*18.část*

605 47 8
                                    

*Vadim*
Už vešla do pokoje a já už z dálky cítil krásnou vůni palačinek. Vstal jsem od stolu a šel jsem zavřít za Amálkou. ,,Lásko? Pustíme si k tomu nějakej film?" ,,Není problém." odpověděla a usmála se. Lehli jsme si na Amči dvoulůžkovou postel. Když už jsme měli na posteli talíře s palačinkama, tak jsem vzal mobil, vyfotil jsem to a dal jsem tu fotku na instagram.
Během ani ne minuty tam naskakovali komentáře typu ,,Mm, dala bych si." ,,Dobrou chuť, Vadímku.." ,,Hej, Vadime! Nedělej mi chutě. Nebo si zjistim kde právě jsi a sežeru ti to i s talířem!!" nad tim posledním komentářem jsem se musel zasmát.
Položil jsem mobil, protože už Amálka pustila film. Lehla si vedle mě a začli jsme jíst. ,,Lásko, to je tak výborný!" řekl jsem s plnou pusou a Amča se usmála. ,,Děkuju."

*Petr*
Když jsme se dolíbali, tak jsme jeli zpátky do Českých Budějovic.
Docela dlouho jsme v autě dělali kraviny, pak jsme si tam zpívali, a potom Petr začal točit menší vlog, a říkal tam něco o Slze, potom říkal, co dělal poslední dny, a kam teď jede. Pak otočil kameru na mě, abych pozdravila. ,,Ahooj!" usmála jsem se. ,,Petře, nech mi ještě tu kameru.." ,,No fajn, tak povídej." ,,No jo.. Takže já bych vám teď chtěla říct, co se dneska Petrovi stalo." Petr nechápavě koukal. ,,Šli jsme k němu domů, a před barákem byl takovej pes, kterej k Petrovi přiběhl, a začal se k němu tulit." ,,Ne, Báro, to neříkej!!" říkal jsem se smíchem. ,,Řeknu.. No a pak jsme k němu přišli, a pak jsem si všimla, že má na noze velký .... Hovínko." ,,Ty Baruno, já tě zabiju." dostali jsme výbuch smíchu. ,,Hele, policajti, věnuj se řízení!" ,,Vždyť jo.." ,,Proč nás zastavujou?" ,,Já to mám vědět?" řekl Petr. Otevřel okýnko. ,,Dobrý den. Co tu děláte v tom autě?" ,,Dobrej, no ona natáčí video." ,,Můžete si dýchnout? Myslím, že jste opilý." ,,No, klidně." ,,Tahejte do sebe." ,,Cože? To se nemá foukat ven?" ,,Ne, tyhle jsou nové." ,,No dobře.." pořád běželo natáčení, ale jen mě slyšeli. ,,No dobře, jak že se jmenujete?" ,,Petr Lexa.. Co to mám kur*a s hlasem?! Co to je??!!" všimli jsme si skrytý kamery. ,,Klid, to je helium." ,,Vy jste idioti, ty vole." stáhnul jsem okýnko a odjel jsem. Bára měla hodně velkej výbuch smíchu.

*Vadim*
,,Lásko? Bude ti vadit, když teď odejdu?" ,,Kam?" ,,No, psala mi Fallenka, že je tady, tak spolu chceme jít ven." ,,Jo, klidně běž." ,,Dobře, pak napíšu."

*Fallenka*
Připravuju se ven. Ptáte se, proč jsem právě teď kousíček od Vadima? Mám tu tetu, a budu u ní na týden. Jenže teď až do zítřejšího večera je pryč, a já bych neměla co dělat. Navíc, s Vadimem jsme se dlouho neviděli. Pokud neplatí to pozdravení na akcích, kde hned musí ten druhý odejít na program..

*Vadim*
No, už jsem dorazil do parku. Tam kde máme mít sraz, ale jsem tu asi trochu brzo.. Trochu víc brzo.
Čekám už asi deset minut, a už jí v dálce vidím. Jdu jí naproti..

Ahoj :)
Mám takovou otázečku.. 3:) Sledujete taky Martina z kanálu Jmenuju Se Martin? Jestli ano, viděli jste nové video o soutěži s Fantou? :O Jestli ano, (:D) zúčastníte se? :O Já do toho chci jít.. :O :D Za pokus to stojí.. :) Navíc, mít možnost se ukázat světu, že? :D
Jinak zpátky k dnešní části. Prosím o názorové komentáře ;) A můžete také zanechat ★, vadit to nebude :D
Jinak ano, dneska mi dost hrabe, protože mám po dlouhé době skvělou náladu :'D.. Trochu víc jsem se rozkecala, snad nevadí:D
Pro dnešek už vše.. :) (Konečně, co? :D) Mějte se krásně, skládejte básně, a... BA-DUM TSS.. :D :*
#We_Love_Hoggy


That's my boyfriend!Kde žijí příběhy. Začni objevovat