39

2.3K 166 28
                                    

Mot min vilja hade Ogge dragit med mig hem till honom efter att jag hade gråtit ut. Han hade sagt att det var lika bra att vi var hemma hos honom eftersom han hade bättre koll på saker och ting där. En annan anledning till att vi var hemma hos honom var för att han hade behövt ta ett riktigt snack med Lisa om allt som hade hänt. Han läxade upp henne om att det inte var okej att kasta ur sig saker som hon hade sagt och gjort. Det var inte acceptabelt. Jag var dock rädd att hon inte hade lärt sig något av det han hade sagt. Hon var en sådan. När det var något hon inte brydde sig om så stängde hon av och låtsades lyssna trots att hon inte gjorde.

Nästa morgon vaknade jag upp i Ogges gigantiska säng med honom sovandes bredvid mig. Hans rygg var vänd mot mig och täcket han hade om sin bara överkropp hade åkt ner lite så hela hans muskulösa rygg blottades för mig. Försiktigt kröp jag närmre honom med mitt täcke lindat om mig och lade mig ner tätt intill honom. När jag hade lagt mig tillrätta bredvid honom så lät jag mina fingertoppar dras mot hans rygg i ett långsamt tempo. Han gav inte ifrån sig något tecken på att han levde så jag fortsatte att stryka honom mjukt och försiktigt. När jag hade strykit honom ett bra tag så placerade jag mina läppar försiktigt mot hans bara rygg och med det började han försiktigt röra på sig.

Han vände på sig och tittade sedan fridfullt ner på mig med kisande ögon. Täcket var precis som innan en bit ner, därför blottades nu hans mage och bröst för mig. Med ett leende drog han mig mot sig så att vår hud nu snuddade vid varandras. Som vanligt pussade han mig på pannan och tittade mig sedan djupt i ögonen. Ogge hade något för just pussar på pannan kändes det som. Antingen var det för att det var lätt till hands då jag var lite kortare än honom, eller så var det för att han bara allmänt gillade att göra det. Jag tittade drömmande på honom och lade mina armar om hans varma kropp.

"Godmorgon älskling", viskade han med ett leende. "Du vet väl att du är den vackraste personen på jorden? Du är så naturligt vacker. Så fin och jag älskar dig mer än något annat."

"Du generar mig", fnissade jag och sneglade upp på honom. Hans fingrar drogs lugnt genom mitt hår och han redde ut de få tovorna som fanns i det. "Jag älskar förresten dig också."

"Vad är planerna för idag då?" frågade jag ivrigt. Det såg ut som att det regnade ute, därför var det ingen anledning att gå ut idag men jag ville ändå hitta på något. Typ åka och bowla eller göra något produktivt.

"Jag hade tänkt sticka till gymmet och gymma lite ganska snart så om du vill kan du hänga med, annars kan du stanna här och göra något undetiden jag gymmar. Efter gymmet kan vi göra något tillsammans om du vill det", svarade han tröttsamt. Han var en riktig sömntuta ibland och kunde somna om trots att han hade varit vaken ett bra tag. Därför fick man lov att hålla honom vid liv ett bra tag för att han inte skulle falla ner i djupsömn igen.

"Jag hatar bokstavligen att gymma men här vill jag inte vara heller för Lisa och company är väl hemma och de hatar mig bokstavligen", suckade jag.

"Då får du hänga med mig till gymmet, vi behöver inte köra så värst hårt om du inte vill det", sa han och klappade mig på axeln. Jag vände mig mot honom och rullade med ögonen. Jag hade inte varit på gymmet sedan höstterminen i nian, alltså för nästan ett år sedan.

"Mm visst, men om jag ska med dit måste jag låna ett par tights av Lisa och äta något typ nu för att inte få mjälthugg eller vad fuck det nu heter", grymtade jag och rullade över till min sida av sängen och satte mig yrt upp på sängkanten. Jag drog min väska som jag hade packat med lite grejer närmre mig och tog fram en av mina sport-bhar som jag sedan drog över huvudet för att sedan ställa mig upp och leta fram ett par mjukisshorts.

"Ska du inte göra dig i ordning också?" frågade jag.

"Inte så lätt när du står där och distraherar mig, alltså du är så galet fin, har aldrig sett något finare", svarade han.

"Sådär säger du bara för att jag är halvt avklädd och för att du är kille. Jag har hört den där frasen fööööör många gånger vännen", skrattade jag till och drog fram mina svarta Abercrombie and Fitch shorts som jag kort senare tog på mig. Över min sport-bh tog jag på mig en enkel vit tröja som låg längst upp i min väska.

"Du har alltså fått höra det från många innan?" frågade han.

"Maybe", svarade jag nonchalant.

"Men jag menar det verkligen när jag säger det", sa han.

"Visst, klä på dig nu så går jag och gör i ordning något att käka." Jag gick bort mot dörren i hans rum, tryckte ner handtaget och gick ut till korridoren. Mina snabba steg tog mig in i köket och det var inte förrän då som jag kom på att Lisa och gänget kanske också befann sig just där. Vilket de gjorde. När jag kom in i köket så fick jag direkt all fokus på mig av de tre tjejerna som satt vid borde och åt något brunch liknande.

"Nej men ser man på, vem har vi här?" hånflinade Lisa. Jag brydde mig dock inte om att svara, istället gick jag bort till kylskåpet och plockade fram något till mig och Ogge att äta innan vi skulle iväg till gymmet.

"Du kan inte ignorera mig", sa Lisa minst lika hånfullt. Jag suckade och vände mig dramatiskt om.

"Vad vill du?" frågade jag. "Jag pallar inte ens bry mig mer om dig och din bullshit, är så jävla less på dig just nu."

"Oj, Nicoline kaxar upp sig", skrattade Tyra och efterliknade Lisa med det hånfulla leendet och attityden. Varför var de så på mig för? Jag hade inte gjort något fel egentligen mer än att jag hade blivit kär. Jag hade funnit mig en person som jag älskade och som jag ville dela mina dagar med. Det enda jag hade gjort som var fel var att jag inte hade berättat men det var inget tvång på att berätta heller. Många brukade hålla förhållanden hemliga tills det att de kände att de visste att det var stabilt.

"Men snälla ge er nu, kan ni inte bara låta mig vara?" suckade jag och plockade fram yoghurt och smör från de hyllorna i kylskåpet som tillhörde Ogge och hans gäng.

"Om ni slutar låta så förbannat högt när ni har sex, vi sover fan i sovrummet bredvid och det är jävligt vidrigt att höra er skrika halva natten", sa Lisa. Precis då klampade Ogge in i köket iklädd sina träningsbyxor och ett träningslinne.

"Känns lite knas att vi helt plötsligt måste dela med oss av vårt sexliv men om ni vill kan vi skriva ett litet schema när vi ska ha sex och hänga upp den på dörren så att ni slipper höra", sa Ogge sarkastiskt. "Förresten så hade vi inte sex i natt om ni undrar så ni måste ha inbillat er det."

"Känns mest som att ni är avundsjuka på att jag faktiskt har någon medan ni är helt ensamma. Fast det är klart, ingen kille vill ha en falsk tjej", sa jag och lade huvudet på sned samt putade med läpparna. Hon skrattade till.

"Ingen vill ha dig, därför fick du killen direkt från sopcontainern", hånskrattade Lisa.

"HAHAHA vad rolig du är Lisa, jag skrattar nästan. Kom nu Nicoline, vi köper något på vägen till gymmet istället för att omges av dessa idioter", morrade Ogge och drog med mig ut ur köket och bort mot hallen.

No boys allowed - o.mWhere stories live. Discover now