*11.část*

823 53 4
                                    

Takže zprávně to měla jediná osoba☺ Byla to jednička :) Tudíž, zatím dnešní díl je pro NikiKovarikova .. Užij si tenhle díl :))

*Bára*
Přišla jsem za Petrem. ,,Chtěl si to udělat?" ,,Jasně že ne! Vždyť tě miluju.." jeho pohled zesmutněl a spadl na zem. ,,Tak fajn, odpouštím ti.." ,,Fakt?" přišla jsem k němu. Chytla jsem ho za hlavu a upřela jsem pohled do jeho nádherných, zelených očí. Políbila jsem ho.. Tohle mi tak strašně chybělo.. Ty jeho měkké rty, aww..
Odtrhly jsme se..
,,Pujdem ke mě?" vyhrkl Petr.. ,,Jo, proč ne.. Nevadí vám to?" zeptala jsem se Amálky.. ,,Jasně že ne, my už taky máme plány." culila jsem se k Váďovi. ,,Oo, ty dračice." řekl Vadim a všichni jsme dostali výbuch smíchu.. ,,Tak my jdeme, ahoj." ,,Jojo, papa.." ,,Čau"

*Vadim*
Rozloučili jsme se a Amálkou jsme šli do toho kina.. Vybrali jsme si horor, Odebrat z přátel..

Amálka vzala z domova popcorn, aby jsme si ho nemuseli kupovat.. Začal film a chtěli jsme ho rozbalit. Tahali jsme se o něho, kdo to otevře, ale v tom momentě ten sáček praskl a popcorn se rozlítl po celém kině. Dostali jsme výbuch smíchu.. Chudáci ti co byli v tom kině s námi..
Celý film jsme se tlemili..

Když zkončil film, tak už se lidi z kina rozpouštěli a my se cpali do předu aby jsme byli první venku.. To se nám taky povedlo, ale ti lidi moc nevypadali šťastně, když jsme povalili na zem nějakou ženskou..

*Amálie*
Procpali jsme se ven, a šli jsme na oběd.

V restauraci jsme se hádali, kdo zaplatí.. Samozřejmě vyhrál Vadímek, protože byl rychlejší..
Zaplatil a šli jsme pomalým krokem na autobus..

*Vadim*
Amálka se koukala na jízdní řády a já ji zatim objal ze zadu.. Byli jsme na autobusovým nádraží sami, no tak neberte to..

,,No takže jede až za hodinu.." vylezlo z ní.. ,,To nevadí, jsme tu sami.." ,,Ou ty draku.." ,,Ty seš, takhle jsem to nemyslel... No, ale i když.." šibalsky jsem se usmál.. Amálka se otočila a dala mi pusu, a řekla: ,,Neprojdeme se?" ,,Jako až domů? Blázníš? Vždyť je to přes třicet kilometrů!" ,,To nevadí.." smáli jsme se.. ,,To vydržíme.."

*Doma [Vadim]*
Seděli jsme doma a nudili jsme se, tak jsem chtěl něco podniknout.. ,,Hele, nepujdem na longboard?" ,,Ehm.. Neumím to.." ,,Já naučím."

Ahoj, vím, není to žádná sláva, ale snaha byla.. Jak jsem říkala, díl je pro NikiKovarikova .. :) Dneska žádný info :O
Dobrou noc :*
#We_Love_Hoggy

That's my boyfriend!Kde žijí příběhy. Začni objevovat