Prezentarea personajelor

300 16 0
                                    

Katelyn

Katelyn este personajul feminin principal al cartii. Ea are 18 ani , parul roscat , ochii verzi si 1,73 metri inaltime . Este o fata cu o vointa de fier , incapatinata , desteapta si frumoasa , sireata si cel mai important loiala familiei si prietenilor.

Alex

Al carei nume intreg este Alexandra este una din cele 2 cele mai bune prietene ale lui Katelyn. Are de asemenea 18 ani , parul negru cu tente de albastru , ochii albastri si 1,72 metri inaltime . Este o fata timida cu cei pe care abia ii cunoaste,dar cu cei cu care sta zilnic este ca o explozie de vorbe si idei nebune . Este optimista si o iubitoare de carti .

Sophia

Sophia este cealalta prietena a lui Katelyn . Ea este cea mai mica dintre cele trei prietene , aceasta avand inca 17 ani . Are parul brunet , ochii caprui , este asiatica si are 1,70 metri inaltime . Este o fata mai fricoasa de fel , ambitioasa , neincrezatoare in fortele proprii si foarte timida.

Armin

Armin este baiatul cel mai bun prieten al lui Katelyn. Are 18 ani , parul negru , ochii caprui si 1,80 metri inaltime. Este o fire curajoasa ,fiind hotarat sa obtina ceea ce vrea. Este in acelasi timp si foarte protector , fiind uneori mult prea autoritar.

Dean

Dean este personajul masculin principal. Are 23 de ani , parul brunet , ochii verzi de vis , un corp minunat si 1,80 metri inaltime . Este o persoana loiala familiei , destept si foarte amuzant.

Sam

Sam este al 2-lea personaj masculin principal . Are 19 ani , parul putin mai lung decat normal , ochii caprui , este foarte inalt avand 1.90 metri inaltine . Este un mare iubitor al lecturii motiv pentru care este supranumit "enciclopedie de ciudatenii ambulanta". Este destept , un bun strateg ,foarte curajos , fiind in stare sa isi ofere viata pentru al salva pe fratele sau .

Castiel

Este ingerul din "echipa". A fost un mare razboinic , si ramanand asa si acum. Nu stie foarte multe despre viata pe Pamant , afland pe parcurs cat de greu este traiul acolo.


Supernatural. La vanatoare de demoni.Where stories live. Discover now