70. Wie?

191 7 0
                                    

Marilou

We zitten met zijn alle in de woonkamer. Melissa verteld over haar studie. Noa is in Ross armen inslaap gevallen. Mijn vader heeft me de hele avond nog geen 1 keer aan gekeken. Zal hij nog boos zijn over dat ik opa ging helpen? Ik moet met hem praten. " wil iemand nog drinken?" Vraag ik. " ja doe maar een kopje thee " zegt Rydel. " oh ik ga wel " zegt mijn moeder. " nee mama dat hoeft niet " zeg ik en sta op. Ik loop naar de keuken en zet de water koker aan. " ik was weg gerent tussen de bomen, laat mijn echte vader nu de keuken in komen " zegt ik en zwaai met mijn vinger. Niet veel later loopt mijn vader de keuken in. " waarom liet je me hier naar toe komen?" " ik wil met je praten " " waar over?" Vraagt hij kil en gaat voor me staan. " waarom doe je zo? Ik bedoel kil. Je hebt me de hele avond niet aangekeken. Heb ik iets fouts gedaan?" Het doet pijn als je eigen vader boos op je is, maar je de reden niet weet. Hij kijkt me aan en ik zie een flits van pijn in zijn ogen. " je hebt niet naar me geluisterd toen ik zei dat je naar huis moest gaan " " sorry, maar ik moest opa helpen " " je moest niks " onderbreekt hij me. " ik moest wel. Jullie zouden het niet doen. Je kwam daar alleen voor mij " kaats ik terug. " jij was in gevaar hij niet " " hij kwam wel in gevaar als ik niet kwam opdagen " " dat is niet waar " " ik kan niet liegen " sis ik. Hij zegt niks dus praat ik door. " pap ik ben oud genoeg om zelf keuzes te maken. Ik moets wel. Ik moet zelf keuzes maken. Dat is mijn plicht. Ik moet de mensen veiligheid bieden en beschermen tegen de vampiers en kwade heksen. Als jij steeds zegt wat ik moet doen kan ik die plicht niet na komen. Pap ik groei op " hij zegt niks, maar zijn ogen zijn vochtig. " ik wilde je zien opgroeien " zegt hij schor. " dat weet ik maar je kan het nu niet meer veranderen " Ik hoor het bekende geluidje dat de waterkoker klaar is. Ik schenk een kop thee in voor Rydel en loop richting de woonkamer. " Marilou?" Ik draai me om. " dit blijft toch altijd je thuis?" Vraagt hij hoopvol. Ik wil zo graag zeggen dat het waar is, maar het is niet zo. "  het zal altijd als een thuis voelen " zeg ik en hoop dat hij dat goed vind. Hij glimlacht waterig en ik loop de woonkamer in. " bedankt " zegt Rydel en neemt de thee aan. Ik glimlach en ga zitten. Mijn vader komt een paar minuten later de keuken uit. Hij heeft een glas in zijn handen. Zit er nou wodka in? Voor een keer kan toch geen kwaad?

Ross

" bedankt voor het lekker eten Mia " zegt mam en geeft Mia een knuffel. " het was leuk om jullie allemaal een keer ze zien " zegt Mia en glimlacht. Mia is echt een schat. " doei mama " zegt Marilou en geeft haar echte moeder een knuffel. " kom je nog een keer langs?" Ze knikt en ze laten elkaar los. Marilou geeft haar vader nog een knuffel. Mia loopt naar me toe en knuffelt me. Ze geeft Noa een kus en een aai over haar hoofd. " hopelijk tot snel " zegt ze tegen mij. " doei iedereen " zegt Marilou en we lopen naar buiten. " doei broer " Marilou geeft Diego een knuffel voor dat hij de auto in stapt. " doei Mel " ze knuffelen elkaar en ze stapt in de auto. We zwaaien ze na. " wat nu?" Vraagt Ryland. " ik zal opa hier na toe sturen " zegt Marilou. Ze doet haar hand in de lucht en doet een vingerknip. Haar opa verschijnt voor ons. " was het leuk?" Vraagt hij en we knikken. Hij biemt ons naar huis. " ik ben kapot " zegt Rocky en loopt naar boven. " iedereen lekker slapen " zegt mam en geeft ons een kus. We lopen naar boven en ik leg Noa in haar bedje. " slaap lekker schat " zeg ik voor ik naar mijn eigen kamer vertrek. Daar staat Marilou met haar rug naar me toe. Ze probeert haar jurkje uit te doen. " laat mij maar " zeg ik en doe de rits omlaag. Langzaam. De jurk valt lang der neer en ze stapt er uit. Ze draai zich om. Ze is zo mooi. Ze heeft een zwart lingerie setje aan en het staat zo ontzettend sexy. Ze trekt mijn shirt uit en gooit het weg. Ze duwt me op bed en gaat boven om me zitten. In haar ogen zie in lust. Ze knopt mijn broek los en zodra ze hem open heeft likt ze langs haar lippen. Dat is te veel. Ik draai ons om en ga boven der hangen. " je bent van mij " zeg ik zwoel en ik zie een grijns rond haar lippen.

Een maand later

Marilou

Het is bijna december. Bijna kerst en bijna Ross verjaardag. Ik ben bezig met mijn koffer te pakken. Drake heeft een gesprek geregeld met de baas van de Nederlandse Sony Music. Het is eigenlijk geen baas, maar hij beslist wie er een contract mag teken bij hun. Ik blijf er maar een weekendje. Ik wil ook even langs bij de jongens. " MARILOU JE TAXI IS ER " schreeuwt Riker van beneden. Ik zucht en til mijn koffer op. Ik loop de kamer uit en Ross staat bij de trap. " hier geef je koffer maar " zegt hij en neemt de koffer over. We lopen naar beneden. Ik heb besloten dat ik gewoon met het vliegtuig ga. Anders verlies ik heel veel kracht. Opa heeft me uit gelegd dat ik vermoeit kan raken als ik te veel magie gebruik. Hij heeft ook verteld dat ik moet oppassen voor Aro. Hij weet nu dat ik dood kan gaan met een steek door mijn hart. Noa heeft nog steeds niet haar nieuwe gave ontdekt. Ze kan geen kracht kwijt zijn, want ze kan nog steeds met sterren toveren en ze voelt nog steeds mensen aan. " nou veel plezier meisje " zegt mam en knuffelt me. Pap heeft me ook een knuffel en de jongens ook. " neem lekker eten mee " zegt Riker. Ik lach. " doei zusie " zegt Rydel. " doei kleintje van me " zeg ik en geef Noa een kus. " mama " zegt ze glimlachend. Ik loop naar Ross toe. " ik ga je missen " " ik ben maar 2 dagen weg " lach ik. Hij haalt zijn schouders op en kust me. Ik ga der in mee tot dat ik een toeter hoor. " ik moet gaan " zeg ik en pak mijn koffer. Ik zwaai nog een keer voor dat ik naar buiten loop. Buiten zie ik dat Drake me komt ophalen. " hey Marilou " ik glimlach. " hey Drake " hij geeft me een knuffel. " klaar voor " ik knik en stap in.

De uitverkoreneWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu