hoofdstuk 3

238 21 6
                                    

Louis P.O.V

'Louis' fluistert een lieve stem naast me. De stem die ik heb liefste heb. Kreunend draai ik me om, om vervolgens in de mooie groene ogen van mijn vriendje te kijken. Slaperig geef ik hem een glimlach. 'Sta op we hebben een interview over anderhalf uur' zegt Harry als ik mijn ogen weer sluit. Ik knik en ga langzaam zitten. Ik haal een hand door mijn haar dat in de war zit van het slapen. Mijn benen gooi ik over de bedrand en ik geeuw nog een keer diep. Harry was inmiddels al naar onderen gegaan om ontbijt te maken. Ik stap uit mijn bed en loop mijn inloopkast in. Ik glimlach als ik zie dat Harry al een setje heeft klaar gelegd. Een zwart t- shirt en een spijkerjas met een vale zwarte broek. Ik pak het op samen met een schone boxer.

Ik stap in de douche en laat het warme water over mijn lichaam glijden. Ik wrijf Harry' s shampoo door mijn haar en laat het goed schuimen. Terwijl ik mijn haar uitspoel zet ik alles op een rijtje van de afgelopen jaren. Ik weet nog de eerste keer dat ik Harry zag.

~*~

'S- sorry' stotter ik als ik tegen iemand oploop. Mijn auditie was net geweest en alhoewel ik zelf niet helmaal tevreden was ben ik door. Ik was zo blij niet normaal. 'Maakt niets' zegt de jongen met een kleine glimlach. 'Heb je al auditie gedaan?' vraag ik om een gesprek te beginnen. 'Nog niet en jij?' vraagt hij verlegen. 'Ja' zeg ik en er verschijnt meteen een glimlach op mijn gezicht. 'Aan je glimlach te zien is het goed gegaan' verontsteld hij. Ik knik 'Ik ben door!' roep ik hard. Bij hem breekt nu ook een glimlach door en zijn kuiltjes worden zichtbaar. Ik vond het meteen al schattig. 'Goed van je' uit het niets geeft hij me een knuffel.

~*~

Ik glimlach breed als ik er weer aan denk. Toen ik later hoorde dat we samen in een band zat, waren we meteen al beste vrienden. Niemand kon ons uit elkaar halen. Ik had naar Harry' s auditie gekeken en toen hij door was vloog hij me meteen om mijn hals. Ik had nooit gedacht dat ik gevoelens voor hem zou krijgen. Maar ik ben blij dat het wederzijds was.

Ik zet de douche uit en een koude wind komt me tegemoet. Ik ril eventjes en droog me dan af.

Ik trek mijn kleren aan en probeer mijn haar een beetje normaal te krijgen. Vandaag deed Lou ons niet en moesten we dus alles zelf doen. Make-up weigerde ik en dus was ik klaar toen ik mijn haar had gedaan en mijn tanden waren gepoetst. Ik werp nog een laatste blik in de spiegel en glimlach breed. Ik wil niet opscheppen, maar ik heb een leuke kop en ben zeker niet de lelijkste. Ik heb mijn baard een beetje laten staan en ik geef toe het is sexy zoals Harry zou zeggen. Ik stap de badkamer uit en loop door naar onderen.

'Ruikt lekker Hazz' zeg ik hem terwijl ik hem van achter een knuffel geef. Hij draait zich om en plant een klein kusje op mijn lippen. 'Bedankt' zegt hij trots. Ik ga op mijn tenen staan om 2 borden te pakken en dek de tafel. Ook pak ik bestek en bekers. Ook pak ik nog wat brood en beleg en een pak melk. Ik schuif alvast aan en na ongeveer 5 minuutjes komt Harry aanzetten met het ontbijt.

Mijn ogen sluit ik eventjes van genot als ik het warme croissantje in mijn mond voel smelten. 'Harry je bent een geweldige bakker' probeer ik hem te vertellen terwijl mijn mond nog vol zit. 'Bedankt lieverd, maar eet eerst je mond leeg voordat je praat' grinnikt hij. Snel slik ik mijn eten door 'Sorry' verontschuldig ik mezelf. Hij schudt grinnikend zijn hoofd. 'Eet nou maar door.. over 10 minuten moeten we al gaan' verteld hij terwijl hij een glas melk inschenkt. Ik knik en neem nog een hap.

'Hazz ik wil niet meer zolang in de auto zitten' zeur ik als er een half uur voorbij is. 'Gekkie we hoeven nog maar een halfuur en we hebben een chauffeur relax.' Opeens komt er een vraag in me op. 'Harry?'

'Ja lief?'

'Wat doen we als management ons niet accepteert?'

'Weet ik niet.. moeten we het perse vertellen dan?'

'Ik - ik denk het niet.. maar wat als een van de andere jongens het verteld en we niet meer zo klef met elkaar mogen doen?'

'Heus niemand verteld het hoor'

'Hmm.. okay.'

Ik nestel mezelf dieper tegen hem aan en snuif zijn lekker geur op. Hij geeft me een kusje op mijn haar en ik sluit even mijn ogen.

'Godverdomme' vloekt Harry opeens.

Verbaast kijk ik op. 'Wat is er?' vraag ik net zo verbaasd.

'De chauffeur had het raam even open gezet toen we moesten wachten voor het stoplicht en raad eens wie er 'toevallig' naast ons stonden in de auto... juist papz' roept hij gestrest.

'En..ze hebben een foto?' vraag ik voorzichtig.

'Ja Louis ja ze hebben godverdomme een foto!' roept hij uit.

Ik vloek luidruchtig.

Aargh waarom kan er nou nooit iets goed gaan!

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

a/n

sorry voor het slechte stuk..

maar ja.. het moest erin en ik moest updaten.

Ben helemaal niet tevreden maarja

Xx Renske

this is usHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin