3. bölüm

170 14 2
                                    

Sabah uyandığımda dinlenmiş olarak daha iyiydim. Biraz yatakta duvarla bakıştıktan sonra alarmın bilmemkaçıncı kez çalmasıyla kalkmam gerektiği gerçeği bir kez daha yüzüme vuruldu.

        Yüzümü yıkadıktan sonra dün bir ara hazırladığım çantayı ve poşeti aldım. Bugün okulun tiyatrosunda 1 aya yakın çalıştığımız oyun vardı. Dün de tekrar yapmalıydım ama hastaneye gidince o iş yattı tabii. Bende bu yüzden birkaç kere daha oyunu okudum ve çantamın içine kağıtların olduğu dosyayı attım. Poşetimin içinde de kıyafetler vardı.

        Okula doğru yürüdüm ve sınıftan içeriye girmemle Echer boynuma atladı ve yangından sonra arayıp ulaşamadığını söyledi. Abuk subuk hareketler yapıp dün neler olduğunu anlattırdı. Sonra Arden sınıftan kantine giderken o da peşinden gitti ve konumuz dağıldı.

      İki ders sonra okul tiyatrosu için soyunma odasına gittim ve giyindim. Ardından sahne arkasında bir süre bekledik ve oyunumuzu oynadık. Başrol ben ve üst sınıflardan bir çocuktu. Heyecanlıydım ama güzel bir performans sergileyeceğimi düşünüyordum.

         Oyunu oynadıktan sonra okulun tiyatro eğitmenlerinden biri kendisinin olduğu tiyatro kulübünde ilerleyebileceğimi,yetenekli olduğumu söyledi. Hatta şu anda bir oyunları varmış. Orada başrol verip performansımı daha iyi ölçebileceğini de söyledi. Ona göre bir grupla çalışabilirmişim ve gösterilerde benim seviyemdeki insanlarla görev alırmışım. Tabii ki böyle bir teklifi geri çevirmedim. Yarın veya çarşamba günü gidebilirmişim.

        Tabii bunları konuşurken 1 buçuk ders daha geçti. Ben onu 2 derse tamamladım. Kantine gidip birşeyler yedim ve kantinde oturdum. Telefonumla oyun oynadım.

Çıkış saatine 10 dakika kala falan da çıktım. Daha önce çıkmama güvenlik izin vermedi.

        Eve gitmeden önce kitapçıya girdim ve kitaplara bakındım. Sonra 2 kitap aldıktan sonra kıyafet mağazalarına da göz gezirdim. Alacağımdan değil de vakit geçsin. Neyse sonra da eve gittim. Evde aldığım kitaplardan kapak tasarımını daha çok beğendiğim kitabı aldım ve okumaya başladım. Bir buçuk iki saat sonra ise iyice acıktığımı anladım. Annemin yaptığı pilavı, taze fasulyeyi ve çorbayı ısıttıktan sonra bir buçuk kase çorba ve yarım yarım olmak üzere 1 tabak fasulye ve pilavı mideme indirdim ve zil çalan karnımın sesini susturdum. Ardından sekerek odama girdim ve biraz daha kitabımı okudum.

       Annemin geldiğini duyduğum zaman aşağıya indim ve anneme sarıldım. Babam ise birkaç günlüğûne iş için Yunanistan'a gitmisti.

        Sonra geçen ay aldığımız waffle makinesine waffle hamurunu döktüm ve pişmesini bekledim. Bu sürede annemin yanına gittim ve tiyatro işini söyledim. O da gülerek yarın gitmemi söyledi ve  kendi kendine hayaller kurmaya başladı. Hayal diyorum ama o kendini inandırdı bile.

"Ay kızım olur mu olur belki oyuncu olacaksın seni televizyonlarda göreceğiz. Ya da tiyatrocu olacaksın izlemeye geleceğiz. Kendine güven biraz."

"Anneciğim o kadar büyük hedeflerim yok ama elimden geleni yapacağım. Neyse şimdi ödevimi yapacağım, kitap okuyacağım, yatacağım. İyi geceler."

"Sanada kuzum. Elinden gelenin en iyisi hatta daha iyisini yapacağına inanıyorum annem."

        Bu gibi konuşmalarımızın sonunda ona öpücük attım ve mutfağa gittim. Waffle malzemelerini de pişen waffle ekmeğine sürdüm ve iki tane waffle yaptım. Birini anneme diğerini kendime aldım ve annemin yanına gittim. Annem de işteki yeni gelen kadından bahsediyordu. Waffle faslı bitince tabakları götürdüm ve bulaşığı yıkadım. Sonra odama gittim ve biraz daha kitap okuyup, uyudum.

         Şuan hepiniz sinir oluyorsunuzdur büyük ihtimal. Bölümü böyle bitirdiğimiz için 😂 Yeni bölüm yakında gelicek😊 Sabırla bekleyin 😍 Bol bol öpücükler 😘😘😘 Bu arada yaptığınız vote ve yorumlar için teşekkürler 😘😊 Harikasınız 😊 Bu bölümdede aynısını bekliyoruz 😘😍❤️ Umarım beğenirsiniz.

Hayatımın FilmiOù les histoires vivent. Découvrez maintenant