Capitolul 2

1.3K 37 4
  • Dedicat lui Dana Danna
                                    

                                                                     ~ Ziua Concertului ~

Dupa ce mama mea s-a dus in camera ei pentru a se pregati de mers la cumparaturi, eu m-am dus sa-mi i-au castile pentru telefon deoarece imi place mult sa ascult muzica because my music is my drug. Bun, cum spuneam, mi-am luat castile dupa care le-am introdus in telefon si am dat pe melodia 18 de la One Direction. Ador melodia asta si am jurat ca o sa o pun cand fac majoratul deci oooh yeah baby. 

- Mamaaaaa !!! Esti gaataa ?! tip eu la ea pentru a se grabi deoarece cel putin pe la ora 17:12 trebuia sa fim la concert deci nu puteam rata nici macar 5 minute din el,asta e clar!

- Imediat Cristina imediat ai rabdare sa ma aranjez si eu. 

- Aranjatul masi haide o data. spun in timp ce ma uit pe telefon sa vad cat este ceasul.

- Gata scumpo eu sunt gata, mai este mama ta sa vina. spuse tata,iesind din camera imbracat la patru ace.

- Mda stiu ii i-a cam mult nu crezi ?! spun eu strambandu-ma.

- Asa e maica-ta !! precum .....Aaa..Zayn ala din trupa ,care iubeste oglinda la fel ca o muiere!!

- Mda asa e.

Dupa 20 de minute pierdute pe aranjatu mamei.... Se hotaraste si ea intr-un final sa vina . Se urca in masina dupa care s-a mai uitat de vreo treizeci de ori in oglinda sa vada daca i s-a asezat blush-ul cum trebuie.

- Aarrgghh mama cat dracu iti ti-a luat sa te machiezi?! Eu ma machiez in 15 minute si tu  intr-o ora doua pe bune mami pe bune ?! spun nervoasa catre mama .

- Trebe sa arati bine in orice clipa minut sau secunda. Raspunse mama luandu-si pozitia de diva

- Pfff ce parinti am si eu....spun in timp ce-mi pun mainile in cap si oftez.

- Adicaaa !!! Eu sunt un tata cat se poate de normal,vorbi tata prefacandu-se revoltat de vorbele mele.

- Da tati stiu .. stiu. 

- Hmm pai se poate asa ceva adica cum ? spune el in timp ce-mi trage o mutra de constipat.

- Ohh vrei sa conduci si sa taci! 

- Aoloo cuiva ii sare repede mustarul! spuse tata in timp ce ridica din spranceana.

- Aarrgghhhhhh... din cauza ta nu mai am net fiti-ar masina. spun in timp ce-mi deblochez din nou telefonul si incerc sa caut semnal

- Al dracu'  netu ala... nu te mai saturi de el o data. imi spune mama in timp ce capul ei se intoare 60 de grade catre geamul masinii.

- Aarrgghhhh .... nu prind semnal. Drace! spun eu in timp ce cautam net prin masina.

- Pai ca sa prinzi net ia un morcov , bagati-l in fund si sa vezi ca o sa prinzi semnal. spune tata serios fara sa schiteze ceva pe fata lui

- WTF!! Tu ai gandit ceea ce tocmai ai spus?spune eu ramanand in stare de SOC!

- Da de ce nu... -spune el calm fara nicio problema-

- Mda sigur ia sa vedem, baga-ti tu ma o antena in fund sa vezi prinzi semnal ?!

Sau daca nu .. sau.. baga-ti altceva cum ar fii cablul de date!  Ca si cum ai baga mufa in priza, si uite asa vine semnalu sau curentu.. noo acuma depinde cine il aduce. Daca intelegi ce zic!  spun eu uitandu-ma catre el

- Hahahaha ce amuzanta ai fost am uitat sa rad,vaaii am facut pe mine de ras,ce sa-ti spun.

- Vai stiu ca ai facut asta dar nu trebe sa te..lauzi tata, serios fi mai discret! spun eu , catre tata care face gura in forma de "O", dupa care eu tip de bucurie ca am gasit net apropiandu-ne bineinteles de magazin.

Tata parcheaza masina in parcare , dupa care iesim toti trei din masina si ne indreptam spre magazin. O data ce am intrat .. iau un caruior care il plasez lui tata, el uitandu-se urat la mine ca de ce nu-l car eo, dar in final facand fata de catelus nevinovat tot el la cat intr-un final.  Dupa ce am ajuns la raionul cu dulciuri, eu am intrat pe twitter pe telefon , sa vad daca Harry mi-a raspuns la mesajele mele, dar nimic. Niciun raspuns, speram degeaba. Adica pe bune, doar e Harry Styles, acea vedeta star famioasa, care e fugarit de un miliard de fete mult mai bune ca mine. De ce as avea eu sansa sa-i fur inima sau sa fiu impreuna cu el?! Never.. 

Dupa ce ajungem la raionul cu lactate eu ma plimbam prin magazin si ma uitam la toate lucrurile dragute are erau acolo. Ma bucuram ca sunt in Londra si ca aici mi-am implinit mare parte din vis. Dar .. parca tot ma simt incompleta si nu stiu vreau sa fiu fericita dar nu reusesc sa gasesc acea fericire de care am atata nevoie. Adica voi stiti cat de mult e sa induri atat chin, nopti nedormite, pentru ca stateam pana pe la 3-4  dimineata ca sa -mi termin picturile si schitele si sa ma si invat, dar nu ma puteam plange pentru ca asta imi era meseria, iar daca voiam sa ajung cineva in lumea asta trebuia sa ma chinui atata si sa fac asta din placere. Pentru ca arta nu inseamna numai frumueste sau pasiune, inseamna si placere, placerea de a te exprima liber prin ceea ce faci, prin ceea ce desenzi, orice punct, orice linie , orice trasatura trasa marunt te reprezinta pe tine. Iar eu cred ca asta ma reprezinta pe mine, desenul. Asa e si la muzica. Arta muzicii, note muzicale imbina placerea de a canta cu pasiunea ta de a te exprima prin muzicalitatea ritmului si a versurilor ce glasuiesc fiecare cuvant pe care il canti. Dintr-o data sunt rupta total de visele mele, revenind la realitate. Iar motivul este .. One Direction. In magazin la radio bagasera melodia You and I , care melodia asta ma cam intristeaza putin nu stiu.

Dar oricum sa o ascult e total o placere pentru mine. 

- Cristina !!!.ma striga mama

- Da mama? 

- Haide, am platit tot acuma trebe sa mergem inapoi acasa sa ne facem bagajele. spuse mama in timp ce-mi plaseaza  o sticla de suc in mana.

- Mersi! 

- Stiam ca iti este sete dar erai mult prea concentrata ca sa ne mai spui.

- Mda stiu, eram pe twitter....spun in timp ce sorb o gura de cola din sticla.

- Tot mai urmaresti sa vezi daca Harry ala ti-a raspuns ?!   -ma intreaba mama exasperata-

- Mda.. si niciun semn !!.. adica i-am scris pe cel putin 20 de mesaje cred. 

- OOOoooo.. cred ca deaia nici nu le-a citit saracu de el l-ai terminat cu mesajele. spune mama razand de mine

- Nu-i corect !!!!!... plus ca nu vreau sa creada ca sunt disperata, asa ca am mai sters din ele.

- Erau mai multe ?! intreba mama mirata,privindu-ma de parca aratam ca o nebuna !!

- 100!   spun eu schitand pe fata un zambet larg.

- Pfff..  Haide in masina !! spune aceasta catre mine in timp ce-mi deschide usa de la masina

Intru in masina dupa care peste o jumatate de ora ajungem acasa. Scoatem tot din portbagaj, dupa care ne apucam de facutu-l bagajelor. Eu aveam o groaza de chestii de luat la mine, asa ca trebuia sa ma si grabesc. Ceasul era aproape 14:06 minute asa ca trebuia sa plecam devreme ca pana ajungeam noi la Madrid ehe tata.

Bun pai, am terminat cu bagajele, eu eram deja aranjata, imbracata tot, m-am urcat in masina.. dupa care am pornit la drum catre concert. 

 Pai cam atata cu capitolul 2 sper sa va placa si sa-mi spune-ti parerea voastra, si daa merita continuata. Si ce credeti ca se va intampla in capitotul 3 de maine. Good Night Love ya :* 

Krissi :*  

Yes I will be Mrs. StylesUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum