleggen?' vraagt Giel. 'Tuurlijk' zeg ik en pak de microfoon. 'Oké het begon met een nare ervaring, ik kreeg er nachtmerries over, en zelfs overdag een soort van aanvallen. Een vriendin zei dat ik naar een psychiater moest gaan, dat heb ik gedaan en die zei dat het lag aan dat ik zo snel naar een nieuwe omgeving ben gegaan. Volgens haar is het beter om even terug te gaan naar een vertrouwde omgeving. Als het weer goed gaat en ik mijn schooljaar afgemaakt heb ga ik terug, op school ging het ook niet goed dus daarom is het beter om Nederland te zijn voor school' leg ik uit. 'genoeg met de lange verhalen Nou partijen!!' roept Giel en de muziek gaat aan. Mandy trekt me van het podium af mee naar de dans vloer en we gaan dansen. Ik begroet al mijn oude klas genoten en heb een klein gesprek met hun.

Na een tijdje gedanst te hebben kijk ik zoekend om me heen waar Matt is. 'Ik ga even naar de wc' zeg ik tegen Eline en loop weg. Ik ken de school nog helemaal uit mijn hoofd, het is ook een mini school maar iets van 400 leerlingen. Als ik bij de wc's ben kijk ik in de spiegel en schrik, ik heb geen make up op en heb nog die swetter en kapotte spijkerbroek aan en mijn haar zit in een nu nog rommeligere knot. Ik doe mijn haar los en gooi wat water in mijn gezicht. Ik hoefde eigenlijk niet echt naar de wc ik was gewoon van plan om Matt te zoeken. Hij vind het volgensmij niet zo leuk. Ik loop de wc's uit en kijk eerst buiten. Ik zie hem op een bankje zitten. Ik loop naar hem toe. 'Mag ik naast je zitten?' vraag ik. 'Tuurlijk' zegt hij en opent zijn arm. Ik ga tegen hem aan zitten en hij slaat zijn arm om me heen. 'Vind je het leuk?' vraagt hij aan me. 'Mwa ik ben nooit echt een feestbeest geweest, maar het is wel lief bedoeld' zeg ik. 'En jij?' vraag ik maar ik weet het antwoord eigenlijk al. 'Ik weet niet of het slim was dat ik mee ben gegaan, ik sta alleen maar in de weg en ik ken niemand' zegt hij. 'Ik ben blij dat je mee bent gegaan' zeg ik en kruip dichter tegen Matt aan om het warmer te krijgen. 'Tamara' hoor ik iemand zeggen. Ik kijk op en die een lange blonde dunne jonge staan. Ik kijk goed naar hem maar ik weet niet goed wie het is. 'Herken je me nog?' vraagt hij. 'Sorry' zeg ik en ga recht zitten. 'Sven' zeg hij en komt dichter bij. 'Oohh jij bent veel veranderd' zeg ik. 'Jup' zeg hij. 'Wat zegt hij?' vraagt Matt die het natuurlijk niet kan verstaan. 'hij zat in mijn klas maar ik herkende hem niet meer' zeg ik in het Engels tegen Matt. 'Zijn jullie samen?' vraagt Sven in het Engels. 'Nee we zijn gewoon hele goede vrienden' zegt Matt. Ik denk dat ik die vraag nog wel vaker ga krijgen. 'Komen jullie naar binnen?' vraagt Sven. Ik vertaal de vraag aan Matt en hij knikt. We lopen samen naar binnen en komen Giel tegen. 'Hé man hoe vind je het hier?' vraagt Giel aan Matt. 'Je moet Engels tegen hem praten' fluister ik tegen Giel en loop verder met Sven. 'Tam waar was je' vraagt Sanne en trekt me mee. Ik probeer nog doei te zeggen tegen Sven.

I Move To America!Donde viven las historias. Descúbrelo ahora