Capitolul 44 I'm not Happy

244 12 0
                                    

Este a doua zi de cand Harry a plecat in turneu, a doua zi in care viata mea s-a schimbat complet, in care eu am devenit o persoana diferita , o alta persoana. A doua zi in care inima mea e total neagra, sufletul e gol, iar lacrimile se scurg mereu pe obrajii mei, numai cand ma gandesc la el, sau imi amintesc.. sau vad vreo poza cu noi doi. Devenisem o persoana rece, indiferenat , incepusem sa beau foarte mult, sa ma droghez si ba chiar sa si fumez, doar ca nu in preajma copiilor nu voiam sa-i afectez si pe ei. De data asta am decis sa fiu o persoana sumbra, trista si sa nu mai dau satisfactie la nimeni, am decis sa ma razbun pe toti cei care mi-au facut rau, in special Taylor. Azi este ora 10:30, asa ca am iesit pe ascuns din casa pentru a ma duce la bar, sa lucrez ca dansatoare sub acoperire, am de gand sa termin o data si pentru totdeauna cu Montoia si la fel si cu David, mana lui dreapta pe care il urasc din tot sufletul meu. Si nu o sa am liniste pana nu ii vad pe toti trei jos, putrezind. Sa simta pe propria lor piele ce am simtit si eu cand Tyalor m-a batut in ultimul hal de m-a lasat inconstienta, si apoi m-a taiat peste tot, mi-a taiat venele.. Montoia m-a obligat sa dansez sa ma supun barnatilor, acuma mi se va supune el mie. 

 Am ieist incet pe usa pentru a nu o trezi pe Anne si retsul, nu vreau sa afle ceea ce fac si traga banuieli si apoi sa afle si Harry.  Ma urc in masina mea, dupa care ma indrept spre bar, ma imbrac in masina rapid , ies si urc scarile barului, dand nas in nas cu David. Acesta se aproprie de mine ma tranteste de perete, si isi lipeste buzele sale reci de ale mele, apasand tare in timp ce mainile sale imi mangaiau fesele.  Spatele meu , simteam cum este impins mai atre si mai tare in peretele rece al barului, in timp ce buzele lui le freca pe ale mele, salbatic. 

 - David..                                 -spun in timp ce intrerup sarutul si il imping usor in spate-

 - Ce este ?                              -spune privindu-ma in ochi-

 - Nu.. nu ma mai saruta oke ? Atat!                                 -spun apoi plec si ma indrept spre scena-

 - Pff.. la dracu David!                                                               -murmura de nervi-

M-am urcat pe scena si am inceput sa-mi unduiesc corpul lasciv de bara cea lunga care se afla acolo. Picioarele mele se miscau pe ritmul muzicii si la fel si trupul meu, mainile mele apucand bara pentru a ma stabili bine si a putea face miscari . Incep a-mi freca fesele de bara, apoi alunecand pe bara de sus in jos, stand in stil capra, dupa care imi incrucisezpicioarele in jurul barii, si urc in sus invartindu-ma mai apoi cobornd in jos. Fac un spagant rapid, muzica canta, transimntand energie, si multa buna dispozitie, bucelele parului meu se misca in toate directiile, lasand de dorit. Imi lipesc spatele de bara ma las in jos alunecand si cracindu-a in fata a milioane de barbati ce se aflau in bar, ma uitam la ei cu o privire vulgara si senzuala, destul de provocatoare. Dupa care fac o miscare lasciva, frecandu-mi vaginul incet si suav de bara aceea, imitand apoi modul de a intra cu vaginul in penis si termin o data ce melodia s-a oprit si ma indrept spre cabina mea. 

 Ma uit in jurul meu sa vad daca mai e cineva, si intru subtil in biroul lui Montoia, cautand ceva informatii pentru a-l baga la inchisoare chiar maine la prima ora. Deodata, aud niste zgomote din subsol. Ma strecor incet pentru a trece neobservata, si vad ca Montoia certandu-se cu niste tipi, probabil ca erau mafia rivala, cea mexicana. Hmm.. acum ca am toate dovezile sa-l bag la inchisoare il pot face in asa fel incat sa simta pe propria sa piele durerea. 

 - Idioti dracului! Nu-mi puteti face asta..                                        -spune Montoia nervos si recalcitrat-

 - Hmm.. idiot esti tu si cu ma-ta care te-a facut! Noi ne vrem partea si chiar acum. Ai spus ca ne dai banii pe ultima tranzactie de droguri. Asa ca hai, scoate banii.                                       -spune seful mafiei-

Yes I will be Mrs. StylesWhere stories live. Discover now