14.2 Brolis

5K 323 5
                                    

- Taigi, kiek jūs laiko kartu? ,- Paklausė brolis, kramtydamas maistą savo burnoje.

Aš atsistojau ir nuėjus įsipilti vandens, atsigėriau jo.

- Mes ne kartu ,- Pastačius stiklinę šalia savo lėkštės ištariau jam, duodama trumpą žvilgsnį Niall, kuris tyliai kikeno.

- Nagi, neapgausit manęs, tie žvilgčiojimai, jo atvažiavimas pas tave, jus kažkas sieja ,- Ištarė brolis.

- Na, mes esame tariama pora, bet tikrai niekas daugiau ,- Paprieštaravau jam.

- Manau greitai tai pasikeis ,- Ištarė brolis.

- Abejoju ,- Tyliai sumurmėjau.

Baigusi valgyti, paėmiau savo ir vaikinų lėkštes, padėjau jas į kriauklę, ir pasileidau šiltą vandenį, baigusi plauti indus, atsisukau į vaikinus, kurie jau žaidė FIFA ar kažką panašaus, susijusio su futbolu. Atsisėdau šalia Dylan ir pasiėmusi į rankas telefoną parašiau Do. Su ja apie viską susirašinėjau apie valandą.

- Tu dar nenori miego? ,- Paklausė brolis, trumpai pažiūrėdamas į mane.

- Nah ,- Ištariau ir persėdau ant sofos, kad galėčiau susikelti kojas ant Niall ir šiek tiek kliūtu Dylan.

- Ar tu tikrai nenori miego? ,- Dar kartą pasiteiravo brolis.

- Jei užmigsiu kuris nors mane nunešit į lovą, bus smagu ,- Iškišdama jam liežuvį pasakiau.

- Gerai jau gerai, saulyte ,- Ištarė brolis.

Tada jie vėl tęsė savo tą žaidimą, jie šaukė, kriokė ir net šokinėjo iš savo vietų, kartą Dylan su Colton net atsistojo per visą žaidimą, aš tingiai žiūrėjau į televizoriaus ekraną, tada atsukau akis į Niall, kuris įdėmiai stebėjo televizoriaus ekraną, jis prikando savo apatinę lūpą, tada ją lėtai atleido ir palaižė ją. Jo mėlynos akys, lakstė kartu su žaidėju ekrane. Jis prisistūmė mano kojas arčiau savo pilvo, prieš tai dar jas paglostydamas, tada vėl susikoncentravo ties žaidimu.
Jaučiau kaip mano pilvas kelis kartus apsivertė, kai Niall atsilošė į sofą, apsikabino mano kojas, nykščiu jas glostydamas ir pažvelgė su šypsena veide, baigdamas žaidimą.

- Niall, liksi čia? ,- Dylan paklausė, atsistodamas.

- Jo ,- Atsakė trumpai Niall.

- Kur miegosi? ,- Susiraukdamas paklausė jis ir sustojo.

- Ant sofos? ,- Klausiamai atsakė jis.

- Ką? Ne. Miegosi su Maya, jos lova didelė ,- Greit sumalė brolis. - Vis tiek jūs tarsi pora ,- Rodydamas kabutes nusijuokė brolis.

Aš nusijuokiau kartu su Niall ir tada pranešiau, kad einu persirengti, bei nusiprausti į vonią. Greit nubėgus į kambarį, pasiėmiau savo pižamą. Persirengiau į trumpus šortus ir paprastą maikutę, tada nusišlapinau, išsivaliau dantis ir išmečiau senus rūbus į skalbinių dėžę. Išėjusi iš vonios, radau Dylan su Niall kalbančius apie mašinas. Jau be Colton.

- Labanakt ,- Ištariau jiems ir nuėjau į savo kambarį.

Atsiguliau į minkštus patalus ir šiltai apsiklojau. Kambaryje iš ties vėsoka. Užmerkiau akis ir stengiausi užmigti, bet man vis ne kaip pavyko. Aš labai daug varčiausi, nes negalėjau įsitaisyti patogiai. Atsiguliau ant nugaros ir žiūrėjau į lubas, skaičiuodama avis. Sako tai padeda, bet nė velnio. Atsidusau nusivylusiai. Staiga kambario durys atsidarė ir aš pašokau iš savo vietos, žvelgdama į tai kas atėjo, ramiai atsipūčiau pamačiusi Niall. Jis greit nusirengė ir palindo po patalais, jis toks šiltas, kad jaučiu jo šilumą būdama toliau nuo jo.

- Niall? ,- Aš žadu jo prašyti, jo maikės. Nes ji yra patogi, kvepia juo ir šiaip ji man patinką.

- M? ,- Sumurmėjo jis.

- Ar gali duoti-am-savo maikę? ,- Atsargiai, lėtai paklausiau jo.

- Ugh-jo ,- Atsakė jis, greit ją nusivilkdamas, tai reiškė, kad jis liko vien po apatiniais.

Jis padavė ją man ir aš padėkojau. Atsisėdau lovoje ir nusisukau nuo jo, kai nusimoviau maikutę, Niall prisislinko prie manęs ir pabučiavo į mano petį.

- Aš viską vakar gi mačiau ,- Sukikeno jis.

- Niall ,- Tyliai sušukau ir greit apsivilkau jo maikę.

Tada atsiguliau ir prisiglaudžiau prie jo, apsikabindama jo liemenį ir užsikeldama savo koją ant jo, užsimerkiau ir tada greit atšokau nuo jo.

- Ar-aš galiu prisiglausti? ,- Atsargiai vėl paklausiau jo.

- Aha ,- Nusijuokdamas pasakė jis.

- Ačiū ,- Vėl prisiglausdama prie jo ištariau.

- Nedėkok, man taip pat tai patinką ,- Sušnabždėjo į mano plaukus jis.

Užsimerkiau ir jaučiausi tokia saugi. Jis suteikia man jausmą, kurio niekada nejaučiau anksčiau. Aš dabar tikrai žinau, ką jaučiu Niall. Šie jausmai iš ties tikri. Jaučiau, kaip po truputį grimstu į miegą. Niall kažką dar sakė, bet aš jau nebegirdėjau, nes panirau į nuostabius sapnus, kartu su juo.

Story about a bad love // n.h ✔️Where stories live. Discover now