Bu gidişle sonumuz evliliğe doğru ilerliyor.

1.6K 63 6
                                    

Bu gün Kaan gelicek. Begüm aradı ve derslerin iptal olduğunu söyledi. Bu iyi haberdi. En azından evi temizlerdim,evin temizliye ihtiyacı vardı. Kaan akşam burda olucaktı. Aslında onun sağı solu pek belli olmaz,ya eski sevgisi tekrar alevlendiyse? Televizyonda her gün neler görüyoruz. Korkuyom lan! Yine içime Akselleşme girdi. Şimdi hiç sırası değil! Evde bizimle birlikte birinin olması şart.

----

Evi yapa bildiğim kadar temizledim. Hava karalıyordu birazdan damlardı Kaan. Begümü aradım işi olduğunu söyledi. Barışı aradım iş seyahatındaymış. Oğlum biz daha kahvaltı meslesini konuşacaktık dimi? Zeykerde daha dün evlendi. Belki de düşündüğüm kadar yapışkan değildir artık.

Aksel

Uyandığımdan beri gitar çalıyorum. Yeni şarkılar besteliyorum ve bu beni rahatlıyordu. Sonra dün Melise karşı çocukca davrandığımı anladım. Onun hayatına etrafındakı insanlara karışmaya hiç bir hakkım yok. Ne de olsa komşuyuz,marketden çikolata alıyım ona da barışalım.

Melis

Kapım çaldı. Kesin Akseldir diyeceğim ama onunla da aramız bozuk. Yoksa bu Kaan mı? Niye erken geldi? Onunla yalnız kalmak istemiyorum. Derin bi nefes alıp kapıyı açtım. Kapıyı açınca Kaan öyle bir sarıldı ki,biraz önce aon nefes alışım olduğuna karar verdim.

"Çok özlemişim seni Melis"

Bu eskiden de böyle bi tipdi. İnsanlar değişmiyor. Annemin zoruyla nasıl sevgili olduysam artık. Bununla yalnız kalamam. Bir keresinde öpmeye kalkmıştı beni yalnızken. Tabi ki,ilk öpücüğümü ona vermedim. Uzun sarıldıktan sonra beni süzdü. Hayda!

"buyur içeri geç"

"ya Melis,ne güzel bi kiz olmuşsun. Keşke ayrılmasaydık. Aslında tekrar deniye biliriz"

Yapmacık gülümsememle ona karşılık verdim. Bildiğin sulanıyor bu bana! Salona geçtik

"bi şey içer misin?"

"yok sağol. Melis,ben buraya seninle tekrar eski ilişgimizi düzeltmek için geldim. Sevgilim olur musun?"

Yuh! Deve! Yine Aksel tarzı geçti ağzıma. Şimdi Akselin hiç sırası değil

"olmaz!"

Bir daha asla bu yılışıkla sevgili olmam. Hatta Akselle olurum daha iyi. Biraz önce saçmaladım. Akselle de olmam

"neden?"

Keşke bi mucize olsa da bunu kendimden vaz geçirsem. Bu sırada kapı çaldı. Şimdi kapıdakı site görevlisi olsa bile sevgilim bu diyceğim. Kapıyı açtığımda elindeki çikolatayla gülümseyen Akseli görüyorum. Of hayır buna mı muhtaç olucakdım ben? Bunu yapmak zorundayım!

"Kaan!olmaz çünkü,benim bi sevgilim var. Bak kanlı canlı"

"nee?"

Diye sordu Aksel. Kaansa alaycı gülümsemesiyle

"haha bu mu sevgilin? Melis,bu bi kere senin tipin diyil"

"bana bak!"

Diye Kaanın üstüne gidiyordu ki,Aksel kolundan tutdum ve ilk kez ona o kelimeyi söyledim.

"Aşkım,hadi geç içeri"

Bunu dememle bana dönüp bakıyor ve kocaman gülümsüyor. İçim tuhaf oldu. Aşkım dedim Aksele. Beş harfden oluşan bi kelime ikimizi de tuhaf ediyor.

"Benim bilmediğim bi şey mi,oldu öyle donup kaldınız"

Her şeyi kurcala sen zaten! İnşallah Aksel sayesinde kurtulurum bu manyaktan. Biz ayrıldıktan sonra beni iki ay boyunca ona dönmem için ne şantajlar yaptı bu manyak! Bense tüm o olanları unutup ona acıyıp evime çağırıyorum!

Gıcık KomşumWhere stories live. Discover now