31. Weer samen?

391 14 0
                                    

Marilou's verjaardag

Marilou

Vandaag komt Ross terug. Yeah! Ik ben blij dat ik hem weer kan zien. Ik mis hem zo. We hebben besloten dat we allemaal mee gaan hem ophalen, maar dat Dalles hier blijft met Noa. Mijn vader vond het helemaal niks dat Dalles hier alleen bleef, maar hij blijft in mijn kamer met Noa. Ik kan haar niet meenemen, want ik moet hem eerst nog uitleggen dat het mijn dochter is. Hopelijk begrijpt hij het en wordt hij niet boos. En ik hoop dat we weer samen komen, want ik heb ontdekt dat ik echt niet zonder hem kan. Zucht. " oke mensen we gaan naar het vliegveld Ross ophalen " zegt pap. " wacht ik ga Noa nog ff een kus geven " en ren naar boven. Ik ga mijn kamer in en zie Dalles met Noa op mijn bed zitten. Hij glimlacht naar me. " ik dacht dat je Ross ging ophalen " zegt hij. " ja maar ik wou Noa nog een kus geven " zeg ik en pak Noa van hem over. Ik geef haar een lange kus op haar wang. Ik geef haar weer voorzichtig aan Dalles. " mag ik geen kus?" Vraagt hij grijzend. Ik kijk hem raar aan en geef hem een dan een klap in zijn gezicht. " Dalles dat ik wou dat je Noa erkende betekend niet dat wij weer een stel zijn. Je bent de vader van Noa en dat is als " zeg ik serieus. Zij grijns verdwijnt meteen en hij knikt. Ik verlaat de kamer en ga weer naar beneden. Op naar het vliegveld. Op naar Ross.

Ross

Ik zit nu in het vliegtuig en ben onderweg naar LA. Ik ben zo blij dat ik weer terug kan. De serie komt over een paar maanden op de tv. Dus als de serie aan slaat moet ik weer terug, maar daar moet ik nu niet aan denken. Ik ga naar huis.

Na de landing

Ik zoek nu mijn koffer. Zucht. Wat duurt het lang zeg. Als ik eindelijk mijn koffer zie pak ik hem en loop dan naar de deuren waar mensen op je staan te wachten. Ik loop de deur net uit en wordt meteen omhelst door iemand. Als ik kijk zie ik dat het Rydel is. Niet veel later komt de rest er ook bij staan. " WELKOM TERUG " schreeuwen ze. Ik hoor Marilou er boven uit. Ik ben blij dat ze er ook is. Iedereen laat me los en ik kijk om me heen of ik haar zie, maar dat lukt niet want pap en mam knuffelen me. " welkom thuis jongen " zeggen ze en geven me een kus. Als mijn ouder me los laten pakken de jongens mijn koffer en zie ik eindelijk Marilou. Ze staat recht voor me en kijkt me diep ik de ogen. Ik glimlach naar der en ze loopt op me af en knuffelt me stevig. Ik knuffel haar terug. Ik heb haar zo erg gemist. Ik ben van plan om haar vandaag te vragen of ze weer mijn meisje wil zijn. " welkom terug " zegt ze zacht tegen mijn borst. Ik glimlach. Ik zie dat ze me ook heeft gemist. " ik heb je gemist " zegt ze zacht en laat me los en kijkt naar de grond. Ik til haar kin om hoog en ze kijkt me aan. " ik jou ook " zeg ik. Ze glimlacht naar me. Ik kan zo wel uren naar der kijken. " komen jullie nog " vraagt Riker. We knikken en lopen achter de rest aan. Als we buiten zijn zie ik weer het oude vertrouwde busje staan. I am back baby. We stappen allemaal in.

Thuis aan gekomen

Als we op de auto uit stappen en ik het huis zie voelt het echt als of ik thuis ben. We lopen naar de deur en pap opent de deur. Als ik binnen sta wordt er confetti gegooid naar me. Ik lach en Ratliff loopt op me af en geeft me een bro-hug. Ik zie dat al mijn vrienden en geeft ze allemaal een Bro-hug. Man dit heb ik gemist. Dan zie ik een jongen die ik hele aal niet ken. Marilou staat met hem te praten. Als ik dichter bij kom hoor ik haar zeggen " ik vertel het hem alleen ". " hey " zeg ik en ze kijken me allebei aan. Marilou glimlacht en de jongen zet een fake glimlach op. " hey ik ven Dalles. Een vriend van Marilou " zegt hij en geeft me een hand. Ik schud zijn hand en bekijk hem. Hij is lang en heeft een donker huid. Hij heeft kort kroes haar. Ik laat zijn hand los en er valt een stilte die al snel verbroken wordt door Riker. " HEY MENSEN WIE HEEFT ER ZIN IN EEN FEESTJE? OMDAT ROSS TERUG IS GAAN WE FEESTE EN JA DE OUDERS MOETEN WEG. SORRY " schreeuwt hij en we lachen. Pap en mam geven me nog snel een knuffel en gaan dan naar boven. " PARTY TIME! YO RYLAND ZET DIE MUZIEK EENS AAN " schreeuwt Rocky die onder tussen ook op een tafel staat. Iedereen juicht en de muziek gaat aan. Iedereen begint te dansen en ik trek Marilou mee de menigte in en ga met haar dansen. Ik wil haar weg hebben van die Dalles. Ik vertrouw hem niet helemaal. Hoe hij naar der keek. Ik kijk om me heen en zie dat Rydel met Ratliff danst en Dalles met een vriend van me.

De uitverkoreneWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu