Capitolul 32 Te iubesc Harry

378 16 2
                                    

Era ora 10:30 si eu eram inca in patul meu somnoroasa, nu aveam chef de nimic, de absolut nimic, voiam doar sa fiu eu si cu persoana mea, in lumea mea. Vorbele lui Harry m-au ranit chiar foarte mult, si nu stiam cum sa-mi mai controlez lacrimile care tocmai se scurg usor pe fata mea. Mintea mea era la scrisoare lui Harry pe care deja o aruncasem, dandu-i foc. Nu puteam sa-mi scot din cap acele cuvinte ce imi indundau gandurile, nu puteam sa nu rostesc pe buzele mele numele lui, nu puteam sa nu tin poza lui brate si sa vars un strop de lacrima pe ea, nu puteam sa nu ma tot gandesc la noi doi la clipele petrecute impreuna si la cat de frumoasa era relatia noastra..


Imi i-au halatul punandumi-l pe mine, si incaltand in picioare vesnicii mei papuci pufosi, si ies pe usa, inderptandu-ma catre bucatarie. O data ajunsa acolo, incep a-m pregati micul de jun, in timp ce caut telecomanda pentru a porni televizorul. Casc usor, frecandu-mi ochii cu degetele, dupa care imi torn in pahar niste lapte, sorband usor din pahar gasesc in sfarsit telecomanda, apasand pe butinul Power, acesta se aprinde, programul fiind pe kanalD. Mda.. nimic interesant, caut caut si iarasi caut un alt program mai interesant decat acesta, dar mnah nimic.


 In turneul de la Brazilia


Reporter: Harry Styles , Harry Styles.. -striga acesta dupa el-


Harry: Da? -raspunde acesta zambind fals-


Reporter: Cum decurge turneul cu baietii , aici in Brazilia ? -spune indreptand microfonul catre el pentru a putea raspunde la intrebare-


Harry: Pai merge destul de bine, e oke, imediat dupa ce mai dam o mica cantare maine tot aici la aceasta arena, maine vom porni catre America.


Reporter: Este adevarat ca esti impreuna cu Nadine Lepolde? -intreaba acestia curiosi-


In sfarsit am gasit un post bun de vizionat, la care pot si manca in acelasi timp linistita. Dar imediat ce i-au o gura mare de lapte din pahar, aud cum un reporter ii pronunta numele lui Harry, si imediat vars tot pe gura.


Reporter: Deci Harry este adevarat ?


Harry: Da pentru moment este adevarat, eu si Nadine formam un cuplu, ne intelegem bine, e o persoana de treaba si cu care sunt sigur ca ne vom distra de minune. -spune acesta scotand un zambet fals si fortat pe fata sa-


CEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE????????????????? -spun ridicandu-ma de pe scaun si scuipand laptele pe gura-


Reporter: Dar se tot zvoneste cum ca casnicia ta cu Taylor Swift nu s-a terminat inca, ce ne poti spune despre asta ?


Harry: Uumm.. da.. suntem in prag de divort, deci Taylor nu mai exista in peisaj.


Reporter: Si cu Criss cum ramane?


Harry: Prefer sa nu vorbesc despre asta.. -spune evitand acest subiect-

Yes I will be Mrs. StylesWhere stories live. Discover now