Capitolul 34 Dezamagire totala

362 13 2
                                    

Am plecat din camera noastra cu o dezamagire totala, dar tot nu ma las, si am sa vin in fiecare zi aici pana cand o sa ma ierte. Nu vreau sa ma despart de ea, cu toate ca are toate motivele din lume sa ma urasca si ma jigneasca in toate modurile posibile pentru ca nici eu nu am fost alaturi de ea cand a avut nevoie, nu am fost langa ea sa o iubesc asa cum ar fi meritat sunt un idiot , un bou.

Cat de idiot poti fii Harry cat ? Aarrghh la dracu imi vine sa urlu de nervi. O iubesc deci o iubesc enorm de mult si vreau sa fie a mea.. eu am fost prima ei data si vreau sa fiu mereu primul din viata ei. Era asa de mica si inocenta atunci cand eu i-am furat virginitatea, eu am sarutat-o pentru prima data, eu am fost cel care a mangaiat-o , care i-a soptit pentru prima data cuvintele de te iubesc.. si nu o pot lasa tocmai acuma. Nu o pot pierde..


Ma plimbam destramat singur pe strazile centrului Holmes Chapel, si ma uitam in jurul meu, la cuplurile fericite ce se tineau de mana si se sarutau.. erau ei insisi fara paparazzi, fara ziaristi sau reporteri care sa ii i-a la interogatoriu, imi aminteam si eu clipele astea petrecute cu Criss.. ne tineam de mana amandoi si ne plimbam prin parc in timp ce o sarutam intruna si nu ii mai dadeam drumu, iar fanii veneau mereu sa ne ceara autograf si sa faca poze cu noi sa ne puna intrebari legate de noi doi, trupa. Era frumos.. si imi placea si mi-as fi dorit sa ramana asa mereu.


- Haaarryyy Omg Omg nu pot sa cred e chiar Harry Style din One Directionn!!! -tipau doua fete, ce tocmai m-au vazut in parc langa fantana, si sar imediat pe mine pentru ca face poze si sa le dau autografe-


- Hei!


- Harry, esti chiar tu nu pot sa cred! Ne dai si noua un autograf te rugam !! Si o poza desigur poate chiar doua. -spun acestea emotionate-


- Sigur! -spun in timp ce-i apuc intre maini carnetelul si ii semnez pe el, dupa care fac poza cu cele doua-


- Poti sa-mi semnezi si pe rucsac cu marker permanent te rog ? -ma intreaba politicos si timid cea de a doua fata-


- Desigur! Pentru cine sa fie ? -o intreb in timp ce i-au marker-ul si o privesc in ochi-


- Cristina! -spune aceasta dintr-o suflare-


- C.. Te cheama Cristina ? -spun eu mirat in timp ce las trist privirea in jos dupa care o privesc socat, o cheama pe Criss..-


- Da! Stiu ma cheama ca pe logodnica ta Criss, o iubesc si va iubesc pe amandoi va ador defapt aaaa.. nu pot sa cred.. mi-as fi dorit sa o intalnesc si pe Criss deoarece ea e idolul meu in viata si la fel si tu e un exemplu pentru mine si prietenele mele.


- Da.. si tu si Criss faceti un cuplu atat de cute! Sunteti adorabili impreuna, ma bucur enorm de mult ca formati un cuplu si ca ti-ai gasit fata speciala, o fata asa ca ea care o idolarizam toti, e perfecta pentru tine.


- Mda.. doar ca...umm.. noi ne-am cer.. ne-am certat.. si .. -spun in timp ce ma uit trist in jos-


- Cum adica ? -spun acestea socate-


Yes I will be Mrs. StylesNơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ