5.

68 7 0
                                    

Tančil jsem v rudém pokoji u tyče, svíjel se jako kurva a užíval si to. Přede mnou na křesle seděl Danny s pérem v pozoru. Stáhl si mě k sobě a vášnivě mě líbal. Třel se mi o péro, rozepínal mi kalhoty a pak....


„Alexi, musíš vstávat!" zařvala máma přes celý barák. Celý spocený jsem sebou trhnul a prudce se posadil na postel. Už jsem měl hodně divných snů, dokonce i mokrých, kde se mi zdálo o učiteli matiky, ale nikdy se mi nezdálo o někom, kdo mě sere. Ačkoliv je to neskutečná kunda a kdyby nebyl takový čurák, tak bych se s ním i vyspal, tak tohle je i na mě moc.


Kouknul jsem k sobě do kalhot a zjistil problém... A nemám na to čas. Mysli na holku, co se tě snaží kouřit, to zabere.


„Alexi makej, je tu už tvůj přítel!"

„Mami, to není můj přítel, ale kamarád!" zařval jsem na ni a zavrtal hlavu do skříně.

„Ale rád bych byl..." zašeptal mi do ucha a objal mě zezadu. Podlomila se mi kolena a nechal jsem se líbat na krku. Jenže to mojemu péru nepomohlo... Nebo jako jo, ale ne tak, jak jsem to potřeboval.

„Uhm... to není moc dobrej nápad." Zamumlal jsem a snažil se dostat z jeho sevření ven.

„Počkej mě prosím venku, děkuji." Dodal jsem a zmizel v koupelně, kde jsem za sebou řádně zamkl. Tak a je to na tobě...

—-

Toho stanu jsem se zbavil celkem rychle a zatím jsme stíhali. Dal jsem akorát mamce pusu na tvář, popadl svačinku, batoh a bundu a vyběhl ven. U vchodových dveří stál o zeď opřený Chez a netrpělivě na mě čekal. Hned mě chytil za boky a stáhl k sobě.


„Co to mělo znamenat?" zasmál se a dal mi pusu.

„Ale... nechci o tom mluvit, je mi z toho trapně."

„V klidu, taky mi ráno stojí. To prostě musíš vyhonit..."

„Pšššt... drž hubu, nemusí to vědět všichni." Zavrčel jsem a propaloval ho pohledem. Smál se mi, normálně se mi smál a to mě sralo, ale musel jsem se smát s ním.

„Měli bychom jít, jinak budeme mít problém."


Po cestě do školy jsem navrhl, že by to zatím mohlo zůstat mezi námi, hlavně kvůli němu. S Dannym jsou nejlepší kamarádi a nedokážu si představit, co by se stalo, kdyby zjistil, že má něco se mnou... Třeba by ho přizabil, nebo se s ním přestal kamarádit... a to bych opravdu nechtěl. 

Wounds & Scars | Break The CycleWhere stories live. Discover now