HOOFDSTUK 17

174 0 0
                                    

Als ik wakker word lig ik op de grond. Kreunend kom ik overeind, auw mijn rug doet pijn van het op de grond slapen. Als ik zit zie ik dat Jelena en Katherina op mijn bed liggen en Lizza licht in mijn raam bank. Als ik op wil staan voel ik een steek in mijn hoofd. Ik kijk de kamer rond en zie overal lege flesjes liggen en de doos licht aan de anderekand van de kamer. Ik zucht, daarom heb ik zulke hoofdpijn en herrinner me niet goed wat er gister wat gebeurd. Ik probeer opte staan en loop strompelend naar de doos toe en neem onder weg wat flesjes mee.

Als ik alle flessjes in de doos heb gestopt en die onderbed heb gezet loop ik naar het raam toe. Ondertussen slaapt de rest nog steeds. Ik kijk naar buiten en zie een groote witte bus staan en Matt zit op de stoep met zijn hoofd in zijn handen. Wat heeft hij? zou ik kijken? Ik kijk naar Lizza, Jelena en Kath die nog slapen, het kan vast geen kwaad. Ik loop stil mijn kamer uit en sluip de trap af. De deur kraakt een beetje als ik hem open maak, ja tuurlijk nu wel hè normaal kraakt ie nooit. Ik sluit de deur weer en loop stilletjes naar het hek. Mijn raam zit boven de deur dus ik moet extra stil zijn.

Als ik de weg wil oversteken merkt Matt me op. 'heii Tamara' zegt hij niet heel blij. 'sst niet zo hard de meiden weten niet dat ik weg ben en ze slapen nog' zeg ik 'oh oke' zeg Matt. 'Wat is er mis?' vraag ik en kom naast hem zitten. 'nou ik wou heel graag alleen wonen, jeweetwel met de thuis situatie'

I Move To America!Where stories live. Discover now