hoofdstuk 5

107 8 4
                                    

Louis Tomlinson P.O.V


Ik kijk om me heen, niet eens meer verbaasd, maar toch voelt het zo goed.Alle fans, de glimlachen, en de tranen. Oh wow, ik kan nog niet eens geloven dat dit voor een deel door mij komt.

Soms wil ik ze allemaal even knuffelen, vertellen dat ze het waard zijn en dat ze hoe mooi ze zijn. Een zucht verliet mijn lippen en ik bracht de microfoon naar mijn lippen.

"Jullie zijn allemaal zo geweldig, en we willen jullie nogmaals zo erg bedanken voor het feit dat jullie hier nu allemaal zijn. En jullie zien er weer amazing uit!" Ik voelde mijn tranen opkomen, en ik zag Harry naar me kijken.

Ik schudde mijn hoofd bij onopmerkzaam, maar blijkbaar had het geen effect op Harry.Hij trok me zachtjes naar zich toe en ik verstopte mijn gezicht tussen zijn nek en krullen.

Vaag hoorde ik de fans schreeuwen, niet voorbereid voor wat er gebeurde. Ik vroeg me af, of onze fans ons echt zo erg zouden haten als management ons altijd inpraatte. Maar ik was te bang om het risico te nemen, ik wilde niet dat mensen me zouden haten, ik wilde leuk gevonden worden.

Ik glimlachte voorzichtig en keek naar Harry. Hij kuste mijn haar en liet me weer gaan.

Ik bloosde en keek weer naar de fans.

'En tot slot. Harry en ik zijn een koppel.'

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

YES NEW PART

ik heb een serieuze 'writersblock'

als iemand ideeen heeft laat t me weten via comments of prive bericht!

greetz renske

आप प्रकाशित भागों के अंत तक पहुँच चुके हैं।

⏰ पिछला अद्यतन: Jul 09, 2015 ⏰

नए भागों की सूचना पाने के लिए इस कहानी को अपनी लाइब्रेरी में जोड़ें!

this is usजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें