11. Myliu

5.6K 316 3
                                    

Bėgo dienos, o mano santykiai su Niall vis šlijo. Nesuprantu, kas atsitiko, bet tam blondinui kažkas yra, o jis tai rodo akivaizdžiai. Jis vis dažniau mane nervina ir erzina, bet man regis aš jam kažką jaučiu, o tai knisa.
Apsikabinau su Zayn, Perrie, Colton, bei Kayle. Jie vienintelei sedėjo prie stalo valgykloje.

- Kur kiti? ,- Paklausiau jų.

Zayn pamojo galva link durų pusės, kai pro jas įėjo Niall, Sam, Do, Tim, Luke ir Eleanor su Louis. Pasisveikinau ir Niall suvielė mano plaukus, jau trečią kart šiandien. Suurzgiau.

- Kažkas blogos nuotaikos ,- Pašaipiai ištarė Niall.

- Mhm ,- Sumurmėjau, ir bandžiau susitvarkyti plaukus.

- Gal šiandien varom pasitrainiot po miestą? ,- Pasiūlė Eleanor.

Niall apsikabino mane per liemenį ir pabučiavo į skruostą, visgi mes tariama pora. Nekenčiu to.

- Galim ,- Kartu su Luke ir Sam pasakiau.

- Tada puiku ,- Ji suplojo rankomis.

Pavarčiau akimis. Pažvelgiau į Niall, stebėjau jo kiekvieną veido dalelę. Jo lūpos greitai judėjo, kol jis šnekėjo apie mašinas su Zayn, jo akys buvo primerktos, bet po to jos atsitaisė į normalias. Jo šviesiai mėlynos akys spindėjo laime, jis atrodo toks švelnus, o jo veido bruožai iš ties labai mieli. Kaip jis toks gali kažkam nepatikti? Juk tai neįmanoma. Jo balsas tarsi angelo, šypsena tobula su mažytėm duobutėm skruostuose, jo kūnas gerai ištreniruotas, o dieve mano... man regis... aš tikrai įsimylėjau jį.

Niall pozicija

Jutau įsmeigta Maya's žvilgsnį į mane, tai šiek tiek trikdė mane, bet aš stengiausi ignoruoti ją. Dar gera savaitė ir dėžė alkoholio bus mano, juk ši mažė, jau baigia mane pamilti. O kai tik pasiųlysiu draugauti ji iš kart sutiks. Tik šio metu mano ir jos santykiai nėra itin geri, nežinau kas nutiko.

- Kas? ,- Atsisukęs į Maya, kuo švelniau pasakiau.

Mergina nusišypsojo ir prispaudė savo lūpas prie mano lūpų, mane nukratė maloni elektra, kas čia dabar? Nejau-ne to-ne! Man ši mažė tikrai nepatinką, nieku gyvu. Iš nuostabos iš karto neatsakiau į jos bučinį, bet po kelių sekundžių susigaudžiau ir atsakiau į tą netikėta užpuolimą. Kai atsitraukiau nuo jos nusišypsojau jai ir ji man atsakė tuo pačiu.

- Šiandien gražiai atrodai ,- Pasakiau jai ir ji išraudo.

- Ačiū ,- Kukliai pasakė.

Ką aš ką tik jai pasakiau? Šūdas. Kas dedasi su manimi. Nužvelgiau Maya. Jos akys rudos spalvos, šypsena nuostabi, o ypač duobutės, plaukai visada dailiai sutvarkyti, ji nesideda daug makiažo, ji ir be jo labai graži, jos stilius man patinką.
Ką aš čia dabar nusišneku? Ne jau aš-ne. Aš negaliu jos įsimylėti. Tik ne tai. Tas dalykas ne man, kartą draugavau su mergina, kurią palikau po savaitės, bet Maya kitokia, ji tokia švelni, graži, jautri, ji kitokia nei kitos šios mokyklos merginos, man regis aš tikrai pradedu įsimylėti šią merginą. Aš jos pasiilgstu vos mūsų keliai išsiskiria, aš noriu ją liesti, bučiuoti, apsikabinti... Maya ką tu su manim darai.

Maya pozicija

Kodėl aš pabučiavau Niall? Aš pati savęs nesuprantu. Staiga mano telefonas pradėjo vibruoti, kas reiškė man skambina arba parašė. Išsitraukiau jį ir pamačiau žinute nuo Kate.

Kate: Ką šiandien veiki?
Maya: Žadam eiti į miestą
Kate: Gerai, paliksiu tau pinigų ant spintelės, aš vykstu į Airiją savaitgaliui, noriu pamatyti Tim :)
Maya: Gerai.

Tim yra labai geras Kate draugas, bet aš manau, kad jie kažkada bus kartu. Jie atrodo lyg įsimylėjusiu žmonių pora. Jie vienas be kito tarsi šuo be dešros. Jie abu myli vienas kitą, aš tą žinau, tik nesuprantu kodėl jie ne kartu.

Kate: Nebijosi būti viena?
Maya: Ne, nemanau, jei kas, ką nors pasikviesiu pas save
Kate: Gerai, jei kas rašyk man
Maya: Aha.

Įsikišau telefoną atgal į kišenę ir pažiūrėjau į visus, jie įnirtingai diskutavo apie filmą 50 Shades of Grey. To filmo dar nemačiau, bet tikiu kad jis geras. Kadangi jį žiūrėjo net Luke, Zayn ir Niall. Na aišku manau jie žiūrėjo dėl sekso scenų.

Story about a bad love // n.h ✔️Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang