12

2.3K 143 29
                                    

Nu vill jag inte ha massa meddelanden/kommentarer om att jag inte får skriva Ogge i mina fanfictions utan måste ändra allt till Olly. Har redan fått ca 8-9st och det stör mig så otroligt mycket.

---------

Picknicken i parken hade varat väldigt länge, till närmare tolv på natten. Vi tjejer hade snackat om allt möjligt men speciellt om hur sommaren skulle utveckla sig, vad vi hade för planer och hur vi skulle göra med Ogge och hans vänner. Lisa tyckte att vi skulle slänga ut dem genom fönstret med huvudet före medan Mathilde tyckte att vi inte skulle vara så hård mot dem då hon i hemlighet hade en liten crush på Oscar. Man kunde se det på hur hon tittade på honom och hur hon jämt och ständigt scrollade igenom hans instagram när hon inte hade något bättre för sig. Det var lite gulligt på något sätt men Lisa tyckte inte alls om det.

Planerna för den här sommaren hade vi i alla fall gjort väldigt öppna och flexibla, det enda som riktigt var planerat var att vi skulle gå på konserter, fester och sedan åka ut till Lisas farmors torp på en skärgårdsö. Vi var dock tvungna att hålla lite tyst om det med att vi skulle ut till skärgården då hon visste att Ogge och gänget gärna också åkte dit på sommaren. Det hade varit deras grej enda sedan de hade varit tolv. Lisa hade aldrig varit en sådan som gillade att åka ut på landet eller till skärgården eftersom att hon var en riktig storstadstjej. Därför hade hon knappt varit och hälsat på hemma hos hennes farmor mer än när hon var riktigt liten.

Vi hade hursomhelst kommit hem till lägenheten någon gång efter tolv och låg därför för tillfället nedstoppade i varsin säng i Lisas rum. Jag och Lisa skulle dela på hennes breda dubbelsäng, som vanligt medan Mathilde och Tyra sov på bäddsoffan som även den var lika stor som en dubbelsäng, dock var den lite mindre än den sängen Lisa hade. Tjejerna pratade med varandra om morgondagens bravader medan det kröp i min kropp. Det kändes som att något var riktigt fel och jag kunde inte riktigt avgöra vad det var som kändes fel.

"Jag glömde att borsta tänderna när jag skulle sminka av mig så jag går och gör det", sa jag och reste mig ur sängen. Mathilde gav mig en nick från andra sidan rummet kunde jag se i det svaga skenet från fönstret. Nu var det den ljusaste tiden på året, därför hann solen knappt gå ner på kvällarna innan den skulle treva sig upp igen, därför var det fortfarande lite smått ljust ute.

"Okej men vi kanske har släckt när du kommer tillbaka", svarade Tyra sömnigt och drog täcket över huvudet. Jag nickade och försvann ut genom den vita dörren till korridoren mellan de olika rummen. Kisandes försökte jag orientera mig rätt till det lilla badrummet som låg någonstans i närheten av Ogges rum, som även det låg i närheten av Lisas rum. Tassandes gick jag genom korridoren och försökte att göra så lite ljud som möjligt ifrån mig för att inte väcka någon oskyldig.

När jag passerade Ogges rum stod dörren lite halvt öppen och det lyste i taket. Jag sneglade lite lätt in genom dörren när jag gick förbi rummet och såg honom sittandes med en gitarr i knät och ett papper framför sig på något som såg ut som ett notställ. Jag log lite för mig själv då jag inte hade någon aning om att han hade någon musikalisk talang. Fast, vad visste jag egentligen om honom? Typ ingenting om man tänkte efter. Jag visste inte mer om honom än det Lisa hade berättat för mig och det var enbart elaka grejer, aldrig några snälla grejer. Ganska konstigt var det ändå, jag hade varit som ett extrabarn i den här familjen men visste ingenting om honom. Inte mer än nödvändigt.

Jag öppnade upp dörren till det lilla badrummet, tände lampan och gick in, dörren lämnade jag lite lätt på glänt. Ganska snabbt greppade jag tag om den blåa tandborsten som stod i en liten rosa tandborstmugg som det stod "Nicoline" på med i skrivstil. Precis som med allt annat hade Lisas mamma köpt någon dyr mugg från något märke och sedan gjort sin egen touch på det med att skriva namn på varenda mugg. Inne i det här badrummet stod det tre likadana muggar, en med mitt namn på, en med Lisas namn på och en med Ogges riktiga namn på, alltså stod det Oscar på den.

Medan jag borstade mina tänder stod jag och synade mig själv i spegeln. Mitt mörka hår, det smala ansiktet, lite krokiga näsan och den ganska bleka hyn (om man jämförde med min hårfärg som nästan var svart), de halvt fylliga läpparna och inte minst min kropp täckt av min pyjamas. Jag hade alltid varit ganska obekväm i att gå runt i pyjamas då det inte var något jag sov i när jag sov ensam men hemma hos Lisa hade jag ett lager med pyjamaser som jag sov i. Den jag hade på mig idag hade ett par korta, fladdriga, svarta shorts och en tröja - även den svart och ganska enkel.

"Vad fin du är", hörde jag bakom mig och ett par starka armar lindades om mina höfter. I spegeln kunde jag se spegelbilden av Ogge och jag log av tanken att han faktiskt stod här med mig just nu. Han gjorde mig alltid så glad.

"Jag är osminkad, står med de minsta pyjamasbyxorna någonsin och ser bara allmänt död ut men tack", svarade jag med tandkräm i munnen. Jag spottade ut tandkrämen i handfatet och sköljde av tandborsten. Han kysste mig löst i nacken och genast reste sig huden på mina armar.

"Sluta", mumlade jag och vände mig om för att stå med mitt ansikte vänd mot honom.

"Jag vet att du gillar det", flinade han och strök mig försiktigt över kinden. Hans handrörelse fortsatte ner mot mitt käkben, över halsen och ner mot nyckelbenet. Jag rös till av hans mjuka och försiktiga beröring vid min kropp och det kändes genast tomt när han slutade upp med rörelserna och försvann iväg bort mot dörren in till badrummet. Först trodde jag att han skulle försvinna ut genom dörren och bort till sitt rum igen men istället gick han och slog igen dörren, för att sedan låsa den.

"Jag måste gå tillbaka till tjejerna snart, de kommer misstänka något", sa jag med en låg stämma medan han gick med långsamma steg tillbaka mot mig. Han bara flinade åt mig igen och skakade på huvudet.

"Äh, de små flickorna sover säkert", svarade han med en betydligt mycket mörkare röst och rätt vad det var, innan jag ens hade hunnit reagera så hade han tryckt upp mig mot väggen, hårt. Han kysste mig inte sådär mjukt och försiktigt som det hade varit från en början tidigare under dagen - då det hade utvecklats till att vi hade haft sex. Den här gången var det betydligt mycket mer aggressiva kyssar som jag inte riktigt kunde säga var kärleksfulla utan mer fyllda med lust att ta det till nästa nivå.

Han kysste mig i hela ansiktet, på läpparna, ner mot mitt käkben, över halsen och sedan ner mot nyckelbenet, i precis samma ordning som han hade rört vid mig innan med sina fingertoppar. Det var som att han tidigare hade utforskat min hud genom att röra vid dem med sina fingrar för att sedan veta mönstret han skulle kyssa mig på. Inte för att jag hade något emot det. Jag älskade varenda liten beröring av hans läppar mot min hud. Han rörde vid mig på ett sätt som ingen annan hade gjort, det var helt klart unikt och jag tyckte om det.

"Nicco?" Lisas oroliga röst hördes en bit bort i korridoren. Det var inte förrän då jag insåg att jag hade befunnit mig ett bra tag här inne på toaletten.

"Nicco hur är det?" Lisas röst hördes närmre och närmre i korridoren och snabbt knuffade jag undan Ogge från mig och gestikulerade med mina händer att han skulle gömma sig i badkaret bakom draperiet. För hon kunde inte komma på oss. Inte nu.

"Seriöst Nicoline, hur är det? Vad är det egentligen som händer? Jag är jätte orolig", sa Lisa och kackade på dörren. Snabbt startade jag kranen och stänkte lite vatten i ansiktet och försökte komma upp med någon dålig ursäkt varför jag hade varit här längre än planerat.

"L-l-isa vart är min medicin, jag kan inte hitta den?" stammade jag fram och gick mot dörren för att låsa upp den.

"Gumman, är det en jobbig natt igen?" frågade hon och satte sig ner på huk vid badrumsskåpet och öppnade upp det vänstra skåpet.

"Mm", mumlade jag och svalde innan jag sneglade över mot det vita badkaret där Ogge låg. Tur som det var, var draperiet i blått så det syntes inte så värst tydligt att det var en person bakom draperiet.

"Här, ta en tablett", sa hon och lade den lilla minimala ångestdämpande tabletten i min hand. Jag tackade med en nick och svalde ner den hel, utan att dricka något till. Den var så pass liten att jag kunde göra det.

"Kom här och ge mig en kram", fortsatte Lisa och drog in mig i en tight kram. "Är det något du vill prata om eller ska vi gå och lägga oss och hoppas på att släppa dessa jobbiga, trista tankar?"

"Vi går och lägger oss", mumlade jag mot hennes axel.

-----------
Det finns en ny video på min youtubekanal, länk till den finns i min profil :)

No boys allowed - o.mWo Geschichten leben. Entdecke jetzt