Κεφάλαιο 9

155 14 0
                                    

ΚΕΦΆΛΑΙΟ ΕΛΠΊΣ

Την ημέρα της επίθεσης.

''Όχι! Δεν υπάρχει περίπτωση να συνεργαστώ μαζί του!!'' ο Αντρέας να φωνάζει απαιτητικά.
''Δεν είναι λες και εγώ θέλω να έχω να κάνω οτιδήποτε μαζί σου'' λέει ο Άρης ενώ κοιτάει από την αντίθετη μεριά.

Αυτή τη στιγμή είμαστε στο γραφείο του Αντρέα, με τον Άρη και την Νίνα και προσπαθούμε να βρούμε ένα τρόπο να αποδεχτεί ο Αντρέας να συνεργαστεί γιατί η επίθεση είναι σήμερα και δεν έχουμε ούτε σχέδιο.

''Και σας είπα θα το αναλάβω εγώ! Εγω είμαι ο πρόεδρος του δεκαπενταμελους! Αυτός δεν έχει καμία δουλειά εδώ!'' είπε ο Αντρέας και δείχνει τον Άρη.
Τα νεύρα μου δεν είναι και πολύ στα καλά τους
''Θα σταματήσεις να κάνεις σαν 4 χρόνο!!!'' φωνάζει η Νίνα
''Δεν κάνω σαν 4 χρόνο!!'' φωνάζει πίσω ο Αντρέας.
Και όλοι άρχισαν να φωνάζουν.... T_T
''ΣΚΑΣΜΌΣ!!'' φωνάζω και χτυπάω το χέρι μου στην καρέκλα
Σιωπή πέφτει στο δωμάτιο.
Αχ, επιτέλους!
''Ωραία, καταρχήν, Αντρέα, ναι έχεις εσύ την θέση σε αυτό το σχολείο αλλά αμφιβάλω να ξέρεις πως να αντιμετωπίσεις μια συμμορία σε αντίθεση με τον Άρη. Ναι μπορεί να μην είναι ότι καλύτερο, αγενής, αξιστος, ανώμαλος, μαλακας αλλά ξέρει πως να το αντιμετωπίσει αυτό. Οπότε απλά συμβιβασου τώρα για να λύσουμε το πρόβλημα και μετά σκοτωθητε. Ούτε που με νοιάζει!!''

~*~**~*~*~**~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~~*~~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο. Επιτρέψτε μου να εξηγήσω. Μέσα στης αίθουσες του σχολείου κρύβονται στην κάθε μια από 5 αγόρια που κρατάνε ένα μίγμα με νερό, πιπέρι και λακ. Το οποίο θα το ψεκάσουν όταν μπούνε μέσα οι αντίπαλοι. Σκοπός αυτού είναι να τους συγκεντρωσουμε στο προαύλιο και τότε από το δασάκι θα εμφανιστει άλλη μια ομάδα με 20 άτομα για να τους περικυκλώσουν.

Αυτή τη στιγμή εγώ κρύβομαι πίσω από τις κερκίδες και η Νίνα είναι κρυμμένη από έξω για να μας ενημερώσει όταν δει κίνηση.

Ένα μήνυμα ήρθε στο κινητό μου.

'' Άρχισαν να κάνουν κίνηση. Δύο από αριστερά δύο από δεξιά σκαρφαλώνουν τα κάγκελα. Σπάνε την κλειδαριά με δαγκάνα και τώρα μπαίνουν και άλλοι''

Ωραία αρχίσαμε. Βλέπω μερικούς από αυτούς να ετοιμάζονται να σπάσουν τα τζάμια στις αίθουσες. Αλλά από το πουθενά βγαίνουν από τις πόρτες οι δικοί μας και αρχίζουν να τους ψεκάζουν....και ναι, τώρα άρχισε και το ξύλο!

ΜπελαςWhere stories live. Discover now